Egy kül- és biztonságpolitikai elemző szerint a tolmácsok egy része összejátszik a menekültekkel, akik negyede szélsőséges dzsihadista lehet.

Sok olyan tolmács van, aki összejátszik az illegális bevándorlókkal – mondta Katona Nashrin kül- és biztonságpolitikai elemző hétfő reggel az M1 aktuális csatornán.

Az elemző közölte, a tolmácsok kisebb részben azért játszottak össze a migránsokkal, mert megsajnálták őket, míg nagyobb részük egyértelműen anyagi haszonszerzés miatt.

Katona Nashrin szerint sok tolmács van megfélemlítve, hiszen az embercsempészüzlet ma sokkal jövedelmezőbb, mint a kábítószer-kereskedelem.

Úgy véli, a 2015-ös menekültválság óta Európába érkezett migránsok legalább háromnegyede nem az, akinek mondja magát, negyedük szélsőséges dzsihadista lehet. Nagy részük a jobb élet reményében érkezik a kontinensre, de ez nem azt jelenti, hogy dolgozni akarnak, hanem az európai szociális hálót szeretnék kihasználni – tette hozzá az elemző.

(MTI)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

cikicakk55
Sajnos ez tényleg így van,már mint az,hogy a szociális hálót akarják kihasználni.Attól még nem kéne a FideSSnek ezt a gyűlöletkampányt csinálni,mert a mi szociális hálónkat egyetlen migráns sem akarja használni.Amelyik a jobb életért jött,azok egész biztos nem.Lehet látni abból is,hogy pár ország már csökkentette a szociális juttatást és onnan már állnak is tovább,sőt elég sokan vissza akarnak menni oda,ahonnan elindultak,mert azért kapnak szép kis summát.Haza viszik,majd új névvel új adatokkal újra jönnek.Az EU elkúrta,nem kicsit nagyon.Mi nem Orbán basi odafigyelése miatt nem vagyunk veszélyben,hanem a csóráságunk miatt.Mi csak az átmenő forgalom vagyunk nekik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.