A város lakói örülhetnek, hogy végre elkészült az új út, igaz abba néhány ingatlan csúnyán belerondít. Néhány napja adták át a pilisvörösvári Báthory utcai új utat, mely mindenképpen jó hír a környéken lakóknak, az örömbe azonban némi üröm is vegyül. Mutatjuk, hogy miért:

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
RonaGyuri
@lampa laz: tudod egyesek egyenlőbbek! S az igazi érdekesség, hogy nem sokat változnak az érdekeltek. Annak idején Rómain évek állt a Szentendrei út építése egy család miatt, biztos források szerint ők is aktív résztvevői a parti-gátért ügyködőknek! =))
elnyomott
Nem az ingatlan rútit bele az útba. Az úttervezés gyalázatosan rossz.
lampa laz
@RonaGyuri: azért a érdekes, h vannak olyan helyzetek ahol egy tollvnással vagy egy "nagyember" -lásd tállai- szavára percek alatt el lehet intézni akadályokat.
1magyar
Miért várják el egy tulajdonostól, hogy ingyen adja oda telkének felét az államnak?
Ki adná oda?
RonaGyuri
@1magyar: ingyeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeen??? Hol élsz?
eszegfu
Egy településen, ha a többség megszavazza a viz, vagy akármilyen társulást, akkor ez mindenkire érvényes. Ennek az ut esetében is igy kellene lennie. 2 család nem akadályozhatja egy település érdekeit! A fotókat nézve talán az ut nyomvonalát is kicsit arrébb lehetett volna tervezni... igaz, hogy azt nem tudom, hogy a 2 oldalán lévő terület esetleges "kisajátitása" megoldható lett volna, vagy sem.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.