Kerényi Miklós Gábort az elmúlt napokban több fórumon is támadták visszaélésekkel. Az Operettszínház egykori igazgatója most közölte, hogy lemond a vezetői tisztségéről.

A színházi berkekben csak KERO néven ismert vezető a következő közleményt juttatta el az Indexhez:

„Visszautasítom mindazon állításokat, pletykákat, híreszteléseket, melyek az elmúlt napokban engem értek és imádott társulatom mindennapjait, működését mérgezték és mérgezik. Hogy a nyugodt munkát biztosítsam, döntésem az, hogy a mai nappal munkáltatómtól felmentésemet kértem a Budapesti Operettszínház művészeti vezetői tevékenysége alól, továbbá nyugdíjazásomat kezdeményeztem. Szentpétervári bemutatómat követően minden erőmmel azon leszek, hogy tisztázzam magam.”

Felmondott az Operettszínház művészeti vezetője, Kerényi Miklós Gábor

Fotó: Kallós Bea (MTI)

Forrás: Index.hu

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Manhattan
Ennek a mocsok vén szarosnak Bayer a barátja! Hozzá szaladt bőgve amikor szembesítették az aljasságaival. Madarat tolláról...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
JAJMÁR
Beèpült a tàrsadalomba, mint a korrupció.
keresztapa
@Horizont: Az nem baj, nem kell mindenben egyező véleménnyel lenni.
havasigyopár
No csak, no csak. De hirtelen lemondott! Persze, hogy valamit elkövetett. Ezek mind ezt csinálják. Először fel vannak háborodva és tagadják. Remélem szaftos dolgok derülnek ki. a mocsokról.
JAJMÁR
@Horizont: Persze, fèrfitàrsadalomban èlünk. Azonnal sajnàljàk ès mentsèget keresik annak, akiről kiderüĺ a "disznósàg" . Előbb fogadjàk el - sőt ez alap -, hogy a nő tehetsègtelen qva - ha 10 àllítja s disznósàgot, akkor mind a 10!
Szomorú, hogy mèg nèmely nő se èrti, hogy nem attól nő, ha a főnöke letapizza.

Ideje kimosni ezt a szennyest is.
keresztapa
@Horizont: Ezen nem kell rugózni, amikor a libsiéknél már az a trendi, hogy a gyerek majd eldönti a nemét:, nevét felnőtt korába, hogy lány, v. fiú, egyneműekhez vonzódik avagy heterogén.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.