Szerinte Marton László nem érdemli meg ezt a hajcihőt, és megérti, hogy nem szólal meg. Verebes maga kérte, hogy szerepelhessen Rónai Egon Egyenes Beszéd című műsorában szerdán, mert miután egy héttel ezelőtt ugyanebben a témában elmondta a véleményét ugyanitt, rengeteg támadás érte. Leszögezte: teljes szolidaritást vállal minden olyan megtámadott nővel és férfival, akinek van Sárosdi Lillához hasonló története, azonban több kételye is támadt azóta, hogy megismerte a többi, Marton Lászlót vádló nő nyilatkozatát. Például, hogy ezen nők közül akár csak egyetlen egy miért nem mondta akkor, amikor az inzultus érte, hogy kikéri magának vagy miért nem csinált abban a pillanatban botrányt. Mikor a műsorvezető emlékeztette rá, hogy volt olyan áldozat, aki kirohant a nézőtérről, a beszélgetés egy későbbi részében erre azt felelte, “azért is ki lehet rohanni, mert valakinek pisilnie kell vagy hánynia.” Verebes szerint “tudni való, hogy ez a jelenség van”, ezért is fontos beszélni...

Forrás: zoom.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Allatira nem csipem Verebest, mert egy demagog hulye - eppen most hallgattam ujra a hires eloadasbeli osszeveszeset Havas Henrikkel, - de amit ebben a videoban elmond az esettel kapcsolatban - hat az rendkivuli modon elgondolkodtato.
Obenne is ugyanazok a kerdesek merultek fel, mint bennem - mi tartott 20 evig a vadaskodassal valo varakozasra, es miert igy iteljuk el Martont, egyszerre mindent megtagadva 50 evre visszamenoleg, sot, eloremenoen is a jovore nezve - ahogy a Molnar Ferenc orokoseinek a hulyesege is belejatszik most ebbe a kerdesbe.
Egy teljesen fel nem tart esettel kapcsolatban bunteti sajatmagat is a szinhaz: ha leveszi a musorrol a novemberi Molnar bemutatot, akkor nemcsak Marton munkajat dobja el teljes egeszeben, hanem buntetik a szintarsulatot is, a nezoket is - gyakorlatolag az osszes artatlant, aki ebben az ugyben reszt vesz valamilyen modon.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
wagabund
verebes és marton egy követ fújnak.

tegnap( is) láttam verebest magyarázkodni...egyre rosszabb, szánalmasabb..ezek nem tudják elengedni a nézettségüket?..
egyre lejjebb csúsznak...

marton bocsánatot kért, de csak azért, hogy visszamehessen az egyetemre, és a színházba...alja hozzáállás...
karma1
Most jelent meg a neten, hogy a blikk allitolag tudja : marton bocsanatot kert! Csak nem lehet megnyitni - szerintem eg a vonal.
picike1
@karma1: a müvészi alkotásokra a magyar társadalomban oda kéne figyelni és nem taposni mert nem sok aki alkotni is tud ! hiába akarnak alkotni ha nem képesek rá . az alkotásokat meg kell becsülni az 50 évnyi munkáját a Martonnak
picike1
közületek aki nem bünös az dobjon rá követ ! mondá jézus a példabeszédben . és ki az ki a földön nem bünös ??? irja le !!!
karma1
@picike1: Olyan nincs... Mindenkinek van valami kis stikli az eleteben, meg akkor is, ha ezzel masokat nem bantott meg.
picike1
@karma1: tudom én" bünösök közt első vagyok én uram " igy van ez !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.