Egymás mellé rakta több közvéleménykutató cég eredményeit Török Gábor, az ismert politikai elemző. Az összesítésből kiderült, nem mindegyikük mérte úgy, hogy a Fidesz támogatottsága nagyot nőtt volna.

Több közvéleménykutató cég felmérést hasonlította össze Török Gábor, az ismert politikai elemző, miután a napokban a Republikon Intézet azt közölte, októberben a Fidesz népszerűsége a pártválasztók körében 54 százalékra emelkedett.

Török összesítése szerint míg több cég egyértelmű növekedést látott idén január és október között a Fidesznél, egyes cégek stagnálást, míg a Nézőpont Intézet egyenesen csökkenést észlelt a kormánypárt támogatottságában.

törökgáborelemez

A Fidesz támogatottságának alakulása január és október között a teljes népességben: Egyértelmű növekedés: Medián 37 – 40, ZRI 26 – 30, Tárki 33 – 39, Republikon 28 – 32 Stagnálás: Publicus 25 – 26...

Török Gábor szerint nem nőtt a Fidesz támogatottsága, és magyarázza is, hogy miért

FotóMiniszterelnöki Sajtóiroda/Szecsődi Balázs

A Facebookon megosztott fotó alatt összesítette a méréseket:

A Fidesz támogatottságának alakulása január és október között a teljes népességben:

Egyértelmű növekedés: Medián 37 – 40, ZRI 26 – 30, Tárki 33 – 39, Republikon 28 – 32

Stagnálás: Publicus 25 – 26

Csökkenés: Nézőpont 34 – 31

(hvg.hu)

(Címlapi kép: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Szecsődi Balázs)

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vadnarancs
@durbincs: a 888 a valami, te agymosott egybites román idióta!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
laja70
Ez itt a választástól fél évre, még az egy éves időjárás jóslásnál is komolytalanabb!
Fradigege
Jó kis állása van Török elvtársnak.
csipetke
Érdekes,a cikk,ami arról szólt,hogy Orbán ismerősének a telkén fog épülni a szuperkórház,pillanatok alatt eltűnt.Hmmmm.Hosszú kezek messzire érnek...(vagymi)
advocat
Csak néhány dolog amin lovagolhatna az "ellenzék": Miért 27 % az áfa? Máshol az élelmiszerre - általában 10 %! - műszaki dolgokra 20 %. És az áfát még a nyugdíjas is fizeti (igaz nyuggerek?). Hova tűnt az MNB által a forintgyengülésen szerzett pénz? Nem kellett volna befizetni? A devizahitelesek kb. 20 %-al kevesebbel tartoznának. (Tudom nem kell a hitel. Vegyen lakást mindenki készpénzért? Akinek nem megy?) És ez csak két példa. Van több. Szerintem. És jó lenne, ha minden magyar állampolgár ugyanolyan körülmények közt szavazhatna. Mint az anyagi okokból külföldön dolgozó, a kinnszületettel. Akár levélben. Ez csak jogegyenlőtlenség.
Aki Én
@durbincs: Neked még nem mondták az eligazításon, hogy állj le, mert trollnak is hülye vagy? Te bazgmeg még a fideszt is képes vagy lejáratni.
Aki Én
@nagyfarok: ...mi van??? Mit szedsz? El tudom képzelni, hogy gépre vagy kötve, és a nyelveddel próbálsz klaviatúrát kezelni titokban, mikor az ápolóid kávéznak. De bazdmeg ez nem megy :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.