Meg kell védeni Magyarországot és Európát, a migráció ugyanis úgy megváltoztathatja a kontinenst, hogy harminc év múlva lehet, hogy rá sem ismerünk – hangoztatta a megyei jogú várososok fejlesztéséért felelős miniszter hétfőn Szegeden.

Kósa Lajos szerint a bevándorlók tönkreteszik az egészségügyet és a szociális rendszert
Fotó: Illyés Tibor/MTI

"Azt szeretnénk", ha Magyarország magyar maradna

- mondta Kósa Lajos a nemzeti konzultációról rendezett országos fórumsorozat egyik szegedi állomásán.

A Fidesz-KDNP meggyőződése, hogy nem Európába kell hozni a bajt, a problémákat ott kell megoldani, ahol keletkeznek. A kibocsátó országokban – Ázsiában, a Közel-Keleten, Észak-Afrikában – mintegy 1,5 milliárd ember él, a lakosság becslések szerint 2050-re 2,5 milliárdra nő. A migránsok 90 százaléka gazdasági bevándorló, a jobb élet reményében indul el – hangsúlyozta a miniszter.

Kósa Lajos úgy vélte, a befogadás politikája nem vezethet eredményre, ha a kibocsátó országokban nem javulnak az életkörülmények, még 100 millió ember betelepítése sem hozna érdemi változást.

A bevándorlók tömege viszont tönkretenné az európai nyugdíj-, egészségügyi, szociális rendszert

- tette hozzá.

A politikus emlékeztetett arra, hogy Magyarország volt az első, amelyik kimondta: meg kell védenünk magunkat. 2015-től kezdve óriásit változott az európai polgárok véleménye, de ez nem befolyásolta a brüsszeli bürokraták álláspontját. Még mindig úgy látják, a bevándorlás nem veszély, hanem lehetőség Európa számára – mondta a miniszter.

Az érkezők többsége fiatal felnőtt férfi, európai értelemben vett szakképzettségük nincs, 40 százalékuk a saját anyanyelvén is analfabéta. Integrációjuk az európai kultúrába reménytelen. Beilleszkedésük még a pozitív német vélemények szerint is legalább 15 éves folyamat lenne – tudatta a politikus, aki szerint a muszlim és az európai kultúra közötti szakadék olyan nagy, hogy áthidalására 15 év biztosan nem elég, de lehet, hogy száz esztendő sem.

A migráció a terrorveszélyt és a közbiztonság romlását hozta magával – mondta Kósa Lajos.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyanya001
Nektek köszönhetően mi már rá sem ismerünk az országunkra te mocskos féreg!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr plágium
@Edmond Dantes: Mi lenne? Majd felkapaszkodnak rá a migránsok és vonat meg sem áll Afganisztánig :)
Kookas
lala ami nincs azt hogy lehet tönkre tenni?
tudode
Ha történelmi ismeretekből "is" olyan zseni a Mr 20%, mint a "kupakolásból", akkor ha feleleveníti az elemiben tanultakat, rájön, hogy
.
- nem lettünk törőkök, ugyan ŐFŐMÉLTÓSÁGA ki tudja kik számára ÓRIÁS MECSETET szándékozott építtetni nem is olyan régen:
.
--- Óriásmecset épül Budapesten és Debrecenben is
vigyazo.blog.hu/2015/05/15/ezt_a_hatalmas_mecsetet_epithetik_budapestre
.
--- A "vezérhangya" miatt sem leszünk FÉLRESIKERÜLT KURUCOK,
.
--- és a többiek, akik ÁTMASÍROZTAK 1000 év alatt az országon, de
.
--- a SAJÁT FIA ügyi, bügyi, kaparjkurta BORJÁT még szokni kell.
.
A migráncsok ha akarnának sem lennének képesek az EGÉSZSÉGÜGYÖN, AZ OKTATÁSON, a SZOCIÁLIS RENDSZEREN rontani, mert a SZAVAIVAL ÉLVE mindazt az EU TAGÁLLAMAKÉNT mindent, ill. csak valamennyit tönkre tetegettek ezekért az ALRENDSZEREKÉRT annak érdekében, hogy LEGYEN KÜLÖN LÓVÉJUK ne csak nekik, az országból MENEKÜLŐ ORVOSOKNAK is a MAGÁNRENDELŐ "vegyes" RENDSZERÉVEL!
.
--- Saját tapasztalatom:
Mindegy, hogy melyik funkcióm eltérő működésének rakoncátlankodását szerettem volna megtudni, de az ÁLLAMI eü-ben NEM VOLT TALÁLHATÓ ilyen vizsgálati lehetőség, ezért SZORONGATOTT HELYZETEMRE való tekintettel MAGÁN RENDELŐBEN húszezer Ft-ért mégis volt. 20'-es hetyegés után, szemben ülve a a gyógyítóval.
,
Csupán abban maradtunk, hogy VAN LEHETŐSÉG ELVÉGEZNI a vizsgálatot az ÁLLAMI EGÉSZSÉGÜGY RENDSZERÉBEN úgy, hogy KÉT ÉJSZAKA, három nap alatt TB-re elvégezhető a vizsgálat!!!.
.
A jó pap is HOLTIG TANUL, köztük én is átlagemberként annyit, hogy a NYUGDÍJAM 1/5-ét elfecséreltem, mert többet erre a HADICSELRE költeni nem áll módomban.
.
Ügyes!
Így tartják itthon az ORVOSOKAT.
Egy kis, nagy humbuk NEM ÁMÍTÁS, "csak" ez valóság!- a tatárdúlást is kihevertük
papa.49
Köszönjük kupaklaja, hoztad a kötelezőt a baromságból ))))))))))))))))))))))))))))))))))
nusika
A bevándorlók tömege viszont tönkretenné az európai nyugdíj-, egészségügyi, szociális rendszert""
Kérdezném, hogy az ukrán nyugdíjasok, akik már kb. 100000 en vannak, mennyit vonnak ki a rendszerből még mindig!! Bajnai elkezdte , de nem tudta véghezvinni ezt a szabályozást. Az érdekesség az, hogy sokkal többet kapnak mind az itteniek! Ez nem migráció???...az egészségügyet is használják!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.