Magyarország álláspontja világos: azt képviseli, hogy csak az egyes országok mondhatják meg, kit engednek be a saját területükre. Ha erről Brüsszel vagy Berlin dönthetne, akkor nekik lennénk alárendelve, ez pedig megengedhetetlen – mondta Orbán Viktor a Kossuth rádió 180 perc című műsorában a brüsszeli csúcsról szólva.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
A nyulak szövik a hálót... Jól van, Viktor, mehetsz a gyógyszeredért...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Qqberci
A nyulak szövik a hálót... Jól van, Viktor, mehetsz a gyógyszeredért...
RonaGyuri
nem Viktor nem a nyulak, hanem a birkáid bégetnek! =))
namihami
@Qqberci: @RonaGyuri: Figyeljétek meg, az lesz a vége, hogy a nyulak bégetnek .
Emlékeztessen már engem valaki, hogy melyik magyar közjogi személy volt az, aki ezeket az európai dokumentumokat ODAKINT ugyan aláírta, de hazatérte után pont az ellenkezőjét kezdte szajkózni? Ez is a Soros volt? Nem, az nem lehet, mert az nem volt miniszterelnök. Megvan, akkor csak a Gyurcsány. Hát persze, ki más.
magyarbakancs
Nem is tudtam ,hogy a pókok át tudnak változni nyúllá.
Ez az evolúció csúcsa Orbán új állatja anakronyúl.
namihami
@magyarbakancs: anakronyúl-ez jóóóóóóó...
Gyorsan előkaptam a nagy Brehmet és beírtam a megfelelő oldalon, új címszó gyanánt.
Discovered by the Hungarian Vice President.
magyarbakancs
@namihami: Araneae -Leporidae
Latinul az új áltat faj amit Orbán kitalált.
namihami
@magyarbakancs: Nálam marad az anakronyúl.
iluminati
Hogy is van az a vicc...? Elmebeteg madzagon húzza magaután a fogkefét..arra megy az ápoló kérdi " Viktor tán kutya sétáltatás van?" Erre viktor... Nemlátod? Ez egy fogkefe!...Néhány lépés után Viktor megáll,megsímogatja a fogkefét miközben mondja..." Jólvan kiskutyám jól át vertük az ápolót"
Qqberci
@magyarbakancs: Ha lehet lódarázs, akkor lehet araknonyúl is...
Eladott Ország
"csak az egyes országok mondhatják meg, kit engednek be a saját területükre"
Világos? Orbán viszont az enyhén szólva is gyanús letelepedési kötvényeseket - az EU tagsággal visszaélve - ráengedi a többi országra...
Szó bennszakad, hang fennakad, Lehellet megszegik...
stevenarch.tymoon.eu/ga/src/131817765515.jpg
A nyulak hálót szőnek, aha. A pókok meg legelnek. Ja.
nevemnick
Az is lehet, hogy a Soros... de láttam már vadra váró vadászt is a bokorban.
:D
Eladott Ország
@nevemnick: Hibernálják a vadászt. Száz év múlva kiolvasztják. Azonnal ki akarja váltani a vadászengedélyét. El is megy a hivatalba. - Na, és mire szeretne vadászni? -kérdezik tőle. - Szarvasra. - Hát, sajnos arra nem lehet már, mert kihaltak. - Akkor vaddisznóra. - Sajnos arra sem lehet, mert azok is kihaltak már. - Akkor mókusra. - Sajnos azok is kihaltak. - Akkor mire lehet? - Cigányra. Arra kiválthatja az engedélyét. Miután megkapja, ki is lép az utcára. Azonnal meg is lát két cigányt, akik egy kuka mellett közösülnek. Csőre tölti a fegyverét, majd azonnal leteríti őket. Meglátja ezt egy rendőr: - Hé, maga, mit csinál, megőrült? - De hát... azt hittem, ez szabályos. - Hát persze... na de párzási időszakban?! Etető mellett?!
csipetke
Szerintem Németh Sziszitől kapták el ezek ezt a fertőző dolgot,egymás után mondanak akkora faxságokat,hogy érdemes lenne egy ráérő embernek csokorbaszedni,és kiadni kötve-fűzve.Fábry és a showder klub elbújhat ezek mögött.Elmeroggyant banda...
Nessy
Mi, mi, mi mozog a bokorban?
Ez az állandó képzavar nem normális állapot!
Bár lehet, hogy a jelenlegi szociális hálónkat a nyulak szövik, azért olyan, amilyen?
kokopelli
@Qqberci: A pókok meg átvették a káposztaföldeket gebinbe! Társadalmi
munkamegosztás a'la Orbán Ficktor!! ..és "ezt" választják meg ..! :--)))))))
division
Hálásak lesztek ti még egyszer Orbánnak ezért, bár a magyar emberek zöme csak gyűlölködni képes.
csipetke
@division: Konkrétan mire gondolsz,miért leszünk hálásak Orbánnak?Egyébként ha olvasol itt -ott,akkor tudnod kéne,hogy a fidesz folytat gyűlöletkampányt Soros ellen,aminek tartalmát szerencsére nem nyalja be mindenki...
division
@csipetke: Én inkább azt mondanám nem ismeri mindenki csak aki ott van tűz közelben. Komoly veszélyt jelent a migráns áradat, ezért lesz majd hálás a magyar egyszer. A többi intézkedése engem hidegen hagy, mivel nem kormányoktól függ az életem, de ez mindenkit érint nagyon is.
quadrocopter
Ezzel az idióta, makacs és konok ellenszegülésnek abszolút nincs haszna, ugyanis, ha a muszlimot befogadták Németországban, ettől kezdve az uniós tagállamokban akkor és odautazik, amikor és ahova akar!
Idióta barbárok!
Lepényleső
A nyulakra nem jellemző a bokorban való mozgás,ahogy a hálószövés sem,nem beszélve a nyomásgyakorlásról. Ez nagy képzavarra,vagy zavart képre utal,esetleg tudatlanságra?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.