Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke, illetve pártja egyedül maradt a határon túli magyarok szavazati jogának megvonásáért indítandó aláírásgyűjtéssel – mondta a határon túli autonómiaügyekben közreműködő miniszterelnöki megbízott az M1 aktuális csatornán vasárnap. Szili Katalin úgy fogalmazott: aki ezek után szövetkezik ezzel a politikai erővel, annak vállalnia kell, hogy „nemzetietlenséggel” vádolják. A miniszterelnöki megbízott hangsúlyozta, a nemzet újbóli megosztását jelenti 13 évvel a 2004-es, a határon túli magyarok kettős állampolgárságáról szóló népszavazás után újra előállni ezzel a kérdéssel. Szili Katalin szerint a DK akciója néhány hónappal az országgyűlési választások előtt elsősorban pártpolitikai célokat szolgál, politikai hasznot, szavazatokat szeretnének ezzel szerezni.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
"Szili Katalin szerint a DK akciója néhány hónappal az országgyűlési választások előtt elsősorban pártpolitikai célokat szolgál, politikai hasznot, szavazatokat szeretnének ezzel szerezni."
És mit szolgált az őszödi beszéd fideszhez juttatása a 2006-os önkormányzati választások előtt?
Nem tudjuk.
De mennyi hasznot hozott ennek a ki ... vén q...-nak azt tudjuk!
Legalábbis havi apanázs nagyjából ismert! Az egyösszegű judáspénz ismeretlen!
És vissza adta a 2014-es választásokra kapott pártfinanszírozást?
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
CsipkeRózsa
Szili Katalin már teljesen átvette a Fidesz szóhasználatát, és gondolkodását.
desiro
Ez a komcsi áruló mit járatja a pofáját, ha volna egy kis szégyen érzete már kért volna kötelestől kötelet.
bencemacska
"Szili Katalin szerint a DK akciója néhány hónappal az országgyűlési választások előtt elsősorban pártpolitikai célokat szolgál, politikai hasznot, szavazatokat szeretnének ezzel szerezni."
És mit szolgált az őszödi beszéd fideszhez juttatása a 2006-os önkormányzati választások előtt?
Nem tudjuk.
De mennyi hasznot hozott ennek a ki ... vén q...-nak azt tudjuk!
Legalábbis havi apanázs nagyjából ismert! Az egyösszegű judáspénz ismeretlen!
És vissza adta a 2014-es választásokra kapott pártfinanszírozást?
olivetti
Az áruló megszolgálja a gazdi kenyerét és kegyét.
soljanka
Szili számomra az egyik legellenszenvesebb szocialista volt. Soha nem értettem, hogy-hogy nem fideszes. Sumák, dörgölőző, hataloméhes, gerinctelen.
Sokat tett azért, hogy oda jutott az MSZP, ahol most van.
Nessy
Már most gondol a jövőre, nehogy kiessen a fidesz kegyeiből?
bencemacska
@soljanka: ma, 14:34
"A Nemzeti Összetartozás Bizottságának volt alelnöke, Szili „az MSZP-nek vége van″ Katalin, aki az MSZMP után az utódpárt tagja volt húsz éven át, különutas politikájának betetőzéseként a Szociális Unió pártjának megalakításával maga lépett ki az MSZP-ből. Ahogy Gyurcsány Ferenc mondta, a volt házelnök egy önálló ösvényt taposott magának az évek során."

"2010-ben az MSZP országos listáján már nem szerepelt, ezzel tiltakozva az ellen, hogy Gyurcsány Ferencet a negyedik helyre tették, és hogy nem volt elég fiatal a listán. Ugyanebben az évben június 4-én pedig egyedüli szocialistaként vett részt a trianoni békeszerződés évfordulójára meghirdetett Nemzeti Összetartozás Napján. Az önálló ösvény végül olyannyira eltávolodott az MSZP-től, hogy függetlenné válása után 2010 végétől arcát és nevét adta a Fidesz alkotmányozásához, és az új alkotmány fontosságáról beszélve végighaknizta velük az országot."
Pálinkás Pál
Nos szilitapsi...ezt beszoptad...mert végre egy politikai erő ami kimondja azt amit a lakósság gondol...végy egy nagy levegőt,töröld meg a homlokod a maradék kezeddel,aztán tűnj el a közéletből!!!
Csizmás Kond
Gyurcsány az öszödi beszéddel és annélkül is egy gerinctelen szaralak.
Megbuktatta a pártját a kormányát és még van képe kampányolni.
dr. prédikátor
Na megszólalt ez a szemét áruló szili boszorkány!!Az ő lelkén szárad a Gyurcsány elleni árulás!!! mert ő volt a fő kezdeményezője!!!Ő és a többi áruló társai szivárogtattak!!!
Csizmás Kond
..majdnem kifelejtettem Szili is gerinctelen, oda loccsan ahol befogadják.
Sámannus
Gyurcsányt sokan támogatják. szerencsére a szövetség nélkül is fenn fog maradni, hogy orbánnak legyenek álmatlan éjszakái.
Equus1
nemzetielenek vagytok, szólt a kurva, amikor a török kamionsofőrök inkább a társait hívták a fülkébe.
Eladott Ország
Az MSZP egykori alapembere, Szili Katalin, aki szerencsére azóta megtért és már fideszes kormánymegbízottként harcol ő a nemzetért. És úgy is, mint Szász Jenő, a Nemzetstratégiai Kutatóintézet nevű, évi 1 milliárd forintból működő fantomintézmény elnöke. Most Szili Katalin hitelességét hagyjuk is a fenébe, mert ebbe végképp semmi kedvem belemenni, szót érdemel viszont az 1 milliárd forintból 700 millió forintot bérekre költő, a fennmaradó 300 millióból jobbára körmöt reszelgető és áltudományos pótcselekvésekben hasító, stratégiával és kutatással nyomokban sem foglalkozó (aki nem hiszi, járjon utána) kamuintézmény bejelentése, miszerint kutattak ők mégiscsak. A bejelentés a totálisan ismeretlen és névtelen Bali Jánostól, a beszélgetés moderátorától, a Nemzetstratégiai Kutatóintézet igazgatójától származik, aki ismertetett néhány adatot egy, a külhoni magyarság iránti nemzeti érzékenyítést célzó kutatásból. Hát ha van hiánypótló, életbevágó kutatás, akkor ezt bizalommal lehet annak tekinteni.
Eladott Ország
@Equus1: Vagy amikor a török kamionsofőrök meglátták Szilit, akkor inkább a kecskéket vitték a kamionfülkébe.
Equus1
@Eladott Ország: khm... nem akarok alpári lenni, ezért erre csak ennyi: a fasz üsse ki a szemüket.
namihami
Szép volt, Katica. Te se lógsz ki abból a pöcegödörből, ahová sikerült bevackolnod.
Clavigo
Le ,,vagy,,,,( és) elhasznált Kifordított Kozák Kucsma...
Klubtag
A környezetemben van egy-két fidesz szimpatizáns, de még ők is megvetik. Egy élet "tisztes" tevékenységével ide jutott...és hány ilyen szolgál, sertepertél a kormánypárt szineiben ma is, atyavilág!!!
vukkocska
Szili Katalin egy prosti. Prosti azért, mert pénzért adta el magát a Fidesznek, havi közel 1 millió forintért. Azt hitte a Fidesz, hogy majd mond valami terhelőt Gyurcsányra, de ez nem volt sikeres. De hülyeségeket is beszél. Először azt mondja, hogy DK egyedül maradt a kezdeményezésével, utána meg azt, hogy pártpolitikai célokat szolgál az aláírás gyűjtés. Ha - szerintem - kudarcra van ítélve, akkor a célokat nem értem. Egyébként a DK-s kitelepülések előtt sorok állnak azért, hogy aláírhassanak, az ne szavazhasson, aki még soha nem élt Magyarországon. Mi sem szavazunk be egyetlen ország belügyeibe sem.
kereső
Na,kiszólt a lik a gödörből.Tudod Kati,ha te mondod meg ,hogy ki itt a "nemzetietlen"/milyen szó ez már?/,és a mérce te vagy, akkor büszkén vállalom a nemzetietlen jelzőt. Áruló némber.
nevemnick
Remélem, a mostani vezérével hamarosan leülik a judáspénzt...
Eladott Ország
@bencemacska: tegnap, 15:42 # Szilinek a másik dolgos kezét nem látom.
Eladott Ország
@elnyomott: Itt a kedves néppel van igen nagy baj azt meg nem lehet leváltani.
"HOPPÁ! "A NÉP NEM BETILTHATÓ, DE A KORMÁNY LEVÁLTHATÓ" - EZT ÜZENIK VALAKIK A MAGYAROKNAK"
Kookas
@elnyomott: hogy is van ez az ss büszke a 2/3ára ez a pitsa nem tudja hogy ők a 2/3ad?
papa.49
Már mindent elmondtatok róla, én már csak azt tenném hozzá, szerintem egy ,,hitvány áruló,, semmi egyéb aki hátba támadja azokat akikkel egy pártban evezett !!!
Vajon van még lejjebb a valamikori pártfogója ( Toller László) most forog a sírjában !!!
Nessy
Már hiányozna, ha naponta nem állapítaná meg rólam valaki, hogy nemzetietlen, hazaáruló, libsibolsi,migráns simogató,panelproli,ingyenélő nyugger srb. vagyok.
Yoda69
silly, te elarultad az MSZP-t, elaurltad a kormanyzo koaliciot, es elarultad a hazat.
Jobb ha a pofadat ezekutan csak zabalasra hasznalod.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.