Orbán Viktor alaptörvénye érvénytelen. Magyarország alkotmányos válsághelyzetben - című  írás robbantja fel a netet ebben a pillanatban. Orbán Viktor alaptörvénye érvénytelen! A Magyar Köztársaság érvényes alkotmányát egy érvénytelen, joghatás kifejtésére alkalmatlan alaptörvényre cserélték. Az alaptörvény egy új, a Magyar Köztársasággal nem jogfolytonos államot hozott létre, Magyarország néven. A kormány a Nemzetbiztonsági Hivatalt átszervezte Alkotmányvédelmi Hivatallá… A Magyarország nevű államnak a nemzet biztonságánál fontosabb, az érvénytelen alaptörvény védelme titkosszolgálati eszközökkel. Korábban közzétettük: Az Alaptörvény megfosztja a magyar népet az önrendelkezési jogától, a nép hatalmától, nem ismeri el a népszuverenitás elvét:

Forrás: zarojel.hu
Feltöltő: Manhattan
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Pedig ezt a bizonyos könyvet minden önkormányzatnál olyan szentély szerű asztalra ki kellett tenni.
mackoka46
Csak nevetünk azon, amin sírni kéne. Szégyentelen botrány ország feslett erkölcsű diktátora a napjaid meg vannak számolva, bebukik a népnyúzó despota politika.
Equus1
@mackoka46: nem fog... ez nem a frankok országa, nem a görögöké. Ez 30 % analfabéta országa. a jobbak már külföldön vannak, a birkák meg bégetni sem mernek. Sőt... örülnek, ha felveszik a fiúkat, lányukat rendőrnek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.