Tarlós István főpolgármester a fővárosi közgyűlés ünnepi ülésén ismét nekiment Óbudának, illetve Bús Balázs polgármesternek.

Az Index írta meg, hogy Tarlós István a múlt heti ülésen megint támadta korábbi kerületét. A hivatalos összefoglaló szerint Tarlós egészen nevetséges ok miatt hozta fel negatív példaként Óbudát, miközben megköszönte a polgármesterek többségének az együttműködést. Tarlós szerint érdekes és egyelőre nehezen megmagyarázható kivételnek számít a III. kerület, amely 2010 óta sok támogatást kapott a fővárostól, de valamilyen okból az óbudaiak erről évek óta nem értesülhetnek erről a helyi újságból. 

Tarlós már megint nekiment Óbudának

Fotó: MTI

A kerület mostani vezetője, Bús Balázs 2002 és 2006 között Tarlós alpolgármestere volt. Sokáig nem jelezte semmi, hogy feszült lenne a viszonyuk.

Tarlós és Óbuda kapcsolatát két ügy árnyékolta be. Ebben a kerületben büntették meg a főpolgármester szabálytalanul közlekedő feleségét, ami után Tarlós harcot hirdetett a közterületesek kamerái ellen. A másik ügy pedig a római parti mobilgát. Az óbudai önkormányzat ugyanis más megoldást keres a főváros által támogatott, közvetlen Duna-parti nyomvonal helyett, és erről népszavazást is tartana – ez viszont nem tetszik a főpolgármesternek.

(Index.hu)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
www.youtube.com/watch?v=XveLDJUFb20
Jöjjön ki Óbudára,
Egy jó túrós csuszára,
A kerthelyiségben sramli szól,
És ott lehet csak inni jól.
Az abrosz tarka-barka,
És rajta jó kadarka,
És már az első csók után,
Meglátja, de jó lesz kinn Óbudán.
RonaGyuri
Pedig a tarlósck-elvtárs nagy blődlijében ezerrel parírozott neki! Szó nélkül tűrve, hogy tönkre-vágja Óbuda közlekedését!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.