Sok minden eszünkbe juthat a magyar válogatott idei két arcpirító vereségéről, de pár perc gondolkodás után nyilván mindenki ugyanoda jut, ahová Szöllősi György, Orbán Viktor kedvenc sportújságírója, a Mészáros Lőric kezében lévő, a miniszterelnök napját elindító Nemzeti Sport főszerkesztője, a magyar futball és a Puskás-ügyek Áder János által hivatalosan is kinevezett nagykövete, a Magyar Sportújságírók Szövetségének elnöke, a Puskás Akadémia egykori kommunikációs igazgatója. Vagyis elmúlt nyolc év. Mármint nem a 2010 óta eltelt csodálatos hét és fél év. Hanem a klasszikus, amikor az MSZP-SZDSZ volt hatalmon. Az MSZP-SZDSZ alatt olyan pokoli időszak volt, amikor a magyar focisták nem külföldre igazoltak, hanem elmenekültek az országból: „És ha akkor nem tud külföldre menekülni egy-két tehetségünk, most Dárdaink, Geránk, Szélesink, Juhász Rolandunk, Bódog Tamásunk, Király Gáborunk sem lenne.” Ez kétségtelenül megoldódott azóta, a magyar focisták nem mennek külföldre, mert egyrészt...

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

quadrocopter
Fú vaze, ezeknél köztelező marhának lenni, a pszichiáterek meg unatkoznak!
Sámannus
Úgy érzik magukat jobban, ha maguk alá szarnak, mint az istállóban a tehenek. Sikerül nekik egymásra is szarni.
RonaGyuri
Nem az a baj, hogy ilyen retardált barmok is vannak, hanem azt, hogy sokam, nagyon sokan még ettől, s a más területeken is elhangzó hasonló dumákat hallva, sem kezdik kapizsgálni, hogy baj van! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.