Azt hittem, velem van a baj. „Nyuszi” vagyok, így szólított az öreg. Azt hittem, igaza van. Velem van a baj, mert nem tudtam elviselni a napi szintű anyázást és ordenáré üvöltést. Azt hittem, ez a rendezői attitűd. Azt hittem, akkor leszek jó rendező, ha másokat megalázok, és mindenféle erkölcsöt ledobva a vállamról, odaadom magam egy diktátornak. Nem így tettem. Nem vagyok zsidó, cigány vagyok. Keresztény, konzervatív, szociáldemokrata és egy kicsit liberális. Semmi különös. Átlagos. Normális. Színházi alkotónak vallottam, vallom magam.

Forrás: ellenszel.hu
Feltöltő: Rockxy
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cikicakk55
Sajnos nem tudtam elolvasni az "ellenszél" ben a cikket,mert keményen beszóltak nekik,hogy azonnal tüntessék el.Remélem ha már nincs demokrácia a médiában,már az interneten sem,akkor azok akik átélték Kerényi által elkövetett bűnöket megszólalnak,mert Ők megtehetik,csak az újságírók nem. Persze a vádakat csak akkor lehet megírni,ha a nevét is adja hozzá a vádló.Most már,hogy nincs ott kerényi,talán nem tud annyit ártani.Vagy még is?
1magyar
Miért nem lehet írnia Kerényi dolgairól ha vállalja a nevét? Sőt jelentse fel ha olyanokat tett!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.