A Sárosdi Lilla színésznő és több, nevének közléséhez nem hozzájáruló nő által szexuális zaklatással megvádolt Marton László ügyében egyetemi oktatótársa, a híres film- és színházi rendező Szász Jánios az alábbi írást tette közzé a szinhaz.org nevű oldalon.

Nemsokára majd jön a hallgatás. Eljön a SZÉGYEN ideje.

A tombolás utáni csend üressége.

Az újságírók visszaolvassák gyűlölet szalagcímeiket, az egymást ugató morális posztolók már régen másokat leckéztetnek. Örök a bélyeg rajta, le nem mosható.

Marton László megbűnhődött.

Elítélek mindenféle hatalommal való visszaélést, nem posztom az ítélkezés. Már úgyis mindenki megtette. Marton László bocsánatot kért. Van, aki ezt elfogadta, van, aki nem.

Marton László a barátom és az is marad! Nem tagadom meg. Sokra tartom őt, én magam rengeteget köszönhetek neki, tanultam tőle, igen! – emberséget, színházat. Sok osztályában taníthattam filmes mesterséget – ahogy a mostaniban is – soha, semmiféle jelét nem tapasztaltam annak, hogy osztályfőnökük kihasználta volna helyzetét. Megszállott pedagógus, aki fanatikusan, szereti – A SZÓ JÓ ÉRTELMÉBEN! – tanítványait. Sokszor ültem óráin. Ő az a MESTER, aki nem saját magát nevezte ki, hanem a tanítványai jelölték ki Mesterüknek. Micsoda különbség!

A híres filmrendező szerint Marton Lászlón örökké ott marad a bélyeg

Szász János életművéről egyebek mellett itt olvashat részleteket.

(szinhaz.org)

Cikk- és címlapkép: Youtube

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

elnyomott
A zaklatón, ha kiderül, örökké ott marad a bélyeg.
Mint ahogy a zaklatotton örökké ott marad a rossz emlék.
Hogy ki kit sajnál jobban, azt egyéne válogatja.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
elnyomott
@Equus1: - remélem, hogy van olyan ember...
human
@wagabund: Legutóbbi riportban Vereben utalt rá, hogy van neki is miért szégyelnie magát. Gondolom előre próbált menekülni, hátha róla is kiderülne valami.
havasigyopár
A te " MESTER"-ed egy undorító, élvhajhász, gyomorforgató, mocskos mutogatós kretén. Csak te hívod így. Jogodban áll.. Ki így nevezi, ki úgy. Van akikkel jót tett, van akikkel nem. Mindezt a "MESTER" pozíciójának kihasználásával, és ez az a tény, ami őt nem emberré tette, hanem állattá, mert az ilyen, nem ember. /Mint a Kiss úszóedző/
cikicakk55
@Equus1: Ez azért nagyon durva,még feltevésnek is. Elhiszem,hogy sokan képesek keresztülgázolni akár az anyjukon is a hírnévért de Marton túl nagy falat lenne egy blöffnek. Nem tűrné,hogy ennyire megalázzák ha nincs tartalmi igazság a vádban.
wagabund
@human: ez így könnyen lehet...csakhát Verebes már annyira gusztustalan ábrázatú, hogy nehezen hihető, bármit is állítanak róla...megasztán megkérdezik a nők egymástól: -te, ezzel? jééézusom..
kamazuka
Laci egy tökös ,,gyerek".
Persze a világháború,meg zs.templomban az utálatoskép,nem jöhetett számításba nála.
S Berlusconival már ketten vannak.Egyszóval fazsagyerekek! Akinek megvoltak,örüljenek,akinek nem az meg szívhatja a fogát.
Csak egyet nem értek,mindenki kurválkodik a karrierjéért .Letaposná a barátait is csak előre lépjen.
Mit gondoltak a kis butácskák?Bélyegalbumot nézegetnek majd?
Buziknak meg kuss!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.