A Jobbik pár hete jelentette fel Soros Györgyöt, miután a kormány állandóan a Soros-tervről beszélt. A Nemzeti Nyomozó Iroda mégis a jobbikos följelentőt rendelte be, aki fideszes kormánytagokat ajánlott kihallgatásra.

Október közepén jelentette fel Soros Györgyöt a Jobbik alkotmányos rend erőszakos megváltoztatásának előkészülete, alkotmányos rend elleni szervezkedés, rombolás, hazaárulás és lázadás miatt, miután a Fidesz folyamatosan a Soros-tervről beszélt. 

Feljelentette a Jobbik Sorost, erre a feljelentőt idézték be a rendőrök

FotóFacebook/Magyarország Kormánya

Sorost ugyan a rendőrség nem, de a feljelentést megtevő jobbikos Mirkóczki Ádámot már berendelték a hatósághoz – értesült a Magyar Nemzet.

A cikk szerint Mirkóczki hétfőn ment be a nyomozással megbízott Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Irodához, ahol a nyomozók arra voltak kíváncsiak, alá tudja-e támasztani a milliárdos üzletember elleni feljelentését bármilyen közvetlen bizonyítékkal.

Mirkóczki a rendőröknek elmondta, ő maga is csak a kormányzati politikusoktól tud a Soros-tervről, így javasolta, hogy az NNI hívja be meghallgatásra a feljelentésben is szereplő kormánypárti politikusokat, név szerint Tuzson Bencét, Bakondi Györgyöt, Halász Jánost, Németh Szilárdot, vagy Budai Gyulát.

Ha a rendőrség nem indít nyomozást a soros-terv miatt, akkor Mirkóczki Ádám szerint egyértelműen bebizonyosodik, hogy az egész csak fideszes blöff.

(444)

(Címlapi kép: Facebook/Magyarország Kormánya)

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
justhpeter
A fideSS kezd beledőlni a saját kardjába.
szaboria1
Hónapokig ezen fog rágódni NNI és addigra meg lesz a választás is.
namihami
Nem komálom a mi kis honi nyilasainkat, de ez egy szuper húzásuk volt.
""Ne a tükröt hibáztasd, ha nem tetszik a kép, amit mutat."" Már annyi mindent akarnak egy kis sorosozással (vagy migráncs, esetleg a kettő kombinációja) eladni a nyájnak, hogy óhatatlanul egyre több és egyre nagyobb bakik szaladnak bele a műsorba. Ha valamiért mégsem lehet beszuszakolni a Sorost, akkor még mindig ott a Gyurcsány-""emútt nyócév"" kooperáció. És a csordának továbbra se tűnik fel, hogy sorra buknak ki a balhék az elébük vetett etetőanyagban. Ez már nem bizalom az Orbánban, hanem vallás. És a dogmák megkérdőjelezhetetlenek.
Hogy tegnap nem ezt hirdette? Na és, ma ez a trend és kész. Ha kételkedsz, akkor bolsi, gyurcsányista esetleg Soros-bérenc vagy. Kis szerencsével mind. Ezekből szabadon lehet választani.
kissé felnőttem
én 70 évre saccolom mire reagálnak valamire. Ja hogy közben okafogyottá válik tőbb mással az egy dolog. Isten malmai lassan őrölnek.
1bitang
@kissé felnőttem: Amennyiben az isten Orbán ...
Lepényleső
Csoda lett volna,ha nem így történik? Csoda miért csak a bán közelében esik?
Lackó50
Ez egy nyerő húzás volt. Ezt a kormány TV miért nem reklámozza???
Yoda69
Buta rendoreink beleszaladtak egy jo nagy pofonba. Azt hittem jegelik az ugyet, igy viszont kellemetlen helyzetbe hoztak a fideSSt.
Zeta
@Eladott Ország: milyen tanakodás van most, hogy ők jöjjenek ki jól, a Jobbik csavarásából?
vukkocska
@Lackó50: Mert akkor ki kellene mondani, hogy nincs Soros terv. Okostojás fideszes vezetők azt mondták, hogy leírva nincs. Akkor honnan is tudják? Biztos Soros elmondta nekik a régi jó barátság fejében, hogy Orbán és a többiek az ő égisze alatt tanulhattak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.