"Soros György igyekszik átvenni a hatalmat az uniós intézmények fölött, a legerősebb befolyása az Európai Parlamentben van, több mint kétszáz képviselő számít a megbízható szövetségesének". Erről Deák Dániel, a Nézőpont Intézet elemzője beszélt az M1 vasárnapi műsprában.

Hozzátette:

ezek a képviselők Soros György érdekeinek, elvárásainak megfelelően szavaznak, ez történt most is, amikor az Európai Parlament megszavazta a felső korlát nélküli kötelező betelepítési kvótát.

Az elmúlt időszakban az uniós intézmények és ezek a képviselők nem az európai polgárok akaratát veszik figyelembe, sokkal inkább különböző pénzügyi-gazdasági körök elvárásait, jelen esetben Soros Györgyét – tette hozzá.

Az intézet kutatásai szerint a kelet-közép-európai társadalmak többsége elutasítja a kötelező betelepítési kvótát, és nem bevándorláspárti

- mutatott rá.

Deák Dániel elmondta, Soros György a világ egyik leggazdagabb embere, aki komoly pénzügyi nyomást tud gyakorolni a politikusokra és intézményekre.

A milliárdos személye az Egyesült Államokban is vitákat kavar, és tevékenysége a környező országok lakossága előtt is nyilvánvalóvá és elutasítottá kezd válni az intézet felmérése szerint

- fejtette ki.

Ahogy azt korábban megírtuk a Fidesz szerint az elmúlt napok fejleményei újra igazolták, hogy a brüsszeli döntéshozók Soros György kézi vezérlése mellett hozzák meg "migránspárti döntéseiket".

Puskás Imre, a Fidesz szóvivője szombaton Budapesten tartott sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott:

Soros György az elmúlt napokban ismét Brüsszelben járt és eligazítást tartott.

Egy, az internetre felkerült kép igazolja, hogy a milliárdos Cecilia Wikström svéd liberális EP-képviselővel, az "egyik legbefolyásosabb bevándorlásügyi politikussal" találkozott november 10-én – mondta el a kormánypárt szóvivője, és hozzátette, hogy Wikström készítette elő azt a jelentést, amelyet csütörtökön fogadott el az Európai Parlament, annak tartalma pedig pontról pontra visszaigazolja a milliárdos elgondolásait.

A Fidesz szóvivője kérdésre válaszolva közölte, feltételezésük szerint az emberek a jelenlegi nemzeti konzultációban az összes korábbinál nagyobb aktivitást mutatnak majd.

Forrás: MTI

Címlapi fotó: YouTube

115 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Már nem lehet jelzőket találni erre a sok megszólaló baromra, meg azokra sem akik ezt a sok hülyeséget beveszik. A határra, Magyarország tábla helyett az elmebetegek földje feliratot kellene már kitenni.
Tisztelet a kivételnek.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
Addig olvastam, hogy ""Nézőpont intézet...""
desiro
Sebaj Dániel elmondta a mai mantrát.Ezek a barmok tényleg azt hiszik, hogy mi hülyék vagyunk???
desiro
Sebaj Tóbiás egy tál dödölle ettél-e belőle, mind megette a viktor nem jutott belőle.
justhpeter
Ha egyszer Isten állandó székhelyet választ az állatkertje számára, biztosan Magyarországot fogja választani, mert itt hatalmas populációt talál Isten barmaiból.
Nem hiszem, hogy egy egész földrésznek egy 87 éves embertől kellene rettegnie !
Ahogy azt sem értem, hogy a nemzeti együtt-rettegés rendszere tagjainak hogy nem tűnik fel, hogy Führerük az ellenségeik elleni harcuk során rendre kirohanást intéz az Unió ellen, majd a rendszeres "őrsi gyűlés" után mindent aláír. Majd a csicsák itthon kezdik ugyanazt a primitív demagógiát hirdetni, mint az aláírás előtt.
Orbán hívei hogy nem veszik észre, a vezérük nap mint nap hülyének nézi őket ?
Nessy
Itthon nagy a szájuk, aztán várják a pénzt az Uniótól, hogy legyen mit ellopni, legyen miből uszítani!
Még az állat sem piszkit az etetőjébe!
desiro
@justhpeter: Kösz! Ezen jót kacagtam..
lampa laz
Már nem lehet jelzőket találni erre a sok megszólaló baromra, meg azokra sem akik ezt a sok hülyeséget beveszik. A határra, Magyarország tábla helyett az elmebetegek földje feliratot kellene már kitenni.
Tisztelet a kivételnek.
Jozefina
A Nézőpontban vannak egyáltalán értelmes lények???!!!
desiro
Nem értem a fityiszt, honnan vesznek elő egy hétre ennyi hülyét és ebben még nincs benne, gubrincs vagy ki??? De való színű van még tartalék a Lendvay utcában.
namihami
@justhpeter: Nem, mert egy isten, jaaaa, ISTEN csakis tévedhetetlen lehet. És az ő istenük meghírdette a Fidesz-féle kereszteshadjáratot, melyet az Uruk megáldott, Semjén pápa közvetítésével.
És ettől kezdeve: Pénztártól való távozás...
szép új világ
Nyilatkozott egyáltalán valaha értelmes ember ennek a lakáj médiának? (Költői kérdés volt. Persze, hogy nem. Akibe egy csepp tisztesség és értelem szorult az messzire kerüli ezt a helyet.)
silber13
@desiro: Ne félj,az általad említett izé benne van nyakig néhány külföldről idepoátlankodott, magyarul ugató migránssal egyetemben.
simmering73
Rettegjetek és borzongjatok fidesz barmai. Jön Soros és egytől egyik kiherél benneteket. A nőket meg mind teherbe ejti. Millió kis Sorosgyerek fog rohangálni Kárpát-medence szerte.
tudode
Nagyon fel kell kötni a gatyáját mindazoknak, akik a 86. éves Soros szellemi képességét le szeretnék pipálni, még jelen állapotukban is!!
.
Lássuk csak ki is Soros György:
.
---- Esélyhozo ember
www.youtube.com/watch?v=toiY99N8BQE&t=1468s
.
"""Ez a film 1994-ben készült Soros Györgyről. A mai 2017-es Magyarországon úgy gondoltam meg kell osztanom ezt a filmet. A sok hazugság és rágalom, amelyet a politikai hatalom összehord Róla tette szükségessé, hogy bemutassuk az igazi Soros Györgyöt. A világosan gondolkodó és beszélő magyart, aki talán a legtöbbet tette, hogy a magyar kultúra megmaradhasson, hogy a polgári jogok megfogalmazódhassanak, és aki rengeteg szegény embert is segített és segít ma is. Remélem sokan akarják megismerni az igazságot vele kapcsolatban. """
.
Nem olyan módon szerezte vagyonát, ahogy a POLITIKAI KALANDOR Soros alapítvány ösztöndíjasakén, a világ szégyeneként!
.
----- Soros alapítvány ösztöndíjasa vagyok
www.youtube.com/watch?v=VM5W0DkORes
.
PÉLDAKÉP HELYETT alázzák!
CsipkeRózsa
Sorosnak más nem hiányzik, még élete utolsó szakaszában egy hatalomátvétel. Na, meg egy púp a hátára.
peterkelemen
Nézőpont Intézet = Orbán egyik hazug szócsöve.
Eladott Ország
Vannak a hatalmon lévők, akik azért hazudnak, hogy megtarthassák a hatalmukat. Vannak a
hatalomra törők, akik azért hazudnak, hogy megszerezzék a hatalmat. Csak az igaz szavak
nem hallatszanak. Mert az örök törvény szerint, a szép szavak nem igazak, és az igaz szavak
sosem szépek, ezért aztán csak a szép szavak hallatszanak. A napi megélhetési harcban elherdáljuk az életünket. Tettek helyett vágyakozunk és csodákra várunk. Nem vagyunk képesek kiállni magunkért, együttérzést mutatni, csak színlelni. Orbán igazi bűne nem a nép végtelen kizsákmányolása. Nem a generációk elbutítása, az oktatás folyamatos dilettáns leamortizálása révén, de még csak nem is az idióta törvénykezés, a hozzá nem értők alkalmazása. Orbán igazi hazaárulása a nép megosztása: 2002-től folyamatosan és
szisztematikusan, saját hatalma visszaszerzése érdekében. Amely mára olyan jó sikerült, hogy
aki nincs velük, az saját hazájában ellenség lett.
lusta
Már csak az izgat, ez a Deák mikor volt utoljára orvosnál?
cs.n.
"ezek a képviselők Soros György érdekeinek, elvárásainak megfelelően szavaznak, ez történt most is, amikor az Európai Parlament megszavazta a felső korlát nélküli kötelező betelepítési kvótát."
Lópikulát.
Szavazás tárgya: "Határozat intézményközi tárgyalások megkezdéséről",
nem kvótát szavaztak meg.
Mellette szavaztak 390-en. Ez kicsit több, mint a kétszáz állítólagos sorosbérenc képviselő.
csipetke
@lampa laz: Jobb lenne az "EURÓPA ELMEGYÓGYINTÉZETE" felirat...
cs.n.
www.europarl.europa.eu/sides/getDoc.do?pubRef=-%2f%2fEP%2f%2fNONSGML%2bPV%2b20171116%2bRES-VOT%2bDOC%2bPDF%2bV0%2f%2fHU&language=HU
Ezek az aznapi szavazások eredményei, itt konkrétan a 4-es pontról van szó. Arra akarják rásütni, hogy felső korlát nélküli kötelező kvótát szavaztak meg.
kereső
@Jozefina: hát, hogyne "jó pénzért,szopok,nyalok, gombot varrok!"
kokopelli
@CsipkeRózsa: Nyugaton a TV-kben, a rádiókban és a napilapokban mégcsak meg
sem említik a Soros nevet! Ő egy befektető a többi száz és ezer hasonló között ill .
a tözsdéken spekulál,mint a többi kollégája! A fidesz meg foschik mint a lakodalmas
kutya,holott maguk sem hiszik el a mocskolódásukat! Ópium a népnek,akkor is ha ha-
misított! Mikor unják meg a gyökerek?A magyar orbánmédiából hallottam róla először,
de vastagon kenve a ß@rt. Az IQ=cipőméret nyaloncok meg zabálják kétpofára!
kokopelli
@Jozefina: (12:08)
egy értelmeset megemlítettek,de kiderült,hogy az a postás volt! ;--)
cikicakk55
@kokopelli: Szerintem a FideSS nem fosik. Ők nagyon is jól tudják,hogy nincs Soros terv,esetleg Sorostól egy javaslat,de azokból meg rengeteg van,még a hazai parlamentben is,nem hogy az Európai Parlamentben. Nem jött be nekik a migránsoktol való rettegés,illetve már kezdett nem annyira rettegni a nép,így kellett valami kiegészítést találni,ami alaposan rá ijeszt az emberekre és újra fellobban a menekültek és most már a Soros Terv elleni gyűlölet is. A FideSSnek érdeke,hogy rettegjenek a választóik,mert csak azok rettegnek.Cca. 2 millió ember,ami nagyon sok,de a választásoknál ez majdnem megduplázódik,mert hiába van 7 millió ember aki választásra jogosult,ebből 2 millió a FideSSé a maradék 3-ból 2 millió el sem megy szavazni,mert agyilag nem képes felfogni,hogy nem az a lényeg,hogy melyik pártra szavaz,hanem az,hogy egyáltalán szavazzon és ne a FideSSre. Mivel olyan ügyesen átköltötték a törvényt a saját hasznukra,az ellenőrizhetetlen határon túliak akár 3 szavazatot is leadhatnak egy névvel.Ki ellenőrzi? Ők maguk,így ott csalnak ahol akarnak. legalább 700.000 szavazat szopik,ami biztos ellenük menne pedig.Ezek az országon kívül dolgozó,de magyar lakcímmel,Magyar állampolgársággal rendelkező emberek.Úgy megnehezítették a szavazási lehetőségüket,hogy örüljünk,ha 2000 ember tud közülük szavazni. A FideSSnek a pénz,Orbánnak a hatalom kell.
quadrocopter
@durbincs: Mit akartál kinyögni, debil?
Magyar még mindig nem menni primkó agyadnak?

Belekékülsz az erőlködésbe, mi, debil?
Google fordító, debil!
Vagy egy tolmács, debil!
Vagy egy értelmes ember a környékeden, debil!
Vagy pszichiáter konzílium, debil!
quadrocopter
@durbincs: Mit akartál kinyögni, debil?
Magyar még mindig nem menni primkó agyadnak?

Belekékülsz az erőlködésbe, mi, debil?
Google fordító, debil!
Vagy egy tolmács, debil!
Vagy egy értelmes ember a környékeden, debil!
Vagy pszichiáter konzílium, debil!
quadrocopter
@durbincs: Mit akartál kinyögni, debil?
Magyar még mindig nem menni primkó agyadnak?

Belekékülsz az erőlködésbe, mi, debil?
Google fordító, debil!
Vagy egy tolmács, debil!
Vagy egy értelmes ember a környékeden, debil!
Vagy pszichiáter konzílium, debil!
quadrocopter
@durbincs: Mit akartál kinyögni, debil?
Magyar még mindig nem menni primkó agyadnak?

Belekékülsz az erőlködésbe, mi, debil?
Google fordító, debil!
Vagy egy tolmács, debil!
Vagy egy értelmes ember a környékeden, debil!
Vagy pszichiáter konzílium, debil!
quadrocopter
@durbincs: Mit akartál kinyögni, debil?
Magyar még mindig nem menni primkó agyadnak?

Belekékülsz az erőlködésbe, mi, debil?
Google fordító, debil!
Vagy egy tolmács, debil!
Vagy egy értelmes ember a környékeden, debil!
Vagy pszichiáter konzílium, debil!
quadrocopter
@durbincs: Mit akartál kinyögni, debil?
Magyar még mindig nem menni primkó agyadnak?

Belekékülsz az erőlködésbe, mi, debil?
Google fordító, debil!
Vagy egy tolmács, debil!
Vagy egy értelmes ember a környékeden, debil!
Vagy pszichiáter konzílium, debil!
human
Ma egész nap a rádiót kellett hallgatnom. Hát most megtapasztaltam milyen szinten pártpropaganda lakájrádió lett a közrádióból. Az egy dolog, hogy egész nap nyomták, hogy az ellenzéket Soros pénzeli, az ellenzék nem akarja megvédeni a magyarokat, az ellenzék megszavazta a soros tervet stb, de egyetlen ellenzéki véleményt adtak le egész nap. Hányinger. Azok a bemondók akik ott dolgoznak nem értem miért nem mennek el inkább lángossütőbe, mert az legalább egy tisztességes állás.
Desischado
@cikicakk55: Drágám, tömören leírtál mindent. Ez így van, nem is tudok mit hozzátenni, mert tökéletesen egyetértünk. orbánnak két istene van, a hatalom, és a pénz, és ezekért bármire képes.! Mellesleg én sem birom elhinni, hogy egy élete alkonyán járó, 87 éves embernek más akarata sem lenne, csak a világhatalom. ezt csak orbánék akarják elhitetni a birkákkal. Aki ezt elhiszi, az sürgősen menjen orvoshoz, mert halál tuti, hogy baj van az agyával, már ha egyáltalán van neki!

@quadrocopter: Köszi, mindig megnevettetsz, pedig nem nagyon van kedvem vigyorogni. Halál kiráy, ahogy osztod ezt az agyatlan egy bítes szerencsétlenséget, a gond csak az, hogy a minimál agyával fel sem fogja. De ne hagyd abba, mert olyan jókat írsz neki!
quadrocopter
@durbincs: Mi van debil, éjszakára mindig visszaosonsz?
Mit akartál kinyögni, debil?
Magyar még mindig nem menni primkó agyadnak?

Belekékülsz az erőlködésbe, mi, debil?
Google fordító, debil!
Vagy egy tolmács, debil!
Vagy egy értelmes ember a környékeden, debil!
Vagy pszichiáter konzílium, debil!
reseva
A Nézőpontról eddig leginkább csak mint közvélemény kutatóról hallottunk. Nos, most jól látni, hogyan kutatnak ezek a soros-agyúak. Így kell őket komolyan venni.
magyarbakancs
Ezeknek a Sorosozás,migránsozás olyan mint a drog, ettől tudnak felpörögni.
Lassan olyan lesz ez nekik mint a buddhistáknál az ima malom.
Egyet kántálnak állandóan.
karma1
@human: 22.28-ra: Buntibe voltal Aranyom? Maskor inkabb valaszd a (fott) kukoricara valo terdepelest...:o))) Ezerszerte jobb!...:o)))
1magyar
Nem lesz alkalma,szokták mondani ilyen öregre, hogy egyik lába már a sírban van.
Aki Én
@durbincs: Akárhogy is, de mégiscsak a munkádat végzed. Meg is érteném, ha látnám kinek jó ez. Kizártnak tartom, hogy ezért a stílusért, ezért a tartalomért bárki egy fillért is kifizessen. De akkor miért? Te sem gondolhatod komolyan, hogy azt amit itt előadsz, bárki is komolyan veszi.
De tényleg, akkor miért? Ennyi energiát fektetni a butaságba. És mi ez a ,,helyesírás"?
A kevesebb néha több.
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/03/search-1019904_960_720.jpg
Tudományosan bizonyította a Nézőpont Intézet: akit sokáig ijesztgetnek, az megijed.
Már alig várom a következő bombasztikus eredményt. Ha van egy kis szerencsénk, az arról fog
szólni, hogy a magyarok 89,7 százaléka ragaszkodik hozzá, hogy a kormány vegye állami
gondnokság alá a közétkeztetést, mert csak az a répafőzelék az igazi, amin ott a miniszterelnök vigyázó szeme. Feltétnek.
herczeg0210
A Diktor konkurenciája lett! Félti a jövőjét a mi mini Szterelnökünk!
eszegfu
@Aki Én: 9:00 Már bocsánat... de milyen "munkavégzésről" beszélsz az ő esetében?! Az én "felmérésem" szerint -- és ez nem reprezentativ! -- tegnap 21:53-tól hajnali 1 óráig, azaz 3 óra alatt 46x, azaz Negyvenhatszor!!! másolta be u.azt a választ, majd 8:28 végződően 4 perc alatt még 4x... utána eltünt. Ritka egy értelem nélküli egyed, az biztos.
quadrocopter
@durbincs: Mit akartál kinyögni, debil?
Magyar még mindig nem menni primkó agyadnak?

Belekékülsz az erőlködésbe, mi, debil?
Google fordító, debil!
Vagy egy tolmács, debil!
Vagy egy értelmes ember a környékeden, debil!
Vagy pszichiáter konzílium, debil!
papa.49
@eszegfu: Te biztos vagy benne hogy ez a valami élőlény, én inkább egy elfuserált programra tippelnék ))))))))))))))
human
@karma1: Kerti munka volt egész hétvégén. Édesanyám meg csak rádiót hajlandó hallgatni és csak beszélgetőset zene nélkül. Ez leszűkítette a kört kizárólat a propaganda fideszes pártrádióra. Az is szép volt mikor az egyik fideszes szakértő vitázott a másik fideszes szakértővel. Így történt egyszer, hogy odáig jutottak a közvélemény kutatások kapcsán, hogy csak olyan kérdést lenne szabad feltenni az embereknek ami pozitív töltetű. Nem akartam elhinni. Élőben nyomták, hogy negatív dologról nem szabad megkérdezni az embereket. Kinyílott a pitypang. Örül neki? Naná. Hát akkor minden rendben az országban.
Aki Én
@eszegfu: Pont azt csinálja, amihez ért, ami kitelik tőle. Hát az meg ennyi.
Aki Én
@durbincs: Tudom, hogy migráncs, meg Soros, meg mindenki mindenkinek a klónja. De mégis, mondanál valami konkrétumot is? Ki ez a Soros, miért higgyünk a végtelenül suttyó, és már a szektát is durván lenéző propagandának? Mert ez megint csak azt bizonyítja, hogy a fideszesek a társadalmunk legostobább rétege.
Nosza nagyfarok, cáfold meg :)
quadrocopter
@durbincs: Mit akartál kinyögni, debil?
Magyar még mindig nem menni primkó agyadnak?

Belekékülsz az erőlködésbe, mi, debil?
Google fordító, debil!
Vagy egy tolmács, debil!
Vagy egy értelmes ember a környékeden, debil!
Vagy pszichiáter konzílium, debil!
Aki Én
@durbincs: ...te hiteles vagy baszki :)
eszegfu
@durbincs: Tudod, hogy az olvasás sulyosan kárositja a tudatlanságot? De Rajtad már az sem segit... talán kezdjél el magyarul tanulni, mint a 2 éves gyerekek, mert az biztos, hogy nem ez az anyanyelved??? Esetleg szerezzél be egy jobb klónprogramot -- hiszen Te élen jársz a másolásban, a klónozásban a hsz-iddel --, mert ez iszonyatosan gyenge, vérszegény, ostoba, nevetséges, unalmas!:)
human
Ha pontos teljes képet akarok a világról akkor csakis a Nézőpont-ot választom
cdn.blog.hu/hu/huvos/image/schmidt_maria2015.jpg
cikicakk55
@Aki Én: Én sem értem miért teszi. A sok " herélt" és a rengeteg kérdőjel nem létezik,hogy valamelyik pártnak is érdeke lenne. Nagyon ritkán azért lehet egy-két értelmes mondatot is találni, de legtöbbször a cikkhez semmi köze, viszont csak a" herélt" szót kombinálja,aminek viszont semmi értelme. Engem különösebben nem zavar, csak érthetetlen miért csinálja.
papa.49
@human: Ez maga a borzalom ))))))))))))))))))))
eszegfu
@durbincs: A farpofád a büdös Te "herélt" kuklusklan klón? Hogy a füst emésszen meg Te rettenetesen hálás "a férfias nő-vagy a nőies férfi ?" Más???
SystemError
Egy "objektív" közvéleménykutató cég még, ha van is véleménye azt nem osztja meg. Álhíreket meg aztán különösen nem terjeszt. Persze a nézőpont nem egy közvéleménykutató cég...
eszegfu
@bakcsubakka: 18:46 Szánom-bánom a javaslatom... igazad van! Tényleg egy timsózott, alultáplált agyu! Komolyan mondom egy óvodás intelligensebb, értelmesebb, mint ez a lény!
human
@papa.49: Ez a nő valóban borzalom. De legkevésbé azért ahogy kinéz. Ez a nő történelmet hamisít. Dózsa László sztorija mellett már csak azért is kiáll, mert csak neki lehet igaza, mert ő akárhány tudósnál okosabb. És ez a történelemhamisítás kezdete még csak.
SystemError
@bakcsubakka: 19:57 Ne etesd a "robotot"..:)
Eladott Ország
A nézőpont intézet felett meg átvette a hatalmat a fidesz. ( így kisbetűvel)
papa.49
@human: Egy valamire leszek kíváncsi, ha ez a horda beledől a saját szarába, hány most teli torokkal mellettük ugató fog pillanatok alatt átállni az ellenkező oldalra !!!
Gondolom többek között a bandzsamarcsa is !!!
magyarbakancs
@durbincs: "herélt, nem itt lakóként nem itt élőként ? nem itt nevelkedettként ?
még halvány pukija sincs ? az itteni dolgokról se ?
ráadásul maga buta és nem tanulékony ? a lexikonból másolgat ide ? full akcentussal ,?
a nemzeti indentitást , tudást ? meg biztos nem a 70 db buta ,pénzelt , soros klónja képviseli ?
de csacska ? lassan kipöckölik magát is , mint soros actort ?
azt hip -hop szétesik a klónhálózata ? oda lesz a rettenet sok 30 ezer havi euroka ,? jaj jaj jaj ?
Ó nem ,maga a saját nemzete salakja ?
Hegedüs vagy Geréb ? hát nem oly mindegy ?
De eltűnik+é majd ?
mint Cefi, silbert a ködben ?
vagy felszívódik végleg ,mint a kifolyt víz ?
De azt tudja ? hogy már nem maga választ ? Herélt ?
+Desischado a defi ,minivirslis klónja ,?,
thumb_up replyVálasz"

TE ELME BETEG VAGY?
Eladott Ország
@magyarbakancs: Durbincsnál beragadt a klaviatúra a kérdőjelnél ???
quadrocopter
@magyarbakancs: Nem kérdés! Elemeroggyant az abortuszmaradék!
magyarbakancs
@Eladott Ország: " Durbincsnál beragadt a klaviatúra a kérdőjelnél ???"
Nem ragadt be a klaviatúra gombja ,csak a két agysejtje kevés a tisztességes párbeszédhez.
kukac50
Sors György már nyugalmat békességet akar! Arra az elhatározásra jutott,hogy politikai hullákkal nem érdemes vitatkozni! Azokat gyógyítani kell!
magyarbakancs
@durbincs: milyen jó a szimata!
Köcsög nem vagyok mert egy kicsit nagyra nőttem.
MAGA meg ELMEBETEG?
silber13
@Shikari: Figyu csak te kelekótya! Ne akard az itt élő MAGYAROKNAK (!) megaszondani,mit tegyenek. Maradj a durbincs-féle intruderek között.
silber13
@Shikari: Figyu csak te betegagyú!Azt hiszem nem célfotó éskiváltkép nem te gyüttment fogjátok eldönteni, hogy ki itt a magyar és ki nem! Ideértve a dubrincs nevű iingyenélő ntrudert is.
1magyar
Remélem a Sors elviszi mielőtt tönkreteszi Európát!
silber13
@1magyar: Európát nem Soros teszi tönkre, hanem az orvosilag elismerten elmebeteg hájas csúti víziló és hordája.És ez a tönketétel kicsiny hazánk gallyra vágását is jelenti!
1magyar
@silber13: Kicsiny hazánkat már gallyra vágták mikor beengedték ide a diktátor mérkelléket és minden termelést, ipart stb-t tönkrevágtak, hogy csak az általuk visszaadogatott alamizsnából a piacukká tegyenek bennünket.
Orbán meg csak azért hülye mert őket nem kellene megvédeni a migriktől csak a mi országunkat. Valami kibúvót engedhetne nekik, hogy odaözönljenek hozzájuk.
Én ilyen áron nem kívánok uniós tag lenni.
silber13
@Shikari: Retenetes a te hülyeséged.Beszélhetnénk arról honnan is jöttél ide ki a franc vagy te, de nem teszem, ingyenélő lump elemekkel nem tárgyalok.
kokopelli
@silber13:...az volt Soros Gy. megbocsájthatatlan tette,hogy anno nem selejtezte
ki a kreolmagyar Orbán Viktort a támogatottak csoportjából! Már lassan kezdem
elhinni a szüleim akkoriban általunk elutasított általános cigányozását! Most is eluta-
sítom,kivéve a nemzet aktuális veszejtőjét a Flórián nevű tettestársával együtt!
silber13
@1magyar: Gondolod, hanem lennének itt német autógyárak és más német cégek, akkor jobban élnénk? Egy fenét, mehetnénk az árok parjára legelni. Nm kellet volna engedni a fejenagyok lopkpdását, akor igen,akkor jobb lett volna sok dolog nem azt mondom, hogy minden,de sok igen!
silber13
@durbincs: :-))))) )))))))
@durbincs: :-))))) )))))))
@durbincs: :-))))) )))))))
Hogy legyen tartalék válasza is vén homokos!:-)))
quadrocopter
@durbincs: Mi van debil? Sikeresen sorvad a maradék agyad, a magyar nyelv még mindig nem menni, süt belőled a primitív, zagyva butaság!
Megoldás:
- Google fordító,
- tolmács,
- egy értelmes ember, ha van a közeledben,
- pszichiátriai kezelés - ha vállalnak,
- elmeosztály, hosszabb távú beköltözéssel!
quadrocopter
@durbincs: Mi van debil? Sikeresen sorvad a maradék agyad, a magyar nyelv még mindig nem menni, süt belőled a primitív, zagyva butaság!
Megoldás:
- Google fordító,
- tolmács,
- egy értelmes ember, ha van a közeledben,
- pszichiátriai kezelés - ha vállalnak,
- elmeosztály, hosszabb távú beköltözéssel!
quadrocopter
@durbincs: Mit akartál kinyöszörögni, debil?
Rajzold le!

Mi van debil? Sikeresen sorvad a maradék agyad, a magyar nyelv még mindig nem menni, süt belőled a primitív, zagyva butaság!
Megoldás:
- Google fordító,
- tolmács,
- egy értelmes ember, ha van a közeledben,
- pszichiátriai kezelés - ha vállalnak,
- elmeosztály, hosszabb távú beköltözéssel!
quadrocopter
@durbincs: Mit akartál kinyöszörögni, debil?
Rajzold le!

Mi van debil? Sikeresen sorvad a maradék agyad, a magyar nyelv még mindig nem menni, süt belőled a primitív, zagyva butaság!
Megoldás:
- Google fordító,
- tolmács,
- egy értelmes ember, ha van a közeledben,
- pszichiátriai kezelés - ha vállalnak,
- elmeosztály, hosszabb távú beköltözéssel!
silber13
@Shikari: Te magyar? Engedtessék meg, hyee nyiharásszak ezen!:-))))))
quadrocopter
@durbincs: Te ahhoz is hülye vagy, hogy megnyisd a keresőt!

Mit akartál kinyöszörögni, debil?
Rajzold le!

Mi van debil? Sikeresen sorvad a maradék agyad, a magyar nyelv még mindig nem menni, süt belőled a primitív, zagyva butaság!
Megoldás:
- Google fordító,
- tolmács,
- egy értelmes ember, ha van a közeledben,
- pszichiátriai kezelés - ha vállalnak,
- elmeosztály, hosszabb távú beköltözéssel!
quadrocopter
@durbincs: Te ahhoz is debil vagy, hogy megnyisd a keresőt!

Mit akartál kinyöszörögni, debil?
Rajzold le!

Mi van debil? Sikeresen sorvad a maradék agyad, a magyar nyelv még mindig nem menni, süt belőled a primitív, zagyva butaság!
Megoldás:
- Google fordító,
- tolmács,
- egy értelmes ember, ha van a közeledben,
- pszichiátriai kezelés - ha vállalnak,
- elmeosztály, hosszabb távú beköltözéssel!
quadrocopter
@durbincs: Te ahhoz is debil vagy, hogy megnyisd a keresőt!

Mit akartál kinyöszörögni, debil?
Rajzold le!

Mi van debil? Sikeresen sorvad a maradék agyad, a magyar nyelv még mindig nem menni, süt belőled a primitív, zagyva butaság!
Megoldás:
- Google fordító,
- tolmács,
- egy értelmes ember, ha van a közeledben,
- pszichiátriai kezelés - ha vállalnak,
- elmeosztály, hosszabb távú beköltözéssel!
quadrocopter
@durbincs: Te ahhoz is debil vagy, hogy megnyisd a keresőt!

Mit akartál kinyöszörögni, debil?
Rajzold le!

Mi van debil? Sikeresen sorvad a maradék agyad, a magyar nyelv még mindig nem menni, süt belőled a primitív, zagyva butaság!
Megoldás:
- Google fordító,
- tolmács,
- egy értelmes ember, ha van a közeledben,
- pszichiátriai kezelés - ha vállalnak,
- elmeosztály, hosszabb távú beköltözéssel!
quadrocopter
@durbincs: Te ahhoz is debil vagy, hogy megnyisd a keresőt!

Mit akartál kinyöszörögni, debil?
Rajzold le!

Mi van debil? Sikeresen sorvad a maradék agyad, a magyar nyelv még mindig nem menni, süt belőled a primitív, zagyva butaság!
Megoldás:
- Google fordító,
- tolmács,
- egy értelmes ember, ha van a közeledben,
- pszichiátriai kezelés - ha vállalnak,
- elmeosztály, hosszabb távú beköltözéssel!
quadrocopter
@durbincs: Te ahhoz is debil vagy, hogy megnyisd a keresőt!

Mit akartál kinyöszörögni, debil?
Rajzold le!

Mi van debil? Sikeresen sorvad a maradék agyad, a magyar nyelv még mindig nem menni, süt belőled a primitív, zagyva butaság!
Megoldás:
- Google fordító,
- tolmács,
- egy értelmes ember, ha van a közeledben,
- pszichiátriai kezelés - ha vállalnak,
- elmeosztály, hosszabb távú beköltözéssel!
silber13
@Shikari: Mellesleg magyar lennék és szegedi emberke nem migráns, mint az az ebihal vagy mi Csak elköltöztünk egy másik nagvárosba. Ami meg a vélemény különbséget illeti, hát istenem, van olyan!
silber13
@durbincs: :-))))) )))))))
@durbincs: :-))))) )))))))
@durbincs: :-))))) )))))))
Hogy legyen tartalék válasza is vén homokos!:-)))
silber13
@Shikari: Ott, ahol megtalálogúd a Veres templomot, a Csonka templomot ésa a Nagytemplomot
kereső
Tudja valaki,hogy durbincs milyen nyelvről fordit magyarra?/Szótárt kérek mellé én is, magyarról?-magyarra!,mert"nyelvében él a nemzet".
silber13
@kereső: Ez a-durbincs nevű izé a nyelvével él a nemzet csapatához tartozik. Kaparmányait meg ne is akardmegérteni, hiszenneki sem sikerül.
silber13
@kereső: Ezen az elmebetegen csak a nitrogén-trijodid segítene kanalas orvosság gyanánt!
kereső
@silber13: 19:17: na meg a napi egyszeri öblögetés ccHCL-lel.
silber13
@kereső: Az NI3 nagyon hasznos valami, képes dezitegrátorként is működni!
kokopelli
@kereső: ..előkészítés alatt van a "durbincs magyar,ill a magyar durbincs" szótár,
kimondottan 14 éven felüli hátrányos helyzetű magyarul tudó román gyermekeknek!
Nem ajánlatos 14 éven alul,az álmatlanság és a normális fejlődés akadályoztatása
miatt!
Qqberci
Soros már az egész galaxis ura, csak még nem jelent meg az Agyar Közlönyben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.