Szanyi Tibor szocialista uniós képviselő a Marton László-ügy farvizén relativizálta kissé a zaklatásokat, többen nekimentek a Facebookon, még saját párttársa is.

Szanyi Tibor szocialista európai uniós képviselő a Marton László-ügy farvizén megint sikeresen szólalt meg, a Facebook-oldalára hétfőn töltötte föl az alábbi szöveget:

Szanyi Tibor

Én is ritka ocsmány dolognak vélem Marton péniszének nyilvános kalibrálását, s arról is illik megemlékezni, hogy ki rohangál pucéran a színpadon. Csak hogy tartsunk mértékeket!

(Sárosdi Lilla színésznő ugyanis – aki először beszélt a zaklatásról, majd nevezte meg a Vígszínház egykori vezetőjét és rendezőjét, Marton Lászlót szexuális zaklatóként – egy most futó színdarabban meztelenül is látható.)

Saját párttársa küldte a francba Szanyi Tibort a Marton-ügy kapcsán

Fotó: YouTube

A kommentelők persze nem hagyták annyiban Szanyi kiírását, és több politikus (Juhász Péter, az Együtt elnöke például) is hozzászólt Szanyi újabb eszmefuttatásához, és nem nagyon kímélték. 

Saját párttársait is sikerült felháborítania, Tüttő Kata, az MSZP Országos elnökségének tagja nemes egyszerűséggel fogalmazta meg véleményét:

Saját párttársa küldte a francba Szanyi Tibort a Marton-ügy kapcsán

Újhelyi István, ugyancsak MSZP-s uniós politikus sem rejtette véka alá a véleményét, ő azt írta, szégyen ez a hozzáállás Szanyitól. 

(Blikk)

(Címlapi kép: YouTube)

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
a témától függetlenül tény, hogy ebben "csapatban" kedves régi szokás egymást elküldeni a francba, s leginkább nyilvánosan! =))
RonaGyuri
a témától függetlenül tény, hogy ebben "csapatban" kedves régi szokás egymást elküldeni a francba, s leginkább nyilvánosan! =))
quadrocopter
Ezek az idióták még mindig egymás rágcsálásával vannak elfoglalva! Menjenek a p**sába!
Equus1
Szanyinak igaza van. Kár az Újhelyiért. Tüttő Kata meg feküdjön össze ezzel a vádaskodó némberrel meg a szerencsétlen férjével.
human
Szanyi mindig a legjobbkor és a legjobb helyen a legjobbat nyilatkozza. Legutóbb október 23-ra posztolt egy olyat, hogy Orbán hátradőlt és kért egy kávét.
Szanyi! Takarodjál már el a közéletből a hozzád hasonlókkal együtt! Orbán hálás lesz neked is mint Zuschlágnak.
karma1
Szanyinak azert ebben az esetben elegge jo a meglatasa...
(Ha en egy rettego szuznek akarom magam eladni az emberek szemeben, akkor talan meztelenul nem verem ki ket szinesztarsam farkat a nyilt szinen, mert ez nem tartozik a "muveszethez", hogy arra lehetett volna fogni az "akciot")
Nem tudom, ki ez a Tutto Kata, de az ervelese es a cikkhez valo hozzaszolasa talan megsem az igazi..."elmesz a francba"...
De ha hozzavesszuk, hogy o is mszp-s, akkor ez azert ad valami magyarazatot...:o))))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.