Minden gyermeknek meg kellene tanulnia úszni, erről egyeztetett Orbán Viktorral Wladár Sándor, a Magyar Úszó Szövetség elnöke.

A magyar úszósport helyzetéről és jövőjéről egyeztetett egymással Orbán Viktor miniszterelnök és Wladár Sándor, a Magyar Úszó Szövetség elnöke kedden délután az Országházban – tájékoztatta Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóiroda vezetője az MTI-t.

Minden gyermek tanuljon meg úszni – ez a mottója a kormány és az úszószövetség közös munkájának; a keddi egyeztetés fő témája is az volt, hogyan lehet biztosítani az ehhez szükséges feltételrendszert – közölte a sajtófőnök.

Minden gyerekeket úszni tanítana a kormány

Wladár Sándor, a Magyar Úszó Szövetség elnöke és Orbán Viktor

Fotó: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Botár Gergely

Hozzátette: a felek áttekintették a magyar felkészülést a soron következő nemzetközi úszósport-eseményekre, és tárgyaltak a szakemberképzés valamint a sportegészségügy hazai helyzetéről is.

(MTI)

(Címlapi kép: Miniszterelnöki Sajtóiroda/Botár Gergely)

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Egy szál fecskének minek akkora hátizsák, more?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
Rohejes a taho ezzel a piros hatizsakkal. Az arculati felelos nem szolt neki?
Ezzel nem csak sajat magat jaratja le, hanem az orszagot is, amikor igy megjelenik egy nemzetkozi konferencian (ha meghivjak)
1magyar
Ez egyébként jó program, de engem nem tudtak volna megtanítani, víziszonyom van. Gyerekkoromban majdnem belefulladtam.
justhpeter
Gyermekéhezés, gyermekegészségügy... ez mind lófütty, csak az úszás. Pedig már azt otthon is megtanulhatja a kölyök, hiszen - a fideSS-kdnp-t és a holdudvart leszámítva majdnem minden család úszik már az adósságban és hogy ez nehogy javuljon valamit is, szorgos kormányunk bevállalta Paks II-t is.
Nessy
Tanuljon meg úszni minden gyerek! Hol ? Mikor lesz pénze uszoda belépőre?
Jozefina
Volt már minden iskolában zongora, tornaterem, meg mittudom én. Most az úszás??!! Röhely!! Az iskolai kaja meg ehetetlen, férgek vannak benne!!!??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.