A Kúria döntése TAO - ügyben mondhatni remek, de nehogy azt higgyük, hogy ezzel megálljt parancsoltak a herda-gépezetnek, csupán nyilvánosságra kell hozniuk - utólag - hogy mely szervezet mennyit és kitől kapott.

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
Baka András nem elkötelezettje sem Orbánnak, sem Daráknak.
Ha megtámadják az ítélete miatt, megint elmegy Strasbourgba!
És neki lesz igaza!!!
tudode
Legalább olyan mélyre süllyedt az ország, mint az, hogy BÁRMELY KÖZJOGI MÉLTÓSÁG "kiérdemelte" a "tahó, g@ci, tolvaj, stb. "kitüntető" címet!!! Ez még egy lebújban is sok!!!
.
Pusztulóban van az ország, amelynek a KÖZJOGI MÉLTÓSÁGAIRA az általuk ALATTVALÓVÁ SILÁNYÍTOTT NÉP legalább 2/3-a képtelen FELNÉZNI!
.
Miért is?
.
Nem amiatt, hogy visznek mindent mint a cukrot, hanem amiatt is, MERT MEGFOSZTOTTÁK szégyenletes módon még az ALAPJOGAIKTÓL IS, azoktól, amelyeket véráldozat árán HARCOLTAK KI (a szó legnemesebb értelmében, és nem hettyempittyel) egy részének gyakorlásával "csak" azért TŰRIK, hogy ők a HÁTTÉRBEN lecsapolhassák így, úgy, amúgy TÖRVÉNYESÍTETTEN a közjavakat, miközben milliók nélkülöznek!!!
.
A TAO LÓVÉ "CSAK" csepp a tengerben, ahhoz képest, hogy naponta többszöri hír, hogy a NER az egyszemélyi vezető sugallatára MIVEL KURTíTJA. keseriti, teszi nehezebbé milliók életét.
.
A NÉP eddig bölcsen döntött, mert EZEK A HASZONLESŐK NEM ÉRDEMELNEK VÉRÁLDOZATOT. (Amiatt a többesszám, mert cinkosként tűrik el a falusi gyerek őrületeit.)
Eladott Ország
A TAO pénzek titkosításának minden eddiginél álságosabb igyekezete, amivel súlyos közpénzmilliárdok felhasználásának útját rejtenék el mindörökre a köz szeme elől. Mert
végül is a zug- és sufnijogászok plebejus kormánya bele is zavarodna, ha simliskedés,
görénykedés helyett azzal foglalkoznának, amiért a bizalmat kapták a szavazóktól. Á, faszt.
Szóval még egyszer sok boldogságot Lölönek és Viktornak, azt kívánom nekik, hogy pontosan
azzal fordítottan arányosan tudják élvezni az évek alatt összeharácsolt csilliárdokat, amennyire
felbecsülhetetlen károkat okoztak ennek az országnak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.