A december 4-től megújuló tévécsatornán lesz újra látható a műsorvezetőnő.

Az Echo TV oldalán megjelent bejegyzés szerint a modern, már-már futurisztikus stúdióban készülő műsorba pártállástól függetlenül várja majd a politika és a közélet szereplőit.

"A nézőknek egészséges kritikai attitűdöt, álláspontok ütköztetését, jóízű vitákat ígérhetek".

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

colibri
Jó gyomor kell a fidesses médeákban dolgozni. Már nagyon régen láttam, de ezek szerint neki van hozzá gyomra. Sosem fogom megtudni az igazságot, mert soha nem nézek Echo tv-t.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
human
@colibri: Hát igen. Sajnos a hölgy biztos tud azonosulni az Orbán család gyors vagyonosodásával vagy Farkas Flóri 1.5 milliárdjával. Ha nem így lenne, akkor inkább elmenne szóvivőnek vagy nyitna egy sarki zöldségest.
colibri
@human: A Kossuth rádió reggeli műsorát viszonylag gyakran hallgatva el szoktam gondolkodni azon, hogy pl a hírolvasók elhiszik-e azt a tömérdek orbáni hazugságot, amit félóránként lenyomnak a hallgatóknak. Nem beszélve a riporterekről, akiknek tuti le van írva, hogy mit kérdezhetnek alanyaiktól, ezeknek nincs saját véleményük a témáról? vagy mindennel tudnak azonosulni, amit ott megkövetelnek, elvárnak tőlük? Nekem nem tudnának annyit fizetni, hogy tudjak azonosulni...
human
@colibri: Nem vagyunk egyformák. Nehéz beleérezni ők, hogy működnek. Vannak akik vezérelvűek és nem találják a helyüket a demokráciában. Mások mérlegre helyezik a korrupciót és a nagy nemzeti csomagot és az utóbbi nyom többet a latba náluk. Megint mások rettegnek az idegenektől és ezért néznek el mindent a kormánynak. Sok oka lehet, hogy miért hajlandó valaki olyat tenni, ami számunkra elfogadhatatlan.
human
@colibri: És még kihagytam a division féléket, akik sok tíz vagy százezerrel vihetnek haza többet a fidesz elit barát politikája miatt és ez nekik már elég érv a fidesz mellett.
kiscsillag66
Hol volt eddig? Kíváncsi vagyok arra a "jóízű vitákra".( Persze, soha nem fogom megtudni.)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.