Az 1990-es évek végén az Ifjú Szocialisták Mozgalma környékén burjánzottak olyan jótékony, a fiatalokat így-úgy segítő civil szervezetek, amelyek a szoft költségek kreatív könyvelésével juttattak jelentős összegeket a Zuschlag János körül összeverődött ifjú pártközelieknek. Nem állítjuk, hogy ez történik a nemrég alapított Jövő Uniója Alapítványnál is, hiszen lehet, hogy csak a nehéz sorssal induló fiatalok iránt érzett empátia a közös a két történetben. A Jövő Uniója Alapítványt 2015-ös indulásakor a Fidelitas akkori alelnöke irányította, és az alapítvány körüli Fidelitas-káderek között felbukkan az Új Nemzedék Központ korábbi ügyvezetője, valamint egy, az üzleti életből hosszú évekre kitiltott menedzser is. 1yls8l Ha egy szegény családból származó kisfiúnak az az álma, hogy Cseh Lászlóval úszhasson egyszer, és az teljesül, akkor mindenki boldog; a Mikulásgyárral kapcsolatban legfeljebb ízlésbeli kérdések merülhetnek fel, az egyik legnépszerűbb jótékonysági...

Forrás: atlatszo.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
"Jutott személyi jellegű kiadásokra is: három főállású őrangyal átlagosan havi bruttó 620 ezer forint javadalmazásban részesült." Ennyiért érdemes a hátrányos helyzetű gyerekek pénzeit osztogatni, osztogatva-fosztogatva. A keményen dolgozó hülye kisember meg legfeljebb az adósságban fog úszni és nem Cseh Lacival.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.