Milliárdos tételben herdálták az uniós pénzt Kisteleken Különös dolog történt Kisteleken. Talán nem is feltétlenül az, hogy logisztikai központot húztak fel a puszta közepére, ahol vasút nélkül is megoldják majd valahogy a vasúti-közúti csomópontot. Nem is a szintén uniós pénzből a semmibe felhúzott, totál kihasználatlan ipari parkjuk, illetve a kisteleki és környéki startupok számára épített, gyanúsnak tűnő inkubátorházuk a kiugró. Hanem hogy utóbbi kettő miatt Hadházy Ákos feljelentése miatt nyomozás indul. A legtréfásabb talán a kisteleki polgármester, Nagy Sándor, aki például az üres ipari parkjuk kapcsán is képes volt meglátni a jót: Én polgiként azt látom, hogy ezek a beruházások megvalósultak – magyarázta még az RTL stábjának. A rendőrség inkább a különösen nagy vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás gyanúját látta meg a feljelentés nyomán az esetben. Az ipari parkot elvileg 14 cégnek építették, 14 épülettel 2014-ben közel egymilliárd forintból, azonban az...

Forrás: index.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Közpénz, mint a tenger, sose fogy el! És mindezt büntetetlenül, cinikusan!
cikicakk55
Sokkal kevesebb helyet foglalna el,ha azt írnák le,hogy miben nincs csalás. melyek azok az átadott létesítmények,amik rendesen adóztak?,Nem árazták felül őket a duplájára mire kész lett és melyek azok amiket használnak is és a ráfordított összeg szép lassan csordogál is vissza az államhoz?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.