2017. 11. 29-én Farmos, Tápiógyörgye, Tápiószele, Tápiószentmárton, Tápiószőlős és Újszilvás településeken rendkívüli gázszünet lesz - írja közleményében a Tigáz. A korlátozásra reggel 8 és délután 4 között kerül majd sor az M4-es gyorsforgalmi út építési munkálatai miatt lesz szükség, az érintett települések lakosait arra kérik, hogy tartsák zárt állapotban a a gázfőcsapokat.

Forrás: penzcentrum.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Ha ez Nemetorszagban tortenne meg, nagyon elcsodalkoznek, es azt hinnem, hogy valami orult mernok elszamitotta magat: november masodik feleben elkezdeni utat epiteni? Jo minosegben? (Plane vyorsforgalmit, aminek sokkal jobb minosegunek kell lennie, mint barmelyik mas utfajtanak, hiszen nagy atereszto- es teherbirokepessegenek kell lennie, es nem lehet rajta minden heten majd valamilyen utkarbantartasi munkat vegezni, mert az nagyon komoly forgalomkiesest jelentene...)
Ez viszont Magyarorszagon tortenik, napjainkban, a mar elore beharangozott nagy tel idejen, igy viszont adodik azonnal a megoldas: szo nincs arrol, hogy utat epitenenek, hanem csak egyszeruen elfogyott a gaz, es senki sem meri erte vallalni a felelosseget.
Ki merne azt mondani most, hogy "elvtarsak, gaz van - nincs gaz!" (by Hofi...)
Ugyhogy megy a porhintes, a hulyites... Ezutan a hir utan en az ujsagiro helyeben minden nap kimennek a helyszinre, es szep kis eletkepeket keszitenek az epulo gyorsforgalmi utepitesrol...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.