A nagybanin a termelőktől 60 forintért átvett burgonya a boltok polcain „akciósan” 99 forint. A termelői képviselet az árcédulán nem csak a bolti, hanem a termelői árat is szeretné látni, hátha valaki elszégyelli magát. „Még mindig megéri számlákat írni” – ezt az egyik kereskedő magyarázta, de csak telefonon és név nélkül vállalta a beszélgetést. Az elérhetőségét a nagybanin kaptuk meg a szállító emberektől, amikor a kereskedő cég vezetőjét kerestük a piacon. „A főnök már nem jár ki – mondták, de a telefonszámát megadták.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Levendula
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
a termelő álljon össze más termelővel, építsenek épületet, raktárral, eladótérrel és adják termelői áron a portékát, fizessék az eladót, a világítást, vezessék a takarítási naplót, biztosítsák a szociális létesítményeket, állják a kállót és jöhet a krumpli 60 Ft-ért.
Azt hiszik, h a felvásárlással máris vége a ráfordításoknak? Nem hiszem, de úgy tesznek.
Eladott Ország
Na most üt vissza amit a magyarokkal megutáltattak a szövetkezetet. A parasztok ahelyett hogy szövetkeznének nagy tételben adnák el bevásárlóközpontoknak vagy maguk , inkább sunnyognak adják oda fillérekért! Sok országban szövetkeznek de tanulnak is a parasztok marketinget idegen nyelveket sok közöttük diplomás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.