Az adóügyi államtitkár felhúzta magát a parlamentben. Roppant szórakoztató parlamenti boxról számolt be a 444.hu. A vörös sarokban Mesterházy Attila volt MSZP-s miniszterelnök-jelölt, országgyűlési képviselő, szoci erős ember, a narancssárgában Tállai András adóügyi államtitkár, Mezőkövesd büszkesége állt fel a küzdelemhez. Mesterházy a letelepedési kötvényprogramról beszélt, és közpénzek ellopásával vádolta meg az Orbán-kormányt. Mesterházy olyasmikre volt kíváncsi, hogy milyen külföldi befektetések történtek Magyarországon a letelepedési kötvényprogram eredményeként, és hogy mikor tervezik újraindítani a programot. Tállai a szokásos elterelő hadművelettel próbálkozott először, hogy a letelepedési kötvényprogram nem a kormányhoz, hanem az országgyűlés gazdasági bizottságához tartozik. A 444 erre megjegyzi, hogy „mintha Rogán Antal jelenlegi propagandaminiszter 2012 végén a gazdasági bizottság elnökeként a kormánytól teljesen függetlenül lökte volna be a programot”...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
quadrocopter
Tényleg: " hogy milyen külföldi befektetések történtek Magyarországon a letelepedési kötvényprogram eredményeként?"
Na? Seggnyaló pálinkabarát?
quadrocopter
Talán erről is ugathatna pár keresetlen mondatot a cinikus pacal: "Újabb bűncselekményben bukkantak fel az NNI nyugalmazott alezredesei."
namihami
Én pedig inkább a Mesterházyt tartom hibásnak. Elvégre nem tudta, nem látta, hogy kinek tette fel illetve kinek kell válaszolnia a kérdésére? Mégis, mire számított? Mit remélt egy tállai-szintű nímandtól,akiről tudjuk, hogy hogyan és főleg miért kapta a jelenlegi pozícióját. Biztos a szakértelmére hagyatkozott a kinevezője, mi? És ezzel a kinevezési metódussal nincs egyedül ebben a garnitúrában.
Nem véletlen, hogy a kötz már mióta nem követheti nyomon a Parlamenten belül elhangzó Fideszes válaszokat. Még a vakbuzgó hívek is sírva könyörögnének a kegyelemért.
RonaGyuri
A derék NAV-atya esete az „alpári hangnemmel”

A derék sok-posztos Tálai rendreutasította képviselőt

Előre kell bocsássam, hogy hic & nunc azzal az aprósággal nem is foglakozom, hogy ez a tahó a hangnemet nevezte meg kifogása tárgyénak, miközben az elhangzottak tartalmával volt gondja.
A letelepedési mutyi kapcsán igazán elemében volt, mert olyanokat tudott mondani, hogy csak na. A teljesség igénye nélkül:
„a letelepedési kötvények körül nincsen semmilyen titok”, nem titok csak nem árulják el!
„a Fidesz okosan pénzt hozott az országnak a letelepedési programon keresztül, addig az MSZP-sek eladósították a költségvetést, mert ők csak ahhoz értenek”, ja a piaci kamat töredékéért felvett IMF hitellel szemben a piaci kamat felett és az ennek többszörösét kitevő közreműködői jutalékokért kamatokkal együtt!
„a letelepedési kötvényprogram nem a kormányhoz, hanem az országgyűlés gazdasági bizottságához tartozik, ”,
etc.
Ja és persze mondott igazat is: „nagyon is jó volt a letelepedési kötvényprogram”! Nos ezt én egy csöppet sem kétlem, csak az a kérdés, hogy kiknek és mennyire volt ez jó! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.