Az Önkéntes Pénztárak Országos Szövetsége (ÖPOSZ) adatai szerint a szövetséghez tartozó önkéntes nyugdíjpénztárak az idei harmadik negyedév végére 11,2 százalékkal 1247 milliárd forintra növelték vagyonukat az előző év hasonló időszakához képest. Az önkéntes nyugdíjpénztáraknál az egy tagra vetített vagyon szintén 11 százalékkal mintegy 1,18 millió forintra emelkedett – mondta Kravalik Gábor, az ÖPOSZ elnöke. A szövetséghez tartozó egészségpénztárak idén közel 25 milliárd forintot, esetenként átlagosan 5500 forintot fizettek ki a tagok által igénybe vett szolgáltatásokért – tette hozzá.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: quadrocopter
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

F_Viktor
Kusza fogu most nem mondja, hogy eltozsdezik a Zemberek penzet?
Pedig nem ok vettek vissza ebbol az oroszoktol a MOl reszvenyeket!?
Hellcat
Amióta a fidesz megfenyegette az embereket és azok nagyja visszalépett az állami pénztárba egyéni számla ígéretében( ami ugye nem valósult meg) azóta csak azt hallom, hogy milyen kurva jól jártak azok akik nem adták be a derekukat és maradtak manyuposok. Hogy van ez fitymaszosok?
csipetke
Sokan nem mernek pénzt fektetni magánnyugdíj-pénztárba,mert félnek,hogy Orbán újra lenyúlja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.