Lol vagy Counter Strike? Az Orbán Viktor által aláírt kormányhatározatból nem derül ki. A Magyar Közlöny pénteki számából tudni a kormány támogatja az e-sport sportként való elismerését, és a visegrádi együttműködés elmélyítése érdekében egyetért egy V4-ek közti E-sport bajnokság rendezésével.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Csak első pillanatra meghökkentő,

de ha jól belegondolunk a dolog meglehetősen egyértelmű

A 444.hu csodálkozott rá elsőnek arra a Magyar Közlöny pénteki számából kiderült kormányhatározatra, mely rögzíti, hogy „” a kormány támogatja az e-sport sportként való elismerését, és a visegrádi együttműködés elmélyítése érdekében egyetért egy V4-ek közti E-sport bajnokság rendezésével.
Mit mondjak józan ésszel, no meg ártunk és qurmányunkat nem ismerve – vagy félreismerve nem keresvén a dolgok mögött „találékonyságot” – az ember akár el is mélázhat a dolgon.
Ha viccesek akarunk lenni, akár olyasmi fejtegetésbe is kezdhetünk, hogy Őfenesége szeret sport csinálni mindenből.
„S jutott eszembe számtalan - szebbnél-szebb gondolat” még a wiki e-sport szócikkének egy vonatkozó gondolatára nem leletem, ami mindent megmagyarázott: „Egyes keleti országokban már külön stadionokat építenek ennek a szenvedélynek hódolva.”!
Csak nem látta a meccset Őfenesége? =))
RonaGyuri
@RonaGyuri: Bocs nem tudom kihagyni: Ugye tudod miért nem volt ott a meccsen! =))
karma1
@RonaGyuri: Elvegre megmondta a csuti potrohos vizilo, hogyha nem is lesz olimpia 2024-ben, attol o meg minden sportletesitmenyt meg fog epittetni...- hat hogy is venne az ki magat, hogyha lorinc barat, garancsi, csanyi meg a tobbi patkany nem talalhatna meg a sajat kis milliardjait?
RonaGyuri
"A korábban a Magyar Közlönyben olvasottakkal szemben nem kétmillió, hanem kétmilliárd forintot ajánl fel a kormány egy V4-es e-sport-bajnokság és -konferencia megrendezésére – közölte a 444. A november 10-ei határozat még arról tudósított, hogy kétmilliós összegben kötnek támogatási szerződést az Egymillióan a Magyar Esportért Egyesülettel."
Istenem milyen karakteres már nem szarakodnak 2-300%-os emeléssel
RonaGyuri
Újabb fokozatba kapcsolták a talicskázást

Már nem szarakodnak 2-300%-os túlköltekezéssel, szépszámú nullával bővítenek

Pár napja én is humorizáltam a téma kapcsán, hogy a közlönyben megjelent Őfenesége által aláírt rendelet szerint: „kétmilliós összegben kötnek támogatási szerződést az Egymillióan a Magyar Esportért Egyesülettel”, annak érdekében, hogy segítsék „egy V4-es e-sport-bajnokság és -konferencia megrendezését”.
Miután a szemünk sem rebbent – legfeljebb viccelődtünk, hogy mire mennek egy bélással, vagy ha már foci nincs – alá klasszikus vicc béli optikus ártunk és qurmányunk gondolt egyet (a derék propaganda persze sajtóhibáról zagyvál) és úgy döntött, hogy (a GM-es főnök esete a NewYork-i főrabbival viccre hajazva) van nekünk erre 2 milliárdunk is!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.