Ezekben az órákban lehívja a paksi építési hitel első részét Magyarország, hogy a Paks 98 millió eurónyi, első körös beszállítói számláját ki tudják fizetni az alvállalkozói cégek számára – jelentette be Aszódi Attila államtitkár, a Portfolio keddi energiapiaci konferenciáján.

Forrás: zoom.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Inkabb ezekre a dolgokra koncentralnanak jobban a politikusok...
Megkezdodott a gyarmatositas, orban letolta a bugyijat putyinnak... Innen pedig mar sokkal nehezebb lesz visszatancolnia, ne csodalkozzon, ha putyin medve szepen megeroszakolja ot...
karma1
Inkabb ezekre a dolgokra koncentralnanak jobban a politikusok...
Megkezdodott a gyarmatositas, orban letolta a bugyijat putyinnak... Innen pedig mar sokkal nehezebb lesz visszatancolnia, ne csodalkozzon, ha putyin medve szepen megeroszakolja ot...
Desischado
Nem lehet valahogy megakadályozni? Nem akarok életem végéig az oroszoktól függeni!
karma1
@Desischado: Dragam, eppen ezert kell elmenni MINDENKINEK szavazni, AKAR A JOBBIKRA IS, ha nincs mas kihivo orban ellen a szavazocedulan!Ha nem mesz el szavazni, akkor azzal egyertelmuen orbant segited.
Te meg nem vagy olyan, tudom!
Lehet csinalni meg egy "fulkeforradalmat", minden ember a sajat kezeben tartja a sorsat.
karma1
@Desischado: Az az egeszben az erdekes, hogy valami miatt mar orban sem akarja az egeszet, viszont mar nekilodult az elso par elokeszito epitkezes, eppen orban preferaltjai kozott, tehat az o kifizetesukre kell a love'.
Desischado
@karma1: Én feltétlenül megyek szavazni, emiatt ne aggódj. De a jobbikot utálom, de ha nincs más megoldás, akkor legyen, csak hatalomra ne kerüljenek, mert még a fidesznél is kutyábbak lennének, ebben biztos vagyok! Egyébként meg, segítse orbánt a hóhér, aki felmagasztalja az első fára!
karma1
@Desischado: Aranyom, akkor meg mindig meg lehet lepni azt, amit orban is megtett annakidejen: bejutott Torgyan hatan a Parlamentbe, igert neki fut-fat, aztan az elso adando alkalommal ejtette azokat, akiknek koszonhette a gyozelmet.
Van egy olyan pont, amikor nem lehet mar figyelmen kivul hagyni a Jobbikot, es sokkal jobb, ha szem elott vannak, es szamonkerhetoek.
Ha az eredeti Alkotmanyt visszaallitanak a fekekkel es ellensulyokkal egyutt, akkor ez a diktatorikus rendszer megegyszer nem epulhetne ki.
Azert ha a Jobbik nyerne, szerintem nem a szelsojobbosokra alapozna, mert azt meg Vona is tudja, hogy a sok agyabeteg, alulmuvelt nacit nem tudna kordaban tartani, ha hatalmat adna a kezukbe.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.