Minimálbért a politikusoknak! Ha egyetértesz like, megosztás! Ha minimálbérből kellene megélni ezeknek a jó embereknek nem tudom, hogy állna a... Minimálbért a politikusoknak! Ha egyetértesz like, megosztás! Ha minimálbérből kellene megélni ezeknek a jó embereknek nem tudom, hogy állna a

Forrás: kozszolgalat.com
Feltöltő: 1magyar
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
Ezzel egyetértenék,de csak teljes vagyonelkobzás után...loptak már annyit hogyha egy fillért nem kapnak,akkor is úri módon él még az unoka is!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
1magyar
De lehet,hogy 28 ezerből is megélnének - ennyi munkával.
Pálinkás Pál
Ezzel egyetértenék,de csak teljes vagyonelkobzás után...loptak már annyit hogyha egy fillért nem kapnak,akkor is úri módon él még az unoka is!!!
Nessy
@1magyar: Ennél többet nem is érdemelnek! Azért van előnye az alvásnak is. Addig sem mondanak hülyeségeket. Azt meg ébren sem tudják, mikor mire szavaznak! Ennyire becsülik a választóikat! Jöhet a hozsanna, és a 28000 forint!
Nessy
@Pálinkás Pál: Különösen, ha a "saját lábán áll", a mi lábunkon!
Zeta
Sok!
Loprak már annyit, hogy az unokájuk is boldogan fog élni.
RonaGyuri
@Pálinkás Pál: úri módon? ezek a rühes paraszt-suttyók? nagyon jól élnek az tény, de ennek az úri-hoz semmi köze! =))
elnyomott
Nem, nem értek egyet.
Mert minimálbérből megint csak a kőgazdagok tudnak megélni, azok lehetnének csak politikusok, tisztességes ember megint nem férne közéjük.
Legyen rendes fizetésük, de ha kárt okoznak, saját pénzükből fizessenek büntetést.
Klubtag
@Pálinkás Pál: egyetértek, de sajnos a minimálbér nem garantálja, hogy pozíciójukkal visszaélve
ne legyenek korruptak, tolvajok, csalók. Ehhez más kell: tisztesség, becsület, valódi hazafiság, szolidaritás, empátia, stb. A minimálbérre való hivatkozással még pofátlanabbul dézsmálnák a közöst.
verőce21
Ha minimálbért fizetnének a politikusoknak, akkor inkább mindegyik elmenne fodrásznak.
Ott 2-3 naponta megkereshetnek egyhavi minimálbért.
Peller Anikó
@Klubtag: Így van pontosan. Csak sajnos a tisztességes politikusra nincs szükség Magyarországon, lásd Bokros, Gyurcsány például.

Ki kell nekünk? Cigány, rabló, hazug, gazember, igazbélka?
human
Ez demagóg hülyeség. Nem kell a politikusoknak minimálbéren élni. Egy jogállamban igenis járna nekik a havi milliós fizetés is akár. Bár ennek nincsenek meg most sem a feltételei. Ilyen feltétel lenne a független ügyészség, az elszámoltathatóság, a családtagokra is kiterjedő átlátható vagyonosodás. Esetleg lehetne a fizetésüket a mindenkori minimálbér X-szereséhez igazítani vagy hasonló.
Klubtag
@Peller Anikó: ...Bokrossal még csak-csak egyetértek - egyébként mióta léteznek MoMa szavazó vagyok, mint a kétezer alatti támogatók egyike, ez nálam szakmai ártalom. De azért Gyurcsány már necces, függetlenül attól, hogy drukkolok neki, minél több borsot törjön a krakéler Orbán orra, alá.
human
@Eladott Ország: A saját bevallása szerint soha nem hazudó Orbán szavazói közül sem hisz ezt azért el mindenki.
soljanka
Nem minimál béren kellene rugózni, hanem azonnali felfüggesztés, vagyonelkobzás, megfelelő kontroll, ellenőrzés.
Eltörölni a képviselői védelmet.

És megfelelő ügyészség.
1magyar
@human: 10,30-ra: Így sem tudják mit jelent 47 ezerből élni mikor megszavazzák. Azért szar az egész ahogy van mert azt hiszik,hogy ők dözsölnek többszázezer ft-os fizetésből meg a több millió embernek nem kell több 28, 47 ezernél.
Eladott Ország
@human: De az ellopható közpénz összetartja a szarházi fidesz bandát.
human
@1magyar: Lenne mit megreformálni a parlamenten. Az a baj, hogy pont azoknak kellene megtervezni, megszavazni és végrehajtani a reformokat akikről szólna az egész. Nagyon, de nagyon hazafinak és államférfinak kell lenni ehhez.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.