A volt miniszterelnök korábban a DK vezetőjeként tárgyalt volna a szocialistákkal, de azóta már meggondolta magát.

Simicska Ádám nem fogja vissza magát, ha a politikai élet kerül szóba. Most épp azon mulatott nagyot, hogy Gyurcsány elígérkezett a szociknak, majd visszatáncolt – írja a b1blog.

Hintába tette a szocialistákat Gyurcsány, ezen röhög Simicska fia

Fotó és nyitókép: MTI/Balogh Zoltán

Az MSZP megbuktatja Botkát a választások előtt fél évvel!!!!, mert közös listát és közös miniszterelnök-jelöltet szerettek volna a DK-val. Mindezek után ma Gyurcsány azt mondja, hogy neki mégsem kell közös lista és miniszterelnök jelölt az MSZP-vel! Sokszor, sokan csináltak már hülyét az MSZP-ből, de ez így ebben a formában nem mindennapi

- írja a nagyvállalkozó fia.

23 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
simicska fia inkabb szoljon az apjanak hogy fingassa meg a gecit, ahogy azt korabban mar belengette. Aztan mindenki rohoghet egy jo nagyot, nem csak o.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
karma1
Botkat a vilagon senki sem buktatta meg, a sajat merev baromsagainak, diktatori hajlamainak koszonhette a bizalomvesztest. Kar hibaztatni masokat, bar egy kis mocskolodas egy lefele meno partnak ugyebar mindig jol jon...
Nyakot pedig a partvezeto azert kuldte el, mert mar nem ez volt az elso eset, hogy hulyesegeket nyilatkozott Molnar Gyula megkerdezese nelkul, ergo, artott a sajat partja image-enek... Nem kell ennyire felni Gyurcsanytol, nem harap, csak nem szereti o sem, ha hulyenek nezik...:o))
Eladott Ország
@karma1: Ennél a Nyakónál gusztustalanabb féreg kevés található a magyarországi közéletben, pedig e téren a verseny igen éles. Jól emlékszem, mikor a drága ember becses nejével együtt párban vették fel képviselőként az utazási költségtérítést és a különélési pótlékot, mert mindketten együtt éltek külön. Mondani sem kell, hogy ez a nevetséges pár milliócska nem érte el az ügyészség ingerküszöbét, ennyit lopni egy politikusnak amolyan péntek délutáni sziesztás elfoglaltság, nem több... Meg aztán ez a takony-nyakó volt az, aki luxushotelben megszállva és szaunában sziesztázgatva vezette az úgynevezett "éhségmenetet" (szanyi kapitány nyilván a szomjasmenetet vezette ugyanekkor). Ha jól emlékszem, ez a pöcsköszörű NEM volt az a rendkívül sikeres MSZP-s, akinek 2010-ben körzetében a harmadik helyet sem sikerült elérnie egyéniben, mert miután takony-nyakó és a fidesz versenyt uszítottak az edelényi polgármester ellen, aki ki merészelte mondani, hogy a cigány terhesek rendszeresen azon igyekeznek, hogy fogyatékos gyereket szüljenek (ami egyébként Borsodban, Szabolcsban, hevesben köztudomású, ab ovo) és Oszkár barátunk ezt követően hatalmas fölénnyel megnyerte az egyéni körzetet, fideszes (libanoni bevándorló Daher Pierre, magyarul se tudó) jelöltnek is sikerült több szavazatot szereznie...Gúr Nándor előtt, mert végül Nyakót a párt nem merte a körzetben elindítani, mert még a kocsmában is leköpték. Hogy ez az emberszabású még lélegzik, az emblémája lehet az "orbán-rezsim" elszámoltatásának.
karma1
@Eladott Ország: Koszi a pontos kepet, errol nem tudtam, hogy milyen dolgai voltak...:o)) Hat nem a legfenyesebb palyafutas, asszem, az mszp csak orulhet, hogy talaltak egy indokot a kirugasara...
A baj csak az, hogy szerencsetlen Fletorol az Isten se mossa le, hogy nem o rugatta ki Nyakot az mszp-bol... (Pedig biztosra nem, mert az nem egyezik GYurcsany szemelyisegevel...)
Eladott Ország
@karma1:www.youtube.com/watch?v=4n52vWSJtms
Nyakó úrral csak annyit 2006 és 2010 között a kedves feleségével együtt élősködtek a parlamentben a magyar adófizetők kontójára. 36 millió Ft költségtérítést vettek föl lakhatásra(!) és utazásra, miközben 6 havi fizetésük 4 millió Ft volt külön-külön. És ezek után ő szervez éhségmenetet. Persze ezt követően beül a szaunájába. Nyakónak egyetlen tettével tudnék maradéktalanul egyetérteni,ha kézen fogná a kis szemüveges padtársát és a párttársait maga előtt lökdösve nekiindulnának egy jeges Duna túrának!Hosszában! Persze előbb a parton zsebek ürítése;lakáskulcs, kocsikulcs,bankkártya,széfkulcs stb... Mindezt "önként és dalolva" ahogy az átkosban szokás volt és még így sem tudnák kárpótolni az országot a nemzeti vagyon elrablása miatt!
adrenalink
@karma1: tegnap 03:28-ra Kedves Karma1!
Megnyugtatlak, hogy én még most is jófej vagyok a lapátfüleim, és az égnek álló hajam ellenére is, azok számára, akik nekem fontosak. :-)
Nem gondolom, hogy módszeresen támadnálak! Naponta tucatjával írod a hsz-eidet, én meg még májusban a Gyurcsány látomásával? szereplési vágyával? de legalábbis meggondolatlan nyilatkozatcunamijével kapcsolatban merészeltem ellenvéleményt megfogalmazni /az idő, és Gyurcsány is engem látszik igazolni, de mind1/.
Elfogadott, és tiszteletben tartom a DK, és Gyurcsány iránti elkötelezettséged, elengedtem a témát, feleslegesen nem koptatott a billentyűket!
Maradok tisztelettel:
adrenalink
adrenalink
@adrenalink: tt=m önálló életet él a tabletem:-)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.