A fiatal rendező nem kertelt: ezért nem fog elkészülni Pálfi György Toldi-filmje. Pálfi György a Taxidermia, illetve a Szabadesés című filmjeivel hagyhatta a legmélyebb nyomot a magyar közönségben. A fiatal filmes számos magyar és nemzetközi díjjal büszkélkedhet, az utóbbi években pedig egy nagyszabású, kosztümös Toldi Miklós-filmet igyekezett tető alá hozni, ez azonban meghiúsult.

Forrás: nlcafe.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Jozefina
Nem véletlenül kellett Andynak elhagynia Californiát!! Ott adócsalásért állították volna bíróság elé ha jól emlékszem. Itt viszont a csalásokból tömi ov zsebét, különben nem csinálhatná!!??
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Jozefina
Nem véletlenül kellett Andynak elhagynia Californiát!! Ott adócsalásért állították volna bíróság elé ha jól emlékszem. Itt viszont a csalásokból tömi ov zsebét, különben nem csinálhatná!!??
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/03/vajna.jpg
Miután Andy Vajna kedvéért azt is lehetővé tették, hogy a milliárdos koncessziós díj összege
levonható legyen a játékadóból úgy, hogy ráadásul pénztárgépei nincsenek bekötve a NAV-hoz, a korábban 70 milliárdos állami bevételt hozó játékipar, amely 8 kaszinóra csökkent 2015-ben már csak összesen 3,08 milliárd forint játékadót fizetett – ez derült ki a NAV-elnök
által január végén ismertetett adatokból. Konkrétan így herdálják a közvagyont, így károsítják meg a költségvetést és így tömik be a lyukakat a többszörösen megsarcolt adófizetők pénzével. És ebben nem az a baj, hogy olyan összegeket kell újratermelni, amelyeket már egyszer megtermelt az istenadta, hanem hogy ezek nem fordíthatók sem oktatásra, sem egészségügyre, sem munkahelyteremtésre, sem gazdasági fejlődésre úgy általában, hanem az egy helyben toporgó, de inkább leszakadó Bóvliországot konszolidálják. Andrew G. Vajna félkarú rabló kaszinói csak egy szeletét képezik annak a romlott tortának, amelyet időről időre a pofánkba tolnak és cinikus vigyorral jó étvágyat is kívánnak hozzá. Ha még sokáig tétlenül nézzük, legközelebb bele is nyomják a pofánkat fejestől. És már nem hiszem, hogy békés úton le lehet őket beszélni erről a rettenetes szokásról. Arról, hogy minden Andy Vajna után mi takarítsuk el a mocskot.
eszegfu
@Eladott Ország: Csak kiegészitésül... Valóban régebben, ha egyetlen 1-szer sem játszottak a géppel, akkor is havi 250 eFt-ot kellett fizetniük darabonként a vállalkozásoknak + a számláló alapján mért bevétel után pedig társ.adót. Ezek a gépek sem voltak bekötve a Nav-hoz, de a puszta létük miatt is kellett játékadót fizetni. A legtöbb település kocsmájában is volt 1-1 db. Tehát nem véletlen, hogy ennyire lecsökkent a befolyt adó.
karma1
@nyanya001: Nyanyus, mit hulyeskecc, behaltam!...:o)))) Asszem, nagy bajban lenne meszi lori, ha elnyerne a tendert, mert a lofeju holgy kinai lanykat akar...
Azok meg FERDEszemuek, nem TASKASszemuek, mint a lorike,...:o)))
(A szeme alatt ket strandszatyi van, mert ejjel is szamolnia kell azt a rengeteg penzt...:o)))
Eladott Ország
nyultam.com/wp-content/uploads/2013/08/andivajna_1377854580.png
static.femina.hu/hazai_sztar/akos_memek/vajna.jpg
Hollywood-i forgatókönyveket megszégyenítő bátorság ez: többmillió dolláros amerikai
adótartozással a hátunk mögött kormánybiztosként újjászületni egy kelet-európai
banánköztársaságban. Különös megtiszteltetés, hogy minden magyarok legbátrabbika, akinek
pártja kopasz-kigyúrt verőlegényekkel védi magát és rendszerét a néptől, akinek pártja törvényt
hoz arról, hogy kénye-kedve szerint, elszámolási kötelezettség nélkül rendelkezzen a köz
pénzével, szinte a nemzet hősének nevezi Andy Vajnát. Szerintem meg az van, okos fiúk, hogy nincs az a bátorság, ami összehasonlítható annak a néhány millió embernek a bátorságával, akinek kárára Andy Vajna (ebben az országban is) milliárdossá válhatott. Azok a legbátrabb magyarok, akik még nem menekültek el és még mindig szembenéznek veletek, még mindig eltűrik, hogy ilyen gátlástalan, hatalom- és pénzmániás ámokfutók, esetenként ügyeskedő puhatestűek uralkodjanak fölöttük. Ám azonban vészesen közeleg az idő, amikor tényleg bebizonyíthatjátok, ti mennyire vagytok bátrak. Andy Vajnát és Orbán Viktort különösképpen szeretném az első sorban látni. Hogy nekik külön is meg tudjuk köszönni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.