Stohl Andrást meghívták a már csak neten követhető Class FM Morning Show című adásába, ahol természetesen a Marton-ügyről kérdezték. Pataki Zita műsorvezető úgy vezette fel, hogy mivel ismeri mind a két érintett felet (Marton Lászlót és Sárosdi Lilla színésznőt is), ő tényleg kompetens itt az igazságtételben.

Stohl arról beszélt, hogy Marton László, egy közkedvelt, mindenki által tisztelt érdemes művész, egy úriember. Ettől még elképzelhető, hogy a dolog úgy történt, ahogy a színésznő állítja:

Engem tudod hányan jelenthetnélek fel szexuális zaklatásért? Hát neked állandóan megsimogatom a válladat, a hátadat, vagy a fenekedet is megfogtam már. És nem tartom zaklatásnak!

Stohl azt is el tudja képzelni, hogy Marton, mint férfi, megkívánta Sárosdit, nem mint főrendező vagy igazgató, és megpróbált hozzá közeledni.

A színész ezek után névtelenségben hagyott személyekre hivatkozva azt mondta:

"(...) az soha nem úgy megy, ahhoz kell egy nő is. Azt lehet mondani, hogy nem. Nem kell beülni az autóba, nyilván nem véletlenek azok a szituációk, amik kialakulnak. Itt nem történt erőszak."

Tudta még tovább fokozni:

"Azt hiszed egy Tescóban vagy egy hivatalban a főnök csapatépítőn nem dugja halálra a beosztottjait?"

Körbejárják azt is, hogy ez amúgy fontos probléma, de szerintük 20 éve is lehetett volna annyi bátorsága Sárosdinak, hogy kitálaljon.

Végül azt mondta Stohl, nem Sárosdira, hanem Martonra célozva:

Ebből vajon hogy áll fel?

- teszi fel a legfontosabb kérdést Stohl.

(444)

(A címoldali illusztráció forrása: TV2 Magyarország)

29 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Buci egy hímsoviniszta seggfej, aki képes lett volna a feleségével elvitetni a balhét amikor részegen, bedrogozva karambolozott, és nyomorékká tett egy embert. Ilyen erkölcsi nulla ne ossza már az észt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Edmond Dantes
@Levendula: Ez egy egészen más történet.Gondolom és feltételezem,hogy Stohl nem erőszakkal váltogatja az élettársait.Attól hogy sok nővel van vagy volt dolga,az az ő és az őt elfogadó hölgyek magánügye.Abban viszont magának tökéletesen igaza van,hogy amit Stohl mond,az egyszerűen aljasság.Szerinte ugyanis a világ rendje az,hogy a férfiak,ha főnökök,akkor halálra dugják a beosztottaikat.Megjegyzem,ha a főnök és a beosztott között kialakul egy kölcsönös testi vonzalom,már az is egy más ügy,mert van kölcsönösség.Marton abban az ócska világban él,ahol a nőt egyszerűen csupán prédának,gusztustalanul levadászandó húsnak nézheti,Stohl pedig ezt a világ rendjének tartja. Én pedig perverzitásnak,sexuálpatológiai esetnek.
verőce21
Stohl: "...a férfiak,ha főnökök, akkor halálra dugják a beosztottaikat" - Ha nem is halálra, és nem is dugják, hanem szopatják..., esetleg dugják is.
Erről mindig eszembe jutnak pl. a gyorséttermekben dolgozó fiatal lányok, akiket már reggel megszopat a "főnök", hogy vastag alapozó festéssel, "jókedvűen" álljanak a kiszolgáló pult mögé. Az egészben az a meglepő, hogy sokuk még szerelmes is a tulajba, főnökbe, és alig várja a másnapi "munkakezdést".
1magyar
Sajnos nem áll messze az igazságtól a buci.
1magyar
@Levendula: A farka után megy - ahogy a legtöbb férfi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.