A jelenleg aktív korú lakosság nagyobb része elképzelhetőnek tartja, hogy idős korában már a napi háztartási rutin elvégzése is nehézségekbe fog ütközni, és arra is számít, hogy ezek kiváltására pénzt is kell áldoznia a nyugdíjából.

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kissé felnőttem
persze megint aki olvasta a századvéget már láthatta 100 millios tanulmányból hogyan is lehet kiszervezni kiknek is hát rég át lehetett volna már nézni hová lettek a szociális otthonok a szot üdülők? Mátraháza pld? ki uralja mennyiért hogy is van ez( lehet találgatni nyert igen).Érdeklődésre szóba se állnak csak kemény HUN Ft ért ja és barátságos emberekkel Ja ?Amugy az országos helyzet is siralmas a minimum összeg a nyögdij 80-% volt vagy 120 ezer akinek meg nincs Ja a gyerekeinre tes-tálta a t álom rideg ura Igy olcsobb nékik3-4-5 ágyas szobában Aki meg egymaga hát X+ millió aztán csend.Béremelés nélküli költség emelés állam bácsi tetszik látni hová vezet? a kopórsóról meg a hamvasztásról nem is gondolok még már meg minek is. majd meglelnek a keselyük valahol a szaharában

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.