Most először a Story magazinnak szólalt meg, de Gregor Bernadett biztosra veszi: nem ő az utolsó, aki a színházi szexuális zaklatásokról mesél, és Marton László után még másokról is lehullhat a lepel.

Szakmai körökben ugyanis nyílt titok, hogy sok színházban a Marton-ügyben emlegetett történeteknél még durvább dolgok is folynak – írta a Story magazinra hivatkozva a nlcafe,hu.

A szakmában már régen szóbeszéd, hol mi folyik. Az a baj, hogy félnek, de meglehet, nem ez az első és utolsó eset. Kollégákkal beszéltünk, hogy nem vagyunk egyformák, nem lehet hibáztatni egyetlen áldozatot sem, mert amikor valaki tiszteletlenül közeledett felém, és sem voltam képes senkit tökön rúgni, elküldeni az anyjába

- mondta a színésznő.

A felvételitől kezdve egészen az utolsó vizsgáig a legkülönbözőbb módon alázták meg a nőiességében is.

Gregor Bernadett először beszélt szexuális megaláztatásairól

Az egyetem első év végi vizsgáján például anyaszült meztelenül kellett eljátszania a Rómeó és Júlia búcsújelenetét.

Életemben soha nem szégyelltem úgy magam.

(nlcafe.hu)

Cikk- és  címlapkép: Youtube

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Beszeld meg a frusztraciodat sarosdival, ot a ferje kotelezi erre... Sot, a darab kozben lillacska meg ki is szol, hogy "ez csak szinhaz"... Neked is ugy kellett volna hozzaallnod. Bar en ezt akkor sem hiszem el, ha te allitod... Ilyet egy komplett eloadasban senki sem kovetelhetett meg toled. Ki rendezte a vizsageloadast? Azok altalaban nyilvanosak szoktak lenni.
Hogy hogy ilyesmirol nem irtak az ujsagok anno?
simmering73
Az ő szexuális megaláztatásról beszélni enyhén szólva is költői túlzás..
karma1
Erdekes , ebben a cikkben semmi frusztraciojarol, nehezsegerol nem ejt egyetlen szot sem.
Detti, ki rendezte azt a vizsgaeloadast???

www.storyonline.hu/hirek/gregor_bernadett_itt_allok_meztelen/37206/
lópicigáspár
Most így visszagondolva, engem is zaklatott a sorozóorvos! Le kellett vetkőznöm előtte! És akkor a nászéjszakámról ne is szóljak... micsoda világ, akkor is meztelen voltam! Na hagyjanak már a fenébe! Meghülyült itt mindenki!!!?
karma1
@lópicigáspár: Atyavilag, es Te Szent Ember, csak nem megeroszakoltak a naszejszakadon??? Ez aztan tenyleg borzaszto... Latod, meg egy ferfiember is minek van kiteve...:o))))
Es ha azt is belevesszuk, hogy a sorozoorvos meg is mogyorozhatott volna!
Anyam borogass! Ennyi frusztralt, kielegitetlen p,nat mar reg lattam egyrakason...:o(( Szegeny csaj, mutattam a ferjemnek, elmondtam, hogy mirol szol a cikk, mondta, hogy ezt meg bottal sem piszkalna meg,...:o(( Szoval, TENYLEG volt egy ilyen vizsgaelodas? Csak ugy suttyomban?? Es soha senki nem nevezte azt akkor botranyosnak? Egy ilyet ma meg lehet uszni Magyarorszagon?
ittott
a jéghegy hozzá képest érzelmi csúcs. fagyott pina ez a nő. ha az apja nem az lenne, aki volt, egy utcalány lenne.
szaboria1
Jobb lett volna ha hallgatott volna. Vajon kezdetben miért nem volt kapcsolata az apjával.
nezelodo
@lópicigáspár: Ja "Majd a KDNP megmenti őket! :))))" Majd nem gyertyával néz oda valamelyik szent ember, amit látnia sem szabadna, (ami biz megesett boszorkányüldözés közben), hanem színházi reflektorral.
magyarbakancs
@lópicigáspár: Vicc!
Három bika beszélget a dómtetején.
Megszólal a fiatal bika szaladjunk le a domb aljára és tegyünk minden tehenet a magunkévá.
Közép korú bika mondja lebandukolunk ,és minden tehenet a magunkévá teszünk.
Öreg bika mondja aki dugni akar majd idejön.
Pálinkás Pál
Igen hiteles he egy versenypr...ti zaklatásról beszél!!!
1magyar
Miért nem nevezi meg azokat az embereket akik ezt kívánták el? A sok mocsok legalább szégyellje magát utólag?
"Úgy tudom, az új Nemzeti Színház avatóján előadott "Az ember tragédiája" is hasonló stílusban volt rendezve. Az is sokakat felháborított, és tudom, hogy aki rendezte, Szikora János, az valamikor a '80-as évek elején Győrben rendezte a "Bambini di Prága" (Prága gyermekei) c. darabot. Botrányos volt, szüleim látták és teljesen ki voltak akadva. A színpadon vizelést és székelést imitáltak a szerepüket játszó színészek. Ezután a rendezőnek távoznia kellett Győrből. Amikor a Tragédia rendezése kapcsán életútjáról beszélt, akkor azt mondta, hogy politikai okokból kellett távoznia Győrből. A valóság ezzel szemben az, hogy közutálatot és közfelháborodást váltott ki ezzel a rendezésével, és nyilván a hatalom a nézők véleményével összhangban küldte el az igazgatói székből.
Szikorának ma is nagy a respektje szakmai körökben, éppúgy, mint Alföldinek, akinek egyik rendezésében (Závada Pál: Magyar ünnep) Erdélybe bevonuló honvédek egy revizionista dal dallamára (Lesz, lesz, lesz...) csoportos önkielégítést végeznek és ott élveznek el, hogy "Magyarország újra nagy és boldog lesz".
Hát ilyenek vezetik (meg) a színházművészeti életet Magyarországon, ilyenek határozzák meg, mit csináljanak a színpadon a színészek és mibe nevelődjenek bele már a Színművészeti Egyetemen (korábban Főiskolán)."
Ezt a hsz.-t olvasva alföldi is inkább pornőfilmrendezőnek nevezhetné magát.Még ennyi mocskot!
levarosbukta
Kezdem magam kellemetlenül érezni mert a kutya sem akart engem zaklatni. :)
Cicamama55
Na innentől kezdve dől már a mocsok! :(((((((
Köb Jani
Színésznők színészkedéseire nem kell reagálni, aki színésznő és sikeres az mind feküdt ez bennük van,bohém életükben.Mind szerepet játszik, vetkőzik, közösül saját maga döntötte el ne színészkedjen a zaklatott nő szerepénél nem áll jó neki.
namihami
De azért az évek során egész jól belejött. Mára, a jelek szerint, a szégyen elmúlt.
Veleda
Na ne, ez már nekem is sok és sokk ! Bernadettet többször zaklatták? Az elsőből miért nem tanult? Sok a rizsa, még a szeme állása sem mutatja, hogy ártatlan lenne. Hány férje is volt? Valamiért csak elhagyták sorba, nemdebár?
esperanza
@Veleda: Erre a tipusra mondjak, hogy mar szuletesekor sem volt szuz.
lópicigáspár
@bakcsubakka: www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=636kormos.jpg

Egyébként azon a tájékon még szűz vagyok! Szóval nekem nem nézett be!! :))))
nem tibi
Ledobta a textilt , nem először és nem utoljára .
ittott
@lópicigáspár: ha jól végezte a dolgát, akkor a farpofáidat is széthúzta, a tököd a kezébe vette... ha már fásult volt, akkor ...
Veleda
Dühítő, mert ezzel a nyilatkozatával lejáratja azokat a fiatal nőket, akiket valóságosan zaklattak.
Ezzel most többet ártott, mint használt, neki ugyanis nem hisz senki.
mariaberta
Óh, de el vagyok ájulva. Ha így haladunk, kiderül, hogy minden színész elvtársnőt kéretlenül megkeffenttyűztek, azért lettek "sztárok". Ha annyira nem bírták elviselni eme "megaláztatást" miért nem tiltakoztak az esemény megtörténte után? Nem tudom ez most a politika egyik formája, mert a fidesz úgy gondolja ez nekik hasznos, vagy mi a fene?
lópicigáspár
@bakcsubakka: Én még nem vagyok 65, kiindulva abból, hogy 70 ben 18 voltál! :) Az én időmben már szerényebben adták elő! :)
kakaósbögre
alázná a faszom simán csak dugnám reggeltől estig.
lópicigáspár
@bakcsubakka: Azt annak idején gladiátorképzőnek hívták! :))) Én a MN4975 nél Zilt vezettem másodállásban, meg a közútálatnak örvendő századírnok is én voltam! Volt aki kedvelt és volt aki kevésbé... na ebből volt több...! De ez a hivatallal járt! :))) Szép estét neked is!
r2d2
Volt régen egy magazin: "EZ A DIVAT..."
GeoCravker
Lassan ott tartunk, mint a melegekkel korábban: nem is igazi rendező, akinek nem volt egy kis kalandja legalább a saját nemével, és nem is igazi művész akit nem zaklattak legalább egy kicsit.

Az meg különösen jópofa, amikor olyanok jönnek zaklatástörténetükkel, akik a karrierjük érdekében több f..t fogtak, mint kilincset (Sárosdi, Gregor, és még jó páran).

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.