Egy székesfehérvári idős pár utazott kirándulni Salgóbányára, azonban a Medves-fennsíkon eltűntek, később pedig csak a férfit találták meg holtan. A nőt továbbra is keresik.

Még október 22-én tűnt el két idős ember Nógrád megyében Salgóbánya közelében. 

A rendőrség szerint a 74 éves férfi és a 72 éves nő mindketten székesfehérváriak, kirándulni érkeztek Salgóbányára, azonban miután a Medves-fennsíkról nem tértek vissza szálláshelyükre. 

A rendőrség oldalán egy ideig mindkettejük körözése kint volt, mostanra azonban csak a 72 éves nőt, dr. Ozsvár Zsófia eltűnés miatti körözése érhető el. 

A Blikk cikke szerint a 74 éves férfit – aki jogász volt – holtan találták meg a keresők, a nő nyomára azonban még nem bukkantak. 

A nő a cikk szerint orvos egy Fejér megyei kórházban, belgyógyász és infektológus, emellett igazságügyi szakértő is. 

Holtan találták meg a Salgóbánya mellett eltűnt idős pár férfi tagját – a nőt még keresik

A Salgótarján Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható nőt felismeri, tartózkodási helyéről információval rendelkezik, névtelensége megőrzése mellett hívja az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számát, a 107 vagy 112 központi segélyhívó számok valamelyikét.

(Címlapi kép, fotó: police.hu)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

maci0427
Félelmetes és aggasztó ez az eset. Kérdés...,mi-miért !
1magyar
Ezek öngyilkos jelöltek, akik ilyen felelőtlenül elmennek ilyen veszélyes helyre kirándulni.
Dr plágium
Nem ártana átolvasni mielőtt publikálják :)
"A rendőrség szerint a 74 éves férfi és a 72 éves nő mindketten székesfehérváriak, kirándulni érkeztek Salgóbányára, azonban miután a Medves-fennsíkról nem tértek vissza szálláshelyükre." Ez nekem valahogy értelmetlen... Talán ha kimaradt volna a "miután" :)
eszegfu
@1magyar: Salgóbánya és a Medves fennsik környékén turista út van kijelölve. Mivel székesfehérváriak, igy vélelmezem, hogy a helyi látványosságokat (Salgó vár, egy pici muzeum) akarták megnézni és ezekhez a turista utakon lehet eljutni, amit szakemberek jelölnek ki a fákra. Persze azt nem lehet tudni, hogy a férfit hol találták meg, de nem hiszem, hogy beleesett egy használaton kivüli bánya üregébe, mert talán ezt leirták volna. Szerintem inkább rosszkor voltak rossz helyen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.