A Gazdasági Versenyhivatal fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat miatt büntette meg az Extreme Digitalt. Az Extreme Digital Zrt. két évvel ezelőtti Black Friday-akciója népszerűsítése miatt kapta a büntetést. Hirdetéseiben – többek között rádiós és televíziós reklámban, banneren, újsághirdetésben – azt ígérte a vásárlóknak, hogy több száz terméket vásárolhat meg 50-70 százalékos kedvezménnyel.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Nekem gyanús ..., na jó persze nem a feleségem, mert olyan nincs, de ez a Black-Friday (és karácsony) előttre időzítés azért érdekes, főleg ha meggondoljuk, hogy a minap mall.hu-t is lerohanták Tállai talpasai! qui prodest? & cui bono? =))
lópicigáspár
Most is ezt teszik, tavaly is ezt csinálták! Akkor be is dőltem, porszívót vettem "jó" áron, aztán karácsonyra se jött meg!!
simmering73
Hatalmas a rokonság, kell a lóvé. Két évvel ezelőtt? Hova ez a rohanás?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.