Az MSZP nehézbombázója a zaklatási ügy főszereplőire is lecsapott.

Szanyi Tibor durva célzást eresztett meg a Marton-üggyel kapcsolatban
Fotó: Youtube

Szanyi Tibor néhány hétig magában érlelgette véleményét a Sárosdi Lilla által kirobbantott zaklatási üggyel kapcsolatban, most viszont elérkezettnek látta az időt, hogy jól odapörköljön. Elsősorban a színésznőnek.

Én is ritka ocsmány dolognak vélem Marton péniszének nyilvános kalibrálását, s arról is illik megemlékezni, hogy ki rohangál pucéran a színpadon. Csak hogy tartsunk mértékeket!

- írja bejegyzésében Szanyi, aki minden bizonnyal a Krétakör Színház szabados stílusú előadásaira céloz, ahol Sárosdi Lilla gyakran vállal meztelen szerepet.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Hat a Luzer cimu darab valoban oncelu meztelenkedese tenyleg hiteltelenne teszi a muveszno f@sztol valo riadalmat ...Ha egy ketgyerekes anya ebben latja a muveszete kiteljesedeset, es igy akarja magara felhivni a figyelmet, akkor azt regen megette a fene...:o(((

A fo kerdesem:

KI LESZ MARTON UTAN A FORENDEZO A VIGBEN???
Ennel fontosabb kerdes most nincs - a szinhaznak tovabb kell mukodnie, a tarsulatnak muszaj szerepelnie, penzt keresnie.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Equus1
Napóleon szemére vetették, h a Code Pénal éltebe léptetésével alkalmat arra, h két zsivány egy ártatlan embert pusztán a vallomásával börtönbe juttasson.
Ahhoz, h a volt Magyar Köztársaságban egy életművet tönkre lehessen tenni elég egy... khm... hölgynek a fura vádja is egy állítólagos 20 évvel korábbi eseményről...
Kookas
@quadrocopter: marton kanadába is próbálkozott és ezért kirúgták gondolom hogy jelezték a hazai totum faxoknak.egy szóval igaz a hír hogy ő egy tetű.
Jozefina
Lillácskának a férje nem lenne rendező, akkor még meztelenül sem kapna szerepet!!!???
Szanyinak tök igaza van!!!
GeoCravker
Korábban is emlegettem, hogy Schilling könnyelműen ment a napra és küldte napozni a nejét.
propeller.hu/itthon/3313827-marton-ugy-ha-schilling-hallgatott-volna?all#c1990930

Azért, ha bármelyikük szerepet kap a Vígben ezután, akkor legalább nem lesz céltalan.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.