gazán nagyot akkor ütnének, ha mellé lehetne tenni: látjátok, a nagy embereket is számon kérték, kivizsgálták és bírói szakaszba helyezték az ügyet. Amikor sorra kerülnek bíróság elé az ügyek, és nem pletyka-magazinok, hanem a rendőrségi hírek oldalain köszönnének vissza az elkövetők és vádlók nevei, az talán segítene az ingerküszöböt is alacsonyabban tartani. Amire pont azért lenne szükség, mert sajnos egyáltalán nem ritkásan előforduló állapotokról van szó. Pont azért, hogy ne alakuljon ki, pontosabban ne erősödjön a közvéleményben az áldozatoktól elforduló tendencia.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Igaza van a cikknek.
Ami engem zavar, hogy jelenleg úgy néz ki, csak ismert emberek zaklattak x évvel ezelőtt valakiket, akik akkor nem léptek, nem jelentették fel a zaklatót, tisztelet a kivételnek.
Pedig sok ennél cifrább eset is megtörtént munkahelyen, otthon.
Persze, az nem verne fel ekkora port.
Hiszen pont pártunk és kormányunk nem írja alá Lisszaboni szerződést, nem ismeri el a családon belüli erőszakot, pedig az több ember életét teszi tönkre.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
GeoCravker
@karma1: Ha Schilling...
Na az lesz a pofon, ami csattan
karma1
@GeoCravker: Az Isten nem fogja lemosni schillingrol, sarosdirol, hogy nem volt elore kitervelt akcio.
Nekem masszivan ez az erzesem a kezdetek ota, mert ugy latszik, hogy sarosdi kurtolte ossze azokat a holgyeket, akirol sejtette, hogy volt valamilyen hasonlo elmenyben reszuk. Hogyan mashogy talalhatta volna meg azt a not, aki nem is lett szinesz - allitolag pont emiatt az elmeny miatt - de a 8 holgy kozul EGY SEM vallalta a nevet!
Ugy ereztem mar az elejetol fogva (foleg amikor megneztem a youtube-on a Kretakor "Luzer" cimu eloadasat), hogy ezek a nok egyaltalan nem jottek volna elo a sztorijaikkal, ha sarosdi meg schilling nem eroskodnek. Ugy gondolom, hogy ugy erezhettek, hogy minek rangatjak mar elo ezeket a dolgokat, szoval nem maguktol akartak ebben az ugyben reszt venni.
Szerintem veluk akarta legalizalni a sztorijat sarosdi, es ezert eroltette, hogy jojjenek elo. Ez adta volna a koritest az o kis gyenge tortenetehez...:o(((
micfild
@GeoCravker: milyen érdekes.. hogy az általad linkelt cikkhez alig érkezett komment.
GeoCravker
@karma1: Majdnem biztos. Mert ahogy előjöttek, úgy el is tüntek. Schillingnek senki nem tette fel a kérdést. hogy kedves rendező úr, magácska hány celziuszig napálló a füle mögöttivel?

A "Luzer" azért teljesen luzer, mert ha ott és akkor valaminek nincs dramaturgiai szerepe, akkor az a maszturbálós jelenet. Az egész nem több egy öncélú, magamutogatós betétszámnál. Összefüggsében is sokkal többet mondott volna egy sejtető rájátszás a sztorira. De akkor kutya nem veszi észre Sárosdit a színpadon. Így meg (sajnos) igen. Ismerek, ismertem negyvenes nőket, akik igazi bombázók (bikiniben is). Lilla nem az, és akkor még finom vagyok.
A köze a kettőnek ott van, hogy enélkül a martonozás nélkül Lillánk egy nagy senki maradt volna. Egy közepes tehetségű színésznő marginális helyeken, marginális darabokban. Ahogy a férjéről is legfeljebb a bennfentesek tudták, hogy a világon van.
GeoCravker
@micfild: A pedofil ügyre gondolsz? Pont erről van szó. Sajnos.
micfild
@GeoCravker: igen.. arra gondoltam.
:-(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.