Ahogy emlékezhetünk: Várszegi Asztrik annak idején, a szükség idején, az apátság kapuinak megnyitásával üzent. Erdőnek, a kormánynak, és a keresztényeknek. Azt, hogy a kereszténység a cselekedeteken és nem a lózungokon keresztül nyilvánul meg. Most, a főapát lemondása kapcsán, kicsit nehéz nem gondolni arra, hogy némi politikai nyomás is közre játszhatott a döntésben. Ha elindul egy utólagos karaktergyilkolászás, akkor biztosak is lehetünk benne.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Nem vagyok vallásos ember, nem tudom megítélni, hogy milyen keresztény volt a Főapát Úr. Nem is rám tartozik.
De azt mondhatom, hogy példát adott a püspökök, más egyházi vezetők és mindnyájunk számára abból, hogy hogyan lehet egy élet vége felé is EMBERNEK maradni. Mert ennek mostanában egyre kevesebben tudnak megfelelni.

Hosszú, örömökben gazdag életet kívánok Főapát Úrnak !
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
GeoCravker
@Eladott Ország: Jézus korbáccsal kergetné ki ezt az egész bandát a világából.
GeoCravker
@durbincs: Téged mi tart vissza attól, hogy elolvass valamit, mielőtt válaszolsz, reagálsz rá? A párthűség vagy csak a szimpla együgyüség?
GeoCravker
@durbincs: kendnek lapot sem osztottak. csak tollat. egy trollét
Eladott Ország
kanadaihirlap.com/2017/11/20/varszegi-asztrik-tavozik-az-uzenete-marad/
Ahogy emlékezhetünk: Várszegi Asztrik annak idején, a szükség idején, az apátság kapuinak megnyitásával üzent. Erdőnek, a kormánynak, és a keresztényeknek. Azt, hogy a kereszténység a cselekedeteken és nem a lózungokon keresztül nyilvánul meg. Most, a főapát lemondása kapcsán, kicsit nehéz nem gondolni arra, hogy némi politikai nyomás is közre játszhatott a döntésben. A hívők egyfajta kiéheztetésével bármikor zsarolható az, akinek a hithez való hűsége nagyobb, mint a kedv a politikai keresztények talpának nyalásához. Ha pedig elindul egy utólagos karaktergyilkolászás, akkor biztosak is lehetünk abban, hogy Várszegi útban volt az Orbán-Semjén páros fémjelezte társaságnak. De addig, ellenkező gondolatok igazolása híján, vegyük komolyan a közölt indokot. Azt, hogy 27 év után időszerűnek látja a fiatalítást. Ami önmagában is példamutató hozzáállás lehetne nem egy vezető számára.
Eladott Ország
@GeoCravker: tegnap, 09:35 Durbincs rájött, hogy a baromfi tenyésztésben a tollban van a nagy lóvé, abból lehet meggazdagodni, de legalább is megtollasodni. Engem csak az aggaszt egy kicsit, hogy mi lesz itt akkor, amikor a reménybeli Csingacsgukok összepofozkodnak a szintén honvédelem-szakos jövőbeni csendőrökkel, hogy kié legyen a halálra rémült kakaska püspökfalatjából kitépkedett tolldísz.
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/07/gm.jpg
GeoCravker
@Eladott Ország: Orbán már 2015 nyara óta arra játszik, hogy a kisrendőrök, a honvédelmi tanulók, illetve a gárdisták, ex-vonagárdától a pitypangdíszes rózsasándorokig majd csak összeugranak egy-egy menekült felett.
Csak azok a szemét, agresszív, mindenkit megerőszakoló menekültek nem akarnak egy pandúrt sem nyárson forgatni a tűz felett. Pedig igazán nem Orbánon múlik. Ő igazán megtesz mindent a cél érdekében.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.