A magyar alkotmányjogász brit titkosszolgálati információkra hivatkozott.

Ifj. Lomnici Zoltán alkotmányjogász szerint kis túlzással Soros György világuralomra tör, mert a világ számos pontján aktív politikailag.

Az alkotmányjogász a Kossuth Rádió Vasárnapi újság című műsorában azt mondta, Soros György hálózata nem csak demokratikus eszközökkel gyakorol nyomást, arról már 2003-ban voltak brit titkosszolgálati információk, hogy szervezetei élére politikusokat, volt titkosszolgákat állított.

Ifj.Lomnici Zoltán emelte a tétet: szerinte Soros György világuralomra tör

Soros György végső célja ifj. Lomnici Zoltán szerint anyagi természetű, de politikai elképzeléseinek erőszakos terjesztése is hatékonyabb lehet a nyílt társadalmakban. Soros György abban érdekelt, hogy kevert, határok nélküli, a gazdasági köröknek kiszolgáltatott Európa jöjjön létre – mondta.

Az Egyesült Államokban tartja magát az a beszéd, amely szerint Soros György pénzzel vásárolt politikai befolyást, a demokrata párt fő támogatója lett, hálózata titkosszolgálati módszereket is bevet – mondta az alkotmányjogász.

Ez egyes esetekben nemzetbiztonsági kockázatot is jelenthet egyes államokban, ez a helyzet most Magyarországon és Lengyelországban is

- tette hozzá.

Ezzel kapcsolatban megjegyezte még: Soros Györgyöt a bosszúvágy is fűti, a rendelkezésére álló minden eszközzel meg akarja dönteni azt a rendszert, amely az ő korábbi szellemi holdudvarát a "politikai szemétdombra" küldte.

(MTI)

Cikk- és címlapkép: Youtube

56 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Kovácstól Szijjártóig, Kósától Némethszilárdig mindenki a szánkba rágta, hogy a senki által meg nem választott civileknek, akik befolyásolni akarják a politikát, átláthatóan kell működniük és ezért kell a külföldről támogatott bélyeget rájuk sütni, kérdezném, Lomnici Zoltánt ki választotta meg? Az orosz dezinformációs propagandát toló, erőteljes kormányzati befolyás alatt álló, támogatottságával kapcsolatban ködösítő és félrebeszélő CÖF szóvivője milyen alapon házal mások átvilágításának szükségességével, miközben a lassan 12 éves kormányzást maga mögött tudó gazdapártja nem volt hajlandó megnyugtatóan rendezni az ügynökkérdést? Annak a pártnak a kitartottja, amelyik ma is ügynököket támogat és pénzel, amely moszkvai recept szerint üldözi és rombolja a demokráciát, milyen alapon moralizál, sorosozik úgy, hogy ő maga is a köz pénzén űzi a politikai kitartottság nevű szakmát?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Equus1
fontos fickó lehet ez a köcsög, ha ismerheti az MI6 adatgyűjtését... az a baj, h a sok lükének ez meg sem fordul a fejében.
Az meg, h egy túlvilágra készülődő idős ember hataloméhes és dollármilliárdok mellett pénzhajhász legyen többet mond a dolog kitalálójáról, mint Sorosról.
RonaGyuri
A hét legpofátlanabb érvelése

A derék Titanilla az NGO-król fröcsög

Gondlom valami ismétlés féle az M1 üdvöskéje a soros Sorozás részeként a civil szervezeteket lelobistázza és példamondatokban hiányolja a függetlenségüket.
Ez akár lehetne a magán-ügye is, csak az a helyzet, hogy mindezt ifj. Lomnicival duóban teszi. Akiről a civilosszefogas.hu, a CŐF (Civil Összefogás Fórum) hivatalos honlapja azt állítja, hogy „ügyvéd, Jogi Kabinet vezetője”
Eladott Ország
Kovácstól Szijjártóig, Kósától Némethszilárdig mindenki a szánkba rágta, hogy a senki által meg nem választott civileknek, akik befolyásolni akarják a politikát, átláthatóan kell működniük és ezért kell a külföldről támogatott bélyeget rájuk sütni, kérdezném, Lomnici Zoltánt ki választotta meg? Az orosz dezinformációs propagandát toló, erőteljes kormányzati befolyás alatt álló, támogatottságával kapcsolatban ködösítő és félrebeszélő CÖF szóvivője milyen alapon házal mások átvilágításának szükségességével, miközben a lassan 12 éves kormányzást maga mögött tudó gazdapártja nem volt hajlandó megnyugtatóan rendezni az ügynökkérdést? Annak a pártnak a kitartottja, amelyik ma is ügynököket támogat és pénzel, amely moszkvai recept szerint üldözi és rombolja a demokráciát, milyen alapon moralizál, sorosozik úgy, hogy ő maga is a köz pénzén űzi a politikai kitartottság nevű szakmát?
Eladott Ország
Ez Lomnici olyan, mintha Cicciolinaként elhíresült Staller Ilonát a nemi erkölcsről, Anders Breiviket pedig élet és halál dolgairól kérdeznék. Staller Ilona felvállaltan volt pornószínésznő, mint ahogy felvállaltan volt politikai aktivista és megválasztott képviselő. Vele ellentétben a CÖF viszont politikai prostituáltként sunnyogva szolgálja a fennálló rezsimet. A magam részéről bármikor szívesebben beszélnék Cicciolinával tetszőleges erkölcsi kérdésekről, mint ifj. Lomnicival civilségről, jogállamról, demokráciáról, tisztességről, becsületről, gerincről és emberi tartásról. Egészen szánalmas és gyomorforgató, ha már Cicciolina erkölcseit is a Soros elleni megszállott birkózás szolgálatába kell állítani.
sokanvagyunk
Lehet hogy Lomnici nem tudja, kiről beszél? - A Fidesz reklámarcáról!
Pálinkás Pál
Ez a Lomnici egy ritka nagy féreg...Elszámoltatásnál róla sem megfeledkezni!!!
Nessy
Messze esett az alma a fájától!
Van az a pénz, amiért ennyire ostoba legyen valaki?
Míg Soros a saját pénzéből adja a támogatásokat, a CÖF kedves gazdája a mi pénzünkből "támogatja" ezt az álcivil társaságot!
lampa laz
Túlnépesedés van nálunk hülyékből, ha lehetne őket exportálni, hatalmas bevétele lehetne az országnak belőlük.
Eladott Ország
@lampa laz: Az ilyen Lomnici félékért ki fizetne?
magyarbakancs
Német Szilárd egy-két hete dicsekedett ,hogy már 20 ezren töltötték ki neten a kérdőívet.
Nem beszédes,hogy azóta egyetlen egy adat sem derül ki,hogy menyien küdték vissza a kérdőívet.
Mert ha tömegével küldenék vissza akkor orr vérzésig nyomnák a királyi tv-be.
colibri
Lomniczi, meg orbán fej-fej mellett tartanak a Soros szapulásában, nehéz eldönteni melyikük jár feljebb. Talán már Lomniczi megelőzte orbánt, és nem csak testmagasságban veri.
Egy övid, de annál jobb írás: zsurpubi.hu/cikk/2789-orban-ha-navracsics-sem-tud-a-soros-tervrol-az-annal-is-inkabb-amellett-erv-hogy-tudjuk-meg---wtf/
volvós
OPNI szökevény ez a gerinctelen féreg !!!
namihami
Én elhiszem neki, hogy a Sorosnak tényleg a világuralom a cél. És ennek érdekében már szerződés kötött a varangyokkal is. A kis zöld emberkék és a többi, jóindulatú földönkívülinek már láttuk a szemében a rémületet, mert újabban pénzeli is a Fidesz és velük szövetséges földlakók ellen harcolókat.
Félnünk csak azért nem kell, mert az EU által átutalt és a ""család"" által felvett pénzből erős védvonalat fognak felállítani az invázió ellen.Kétsoros drótkerítést építenek fel a világűr felől érkező VILÁGuradalmi hódítók ellen.
vladimir putin
@namihami: ezentúl pedig alufólia sapkában kell szerintem járni.
Mondjuk tiszta hülyének fogunk tűnni a külföldiek szemében.
namihami
@vladimir putin: Az már a fóliasapka nélkül is necces. Eddig is komoly kételyeik merülnek fel a szellemi képességeinkkel szemben és látják a birkatürelmünk végtelenségét.
quadrocopter
Hát hülyékből és paranoiás marhákból rendesen el van látva a horda, a jövő évszázadra is marad!
soljanka
@namihami: Neked megbocsájtom. :)
De az ifjú Lomniczi döntéshozó pozícióban terjeszti a látomásait.
namihami
@soljanka: Inkább az a pénz jönne jól, amit ez a nagyagyú mindezért bezsebel és akkor senki ""bocsánata"" már nem is kellene. Annyiért nekem is ""gombás lenne a körmöm"".
bencemacska
@RonaGyuri: ma, 08:38
Lehet, hogy látták is néha az ELTE Jogi karának környékén. Esetleg volt annyi kötelezettsége, hogy az indexét személyesen vigye be aláíratni!-:))))
SystemError
Ennél irritálóbb stílusa és pofája kevés kormány felszópónak van. Mondjuk @durbincs: sem lehet egy kellem látvány, de legalább ő egy igazi arc és vélemény nélküli propaganda féreg. Viszont mindkettőjükben közös, hogy olyanok, mint egy jól funkcionáló wc: Dugulás nélkül lefolyik rajtuk a sz@r!
bencemacska
@Pálinkás Pál: ma, 08:54
Őt nem lehet megbüntetni!
Bár az örökös kényszergyógykezelés is hasznos lehet!-:))))
namihami
@bencemacska: Van azon a környéken néhány jobb ""talponálló-tanszék"" és ott megvolt a kollokviuma. Mint az eredmény fényesen bizonyítja.
Zeta
Van itt baj ,nem elég!
Fejben dől el minden! Ha nem üres.
moiszikf
És a világhatalom jelenlegi birtokosai mit szólnak hozzá?
cs.n.
A hvg.hu cikkének végén:

CÍMKÉK
#Ifj. Lomnici Zoltán #idiotizmus #CÖF

De az URL-je se rossz

(hvg.hu/itthon/20171029_COF_vilaguralom_Soros_konteo_elmebaj_propaganda_Lomnici) :)
szaboria1
Sajnálom de akár, hogy erőlködik nem tud azt apja nyomdokaiba lépni.
cs.n.
hvg.hu/itthon/20171029_COF_vilaguralom_Soros_konteo_elmebaj_propaganda_Lomnici

Így talán már megjelenik
cikicakk55
@Eladott Ország: A testkereskedők fizetnének érte. nem tudom mennyire iszik,de a máját, a tüdejét, a veséit, a retináját, a vérét, sőt a bőrének egy részét is fel tudnák használni. Másnak nem kellene az ilyen féreg.Viszont ilyenekből van egy egész parlamentre való.mennyire meggazdagodna az ország,ha mindet eladhatnánk és menne a közösbe az értük kapott pénz.
Lepényleső
Valóban alkotmányjogász? Az Atya Úr Isten mentsen meg minket,ha még lehet!
glorianna
@Lepényleső: Khm... alighanem alaptörvény-jogász...
papa.49
Hiába a fütyisz környékén az egy főre eső hülyék száma LEGALÁBB KETTŐ, DE LEHET, HOGY HÁROM !!!
nevemnick
@Mirabilis: (17:16) nem hiszem, hogy elindítják, mert kiderülhet, hogy a fidess és seggnyalói jelentik a legnagyobb nemzetbiztonsági kockázatot.
F_Viktor
@Mirabilis: Írod:
"Kérném a brit titkosszolgálati információkat teljes terjedélmeben."

Azt még a leghülyébb birka sem gondolja, hogy a brit titkosszolgálat egy CÖF-ögössel osztja meg munkájuknak eredményét :-))

Ez a végbélturkász hazudott egy nagyot, oszt jónapot. A birkáknak, a mélymagyaroknak, a félelemtől reszketőknek ennyi is elég, hogy jól érezzék magukat.
Lackó50
Ha valaki nem ért a politikához, az ne szóljon bele.

Hülye vagy fiam. Leülhetsz.
Desischado
@F_Viktor: Ugyan, Viktor, nem jól vagy informálva! A Brit titkosszolgálat meg sem tudna lenni a cöf-ös barmok nélkül, ész nélkül rohannak bevonni őket a dolgaikba! Istenem, ekkora marhát ritkán látni, az biztos! Bár nem is, mert a fidesz ezekkel van tele. Majd pont a britek törődnének egy ilyen nyalonc bandával! Röhög a májam, kuncog a vesém, vigyorog a vakbelem! Nem igaz, mekkora agymosott herék vannak a fideszben!
bakegya
Ezt a nemzet-bizonytalan soros kérdést is( LOMNICI ZOLTÁN) törvényre emelni képes lopakodó időzített bombázót is,ahogy ü maga kiköpni volt képes,a " MAGYAR POLITIKAI SZEMÉTDOMBRA" dobja az emberi jog kivégzett reformátor lopakodó,loncsos farkas orsos vicctor-magyarul ORBÁN VICCTOR MAGYARORSZÁG MINISZTERELNÖKE!!!+VILÁGURALOMRA TÖRTET.
Eladott Ország
ifj. Lomnici Zoltánon kiütött az atavizmus. Eredj borotválkozz meg! Az legalább meglátszik rajtad.
tudode
Lomnici megélhetési senkiként "csak" beállt az ORBANICUS sorába, abba a sorba, hogy ŐT MINDENKI BÁNTJA!!! A hírek szerint!!!
.
Az évszázad BOHÓZATÁNAK tanúja ma már az EGÉSZ VILÁG, Magyarország pedig elszenvedője ennek a KORLÁTOKAT NEM ISMERŐ MANIPULÁTORNAK!!!
.
--- Édesapját "is" a világháló tanúsága szerint LEJÁRATTA, agyba, főbe verte, rugdosta, mert OLYAN JÓ GYEREK VOLT!!!
.
--- Soros az MÁS, mert KINYITOTTA ELŐTTE a világot, summás vagyont áldozott rá még akkor, amikor a KOMCSIKNAK is túljárt az eszén a LAKÁS CSEM-BENCSEMMEL!
.
---- Simicska IS EBBE A SORBA TARTOZIK: ő is hozzájárult az ismert módon a SEMMIBŐL való felemelkedéséhez,
.
--- Osszunk, szorozzunk MILYEN MÓDON "pótolta" a POLITIKAI KITARTÓJÁT, Lőrinccel, hát úgy, hogy a DEMOKRATIKUSAN MEGVÁLASZTOTT Varga Györgyöt passzra verete, mert nem volt HAJLANDÓ a közvagyont elfecsérelni.
.
--- Lőrincre sanyarú sors várhat, HA NEM KÖVETI FÖLDIJE utasításait, aki már elkezdett TŐZSDÉZNI, valami Optimus-sal KOMOLY lóvét söpör be, az a kérdés, hogy ezen risztelni kell-e az ISKOLATÁRSÁVAL,
.
--- Ne felejtkezzünk meg az EU-s lóvé elherdálásáról, ami miatt úgy megnőtt az étvágya, hogy az EU-t is BUZERÁLJA, egyre kevesebb sikerrel, amelyre előreláthatólag RÁBAZSAJOG az ország ERRE

Valamit tud ez a FELCSÚTI falusi purdé, hogy képes MEGHÜLYÍTENI a KÖZ PÉNZÉBŐL, soraiba állítani azokat is, akikről az feltelezhető, hogy KÜLÖNBEN NORMÁLISAK lennének.
.
Szélhámosságban UTÁNOZHATATLAN történetnek vagyunk "csak" szemlélői!!!
-----------------
Még annyit:
.
---- Orbán Viktor első titkárnője nyilatkozott (2015-ben
civilhetes.net/velemeny/orban-viktor-elso-titkarnoje-nyilatkozott
.
""""Az Isten óvja meg tőlük Magyarországot!""""
.
HA "VAN" ISTEN, most már azért kellene FOHÁSZKODNI hozzá, hogy SZABADÍTS MEG BENNÜNKET A GONOSZTÓL!
tudode
Kieg.
..
Szélhámosságban UTÁNOZHATATLAN történetnek vagyunk "csak" szemlélői, és ELSZENVEDŐI !!!
nusika
...tételezzük fel, hogy igen!! ...de Viktorunk miért ""kapaszkodik" ""hatalomért""Európában ???
advocat
Ez az ember nem gondolkodik, Hogyan is küldte Soros-holdudvarát szemétre? Kik? Mert ha nem felejtünk,akkor tudjuk, hogy Orbán, Áder, Kövér, Deutsch, és társai nem "uralkodnak" rajtunk? És ő fizetett? Csak a hála nem magyar tulajdonság. Nem holdudvar egy köztársasági (?) elnök, egy miniszterlenök, egy országgyűlés elnöke, és társaik? Ha nem akkor rendben. Szóval??? És ha lehetne megnézném azt az angol titkosszolgálati "jelentést". Is.
evacica
Csak azt tudnám, hogy egy tanult ember, akinek még volt gyerekszobája is, hogy tud ennyi hülyeséget összehordani! Borzasztó, hogy emberek pénzért mire képesek: nem tudom, hogy ez az ember, hogy tud a tükörbe nézni? Nyugodtan felköphet a plafonra és alá is állhat!
csipetke
"Soros György végső célja anyagi természetű",írják a cikkben.Egy ember,aki,mint a rajzfilmben Dagobert bácsi,fürödhetne naponta a milliárdjaiban.Lehet,hogy én vagyok agyament,de ez számomra azért is hihetetlen,mert már minek neki még több zsé,már csak ha a korára gondolok is.Viszont milyen jókat mosolyoghat,olvasva ezt a sok hülyeséget,amit összehord róla a fidesz.
nezelodo
Hülyeségeket beszél ez a fidesz zsoldos, hiszen éppen Soros szellemi holdudvara, kreálmánya bitorolja országunkban a hatalmat, és lopja szét az ország javait. Persze Júdásként tagadják meg a nevelőapjukat, tanítómesterüket.
terlasz
A 90. életévéhez közeledő ifjú Sorosnak nem is lehet nagyobb gondja, mint a világuralom elérése. A világ nagyhatalmai is maguk alá csinálnak a rémülettől, ha arra gondolnak, hogy akár fel is robbanthatja magát, mint neutronbomba.
Így aztán nem is csodálkozhatunk azon, hogy a magas szellemi színvonalon álló magyar nép ennyire érzékeny a témára.
Zeta
@terlasz: ezután a Lomniczi nyilatkozat után már nem is kell gondolkodni a megítélésén. Ez az a pont , amikor az ember bebizonyítottnak tudja azt, hogy egy olyan esztelen, eszetlen hazugság halmazzal áll szemben , amire már választ sem kell adni.
Syntax Error
A képen rejtett üzenet található! Nem termékmegjelölés, ezért nem takartuk ki...
SystemError
@durbincs: Bárcsak érteném milyen nyelven beszélsz. Látom most akartál mondani valamit..
Nem hagynád abba ezt és ugyanezt nem írnád le érthetően Magyarul?
3dwhite
@SystemError: Azért ehhez felsöfokú nyelvvizsga nem kell.
eszegfu
@3dwhite: 00:17 Nekem az a gyanum, hogy igen... Erősen kétlem, hogy ennek a lénynek az anyanyelve a magyar... egyáltalán nem tudja használni még az irásjeleket sem, vagy hogy uj mondatot mindig nagybetüvel kezdünk és akkor "mondandójáról" nem is beszélek!
eszegfu
@bakegya: Őszintén szólva, én még nem találtam meg a kellő jelzőt rá...talán nincs is ennyire negativ tartalmu szó!
bakegya
@eszegfu: pedig készülhetünk,mert most azért is ránk fog taposni amit ide írtunk!-embertelen ahogy itt megnyilvánul.Nekem se fér a fejembe hogy tud az ilyen ember tükörbe nézni!
eszegfu
@bakegya: Nem készülök erre a "szarkupacra"! Hiszen semmi ujat nem tud irni, csak szajkózza, amit egyszer végre valami forditó programmal sikerült "előállitania". Néha az a gyanum, hogy ő maga sem érti saját irásait, mivel nem anyanyelve a magyar!! Tehát elegáns, nőies mozdulattal átlépem és nem piszkitom be vele még a lábamat sem! Max. másokkal "megbeszélem" a hülyeségeit!:))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.