„Senkit sem hagyunk az út szélén” – mondta 2010 nyarán a demokratikus érzelmektől fűtött magyar szavazók bölcs döntésének köszönhetően újra a kormányfői székbe került felcsúti politikus. A mondatot nem fejezte be, s ebből az apahiányos magyar társadalom zöme arra következtetett, hogy az új apuka mindenkinek szerető gondját fogja viselni. Hét év elteltével a mondat folytatása világosan érthető mindazok számára, akik nem viselnek rózsaszín szemüveget. Mégpedig így szól: senkit sem hagyunk az út szélén, hanem belerúgjuk az árokba. Ez tekinthető egyben a magyar kormány nyolcadik éve folytatott – szellemes fideszes szófordulattal élve – „egészségpolitikája” alapelvének is. Ma már nem kell meglepődnünk, ha valamelyik kórház iszonyatos bűzt árasztó – mert takarításra, fertőtlenítésre sincs pénz – mellékhelyiségéből ötnapos hulla dől ki. Valószínűleg egyre kevesebb sebész csodálkozik, ha a műtőben operáció közben váratlanul egy orvostudomány iránt érdeklődő patkány zuhan a fejére az...

Forrás: nepszava.us
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Van , aki tevolegesen, fegyverrel irtogatja a sajat nepet, mint a milosevics is tette, es van, aki eleg, hogyha nem ad penzt a raszorulo emberek megsegitesere...
Lassabb is es nem olyan latvanyos, mint a hitler-mengele paros ugykodese, de ez is van olyan hatasos...:o(((
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
peterkelemen
Hitler és Sztálin előtt is azt hitték az emberek, hogy ezek az emberek jók és csak keményebbek, mint elődeik, de tévedtek és súlyos árat fizettek ezért a tévedésükért. A magyarok éppen ebben a cipőben járnak, de még mindig nem veszik észre.
kereső
@papa.49: keress rá Bogár László közgazdász nyilatkozataira- a társadalom egyharmadáról, és nézz utána ki is ez a "jóember".
Klubtag
@peterkelemen: ..."A magyarok éppen ebben a cipőben járnak, de még mindig nem veszik észre."
Mindig ez a baj, a későn ébredés, az értelmetlen önostorozás, a "mit is tehettünk volna" mentalitás. Lovas nemzet vagyunk(?): ó uramatyám, hol jobbra, hol balra csúsznak le a lóról, csak éppen a nyeregben képtelenek megülni.
Sámannus
Egészen biztos, hogy itt népirtás folyik. Ez a csürhe mindennek a szétverésén dolgozik, és senkin sem könyörül meg. Ekkora barom állatokat, élősködőket még soha nem hordott a föld a hátán.
Gyuri Géderről
"A halál kormánya - „Senkit sem hagyunk az út szélén” "
Ezt tették a nácik is, akik felbuktak az úton, azokat akár élve is, árokba taszították.
Talán még el sem földelték a szerencsétleneket.
Ebben a "nyóc" évben többen fagytak meg, és lettek öngyilkosok - a halál kormánya miatt,- mint rendszerváltástól 2010. - ig.
papa.49
@kereső: Nem érdekel ki ez a ,,jóember,, én a saját véleményemet írom le !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.