O. György és K. Evelin ellen emberrablás, emberkereskedelem és nemi erőszak vádjával folyik per Észak-Írországban.

A harminckét éves magyar férfi és húszesztendős barátnője az észak-írországi Belfast bírósága elé került azzal a váddal, hogy egy magyar lányt prostitúcióra kényszerítettek Dungannon városában, ahol zárt hotelszobákban kellett dolgoznia.

Először korrekt, hétköznapi munkát ígértek neki, de a hotelből már nem engedték ki őt. K. Evelin a nőről akarata ellenére fotókat készített, majd Escort-oldalakon hirdette őt. Párja, K. György pedig fizikai erejével tartotta sakkban. A megfélemlített nőt – akit korábban ismertek is – a vád szerint legalább kétszer megerőszakolta. Elvette a bankkártyáját, a mobiltelefont pedig a szeme láttára zúzta szét egy kalapáccsal. A szobáját lakattal zárták.

Szexrabszolgaként tartottak egy fiatal magyar lányt honfitársai Észak-Írországban

(Illusztráció: Pixabay, CC0)

A pár évek óta élt Dungannonban, májusban tartóztatták le őket, miután az áldozat valahogy fel tudta hívni a rendőrséget. A hatóságok számára azonnal egyértelmű volt, hogy a szobát szexuális szolgáltatásokra vették igénybe, nyolc nagy doboz óvszert foglaltak le. A lányt akkor már hét hónapja tartották szabályos rabszolgasorban. O. Györgyék a munkájával tizenháromezer fontot (4,6 millió forint) kerestek. A pénzből a lány semmit nem látott, mondta most a bíróságon.

A szervező munka nagy részét K. Evelin végezte. Ő fogadta az ügyfelek hívását, ő adott tájékoztatást a tarifákról. A bíróság ennek ellenére úgy látta, ezer font (355 ezer forint) óvadék ellenében szabadlábon védekezhet, de mivel párját kétszeres nemi erőszakkal vádolják, őt semmiképp sem engednék ki a rácsok mögül. Felmerülhet a szökés, elrejtőzés, a tanúk befolyásolása és bántalmazása is, sorolta a bíró.

(Bors)

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Igaza van a nagyszerű Durbincsnak. Ezekkel a migránsokkal mindenhol csak a baj van.
elnyomott
Ez is egy borzalom.
Nem hiszem, hogy a szolgáltatást igénybe vevő nem érzékeli, hogy a lányt fizikailag kényszerítik.
Nem csak a szexrabszolgatartókat kellene büntetni, hanem azokat is, akik igénybe veszik az ilyenek szolgáltatásait. Mindet!
Aki Én
Igaza van a nagyszerű Durbincsnak. Ezekkel a migránsokkal mindenhol csak a baj van.
Pálinkás Pál
@Aki Én: Ja...az O.györgy vszínű Orsós...a K.Evelein meg Kolompár!!!
X-ray
@elnyomott: Mit gondolsz, milyen emberek, vagyis állatok veszik igénybe az örömlányok "szolgáltatásait"??? Lelki hulladékok...
jancsipapa
@Pálinkás Pál: Így van . Orsós György és Kovács ( az angol sajtóban Covacs )Evelin .De ,hát jól esik inkább magyarozni ...
Gyuri Géderről
Őcsényiek figyelem! Ezekhez az eredeti magyar migráncsokhoz mit szóltok?
Ezeket szívesen befogadnátok a falutokba?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.