A Nora névre hallgató kutyának korábban nem volt egyszerű az élete, de most végre megnyugvást talált új családja legkisebb tagja mellett! Mindig jó látni, mikor egy hányattatott kutya sorsa végre jóra fordul. Norát durván bántalmazták korábbi gazdái, de szerencsés módon olyan családba került, ahol rengeteg szeretet veszi körül: Elizabeth Spence 3 mentett kutyával, 3 mentett cicával és 3 gyerkőccel büszkélkedhet, szóval Nora valószínűleg keresve sem találhatott volna jobb helyet. A traumatizált, mindentől rettegő állatnak különös megnyugvást okozott a család legkisebbje, Archie, akivel egy ideje teljesen össze vannak nőve. Ha Norának fürdenie kell, a kis Archie a fürdőszobaszőnyegről figyeli, ha Elizabeth a babát szoptatja, Nora is fel akar kúszni az ölébe. Szerencsére a gazdi–anyuka rengeteg fotót készít az imádni való páros mindennapjairól, amit Instagramon oszt meg mindenki legnagyobb örömére!

Forrás: nlcafe.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
A kepek tunderiek meg ugy is, hogy a 7. kepen egy masik kutya van,...:o))) (A fulen sokkal tobb sotet folt, potty van, mint a tobbi kepen)
Ezzel egyutt aranyosak, a kutya mindig egy megbizhato tars...:o))
1magyar
@karma1: Igen, a ktyádnál jobban nem szeret senki ha szeretettel gondozod. De láttam már olyan kutyát újságban amelyik egyszer halálra marta a saját gazdáját mikor elszabadult a 2 m-es láncról egy nagy kutya.Egész életében sínylődött ház nélkül.
karma1
@1magyar: Ne csodalkozz, hogy halalra marta, hiszen te magad mondod, hogy 2 meteres lancon volt. Az nem gazda, hanem egy allatkinzo. Megerdemelte.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.