A filozófus a Fideszt is el tudja képzelni egy ideális koalícióban, ám Orbán Viktor nélkül. Heller Ágnes továbbra is fenntartja azt a nyilatkozatát, miszerint a Fidesz csak akkor váltható le, ha a baloldal összefog a Jobbikkal. A filozófusnő indoklása szerint „Az Amerikai Egyesült Államok és Churchill is együttműködött Sztálinnal, mert volt valaki, akit le kellett győzni”. Mint mondta, kétségtelen, hogy „szégyenletes”-nek nevezendők a Jobbik zsidósággal kapcsolatos korábbi kijelentései, ám jelen helyzetben túl kell ezen emelkedni, hogy normális ország jöhessen létre.

Forrás: mno.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Kétség kívül releváns kérdés, de nagyobb ellentmondás is van

Heller Ágnes az mno.hu-nak nyilatkozott

„Heller Ágnes: A Jobbik múltja helyett a jelenben betöltött szerepe lényeges” című írásban foglaltak szerint a derék megmondó emberünk arra bíztatja az ellenzéket, hogy ha barátkozni nem is, de együttműködni kellene a Jobbikal.
Ebben a megmondásban megfontolandóan vannak legalább relevánsnak tűnő momentumok. Már majdnem azt mondtam, hogy megfontolandóak!
Azonban azt kell mondjam, hogy azt ami a legminimálisabb feltétele annak, hogy a siker legkisebb reményével is felvegye a küzdelmet az „ellenzék” az orbáni uralommal annak igen csekély az esélye. Ez az egymással való (akár bekötött orral) együttműködés lenne. Amire még a szándék legkisebb jelei sem látszanak! =))
staro2
Nyilasokkal pedig nem közösködünk, szavazatot rájuk nem adunk!
A zakó alatt most is ott a zöld ing és a zsebben ott a karszalag, hiába dédelget kölyökkutyát és hiába cukiskodik.
Gondolatkísérlet:
A fidesz elleni összetákolt koalíció győz a választásokon.
Az új kormány nem állítható össze, mert arra már fajsúlyos baloldali nem hajlandó, hogy a nyilas kormányban posztot vállaljon, vagy kormányába nyilasokat vegyen be.
Sikertelen koalíciós próbálkozások után a fidesz kap kormányalakítási megbízást.Felajánl néhány miniszteri pozíciót meg akárhány államtitkárit, amit a jobbik durcásan elfogad.
Eredmény: sikerült hatalomban tartani a fideszt és kaptunk hozzá néhány nyilast is a kormányba.
Megéri??
Csizmás Kond
...ez meghibbant. Az a politika amelyikben két ellentétes pólus azért egyesül hogy legyőzzön egy másikat már eleve a káoszt érzékelteti.
...sőt a sztálinos kijelentése egyenesen zakkant elmére vall, ugyanis ma a világ liberális szocialista baloldala épp a Trump győzelmi valódiságát vizsgálja a Putyini beavatkozás lehetségességéért.
Aki, akik így gondolkodnak azok nem az ország javát akarják hanem a saját hatalmukat.
Ez egy felbőszítően otromba politikai gaztett amit ez a vén sáska képvisel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.