Egy LMP-s feltett pár kérdést, mire írásba adta neki az államtitkár, hogy ne erőlködjön, felesleges. Demeter Márta LMP-s képviselő, akit mellesleg nem engedtek be a nemzetbiztonsági bizottság amúgy zárt ülésére, miután egymaga több visszásságot derített fel Ghaith Pharaonról és társairól, mint az egész ellenzék (pl.: 1., 2.) , a letelepedési kötvényekről tett fel kérdéseket írásban a kormányzatnak, minden minisztériumnak. Dömötör Csaba, Rogán államtitkára válaszolt írásban, méghozzá az összes levélre egyszerre. A válasz egyfelől tökéletes, másrészt nyomorúságosan cinikus. A következőképp szól: " Összefoglalóan az alábbi tájékoztatást adom. Egy olyan reménytelen helyzetben lévő párt, mint az LMP kétségbeesett politikai akciójával nem foglalkozunk. "

Forrás: index.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
Jó van Béla, Ha egy csinyá valamit az kevés. Ezzel csak a többi ellenzéki pártot igazolják akik hajlandók összefogni. Ha mindenki külön válik akkor az jobb a fidesznek legalább be kéne látni.
Béla333
Ezzel az egész országot hülyének nézték!
Mocskos cinikus szemét banda!
Sámannus
Jó van Béla, Ha egy csinyá valamit az kevés. Ezzel csak a többi ellenzéki pártot igazolják akik hajlandók összefogni. Ha mindenki külön válik akkor az jobb a fidesznek legalább be kéne látni.
nevemnick
Rohadt banda.
Csak így tovább, ezzel is csak több ellenséget szereznek maguknak.
namihami
Ennél nyilvánvalóbban már kevéssé lehetett volna az ország nagyrészének a pofájába vágni, hogy: Le vagytok sz@rva.
Tiszta, korrekt és érthetően megfogalmazott válasz.
a helység kalapácsa
Egy szóval?
Semmit.
Ezek a demokráciáról már nem gondolnak semmit..

A maguk alkotta törvény szerint válaszolniuk kéne, de nem válaszolnak.
A saját maguk által kreált törvényeiket sem tartják be.
Ez mit jelent?
A magyar kormány törvényszegő - vagyis büntethető!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.