A hívők szociológiáját különben jól illusztrálják a hatalmi reakciók is. A tételes cáfolatokkal nem tudván vitázni, Magyarország megtámadásáról kezdtek fecserészni. Holott Gulyás Gergely szövegének van egy gyenge pontja. Az, hogy a kormány nem azonos az országgal. Akkor sem, ha Orbán szerint neki van országa és nem az országnak van kormánya. Soros tételes cáfolataival kapcsolatban ugyanakkor az is elmondható lehet, hogy közlése esetleg szintén tévedés volt. Nem a tényei miatt. Sokkal inkább azért, mert a tételesen cáfolható ostobaságok, csúsztatások immár többszörös cáfolatai, a vitaalap látszatát kölcsönözve, óhatatlanul felemelik a cáfolt tételeket is.

Feltöltő: GeoCravker
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
GeoCravker
@quadrocopter: Nem is ok nélkül :-)
A folyamatos haugsg egyik hátulötője, ha valaki egy kártyavárat épít rá, és maga is elhiszi.
Pár kártya kiütésével összedől. Márpedig, ha a hívek elkezdenek gondolkodni, akkor a Fidesz vezetése meg sem áll a kőbányákig.
Csizmás Kond
..tehát akkor Orbán sem szent és Soros sem az ördög...úgy közös nevezőre hozva akkor egyformák...és az is közös bennük, hogy mindketten Magyarországért harcolnak...na de akkor melyik érdeke az országé is...mert azért a kettő teljesen mást akar...
GeoCravker
@Csizmás Kond: Vagy az, hogy mindketten a zsebükért harcolnak? S akkor ki is az, aki polgároktól lop?
Csizmás Kond
@GeoCravker: ...na ki ?...pl tőled ki lopott ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.