Az V. kerületi Rendőrkapitányság közigazgatási hatósági eljárást folytat egy ismeretlen férfi rendkívüli halálesetének ügyében.

A férfi 2017. november 9-én 6 óra 46 perckor Budapesten az Erzsébet hídról a Dunába ugrott. A rendőrségi szemle során az ismeretlen férfinél személyes iratot, tárgyat nem találtak, a személyazonosságát még mindig nem sikerült megállapítani. 

Az Erzsébet-hídról a Dunába ugró, öngyilkos férfi azonosításában kér segítséget a rendőrség

Fotó: Police.hu

A férfi körülbelül 35 – 45 éves, 175 cm magas, erős testalkatú, barna szemű, sötét hajú, szakállas. Különös ismertetőjegye a jobb vállán lévő sötétkék tetoválás.

Halálakor barna szövetkabátot, barna hosszú ujjú pólót, szürke rövid ujjú pólót, barna derékszíjat, kék farmernadrágot és narancssárga-fekete színű sportcipőt viselt.

(Police.hu)

A Budapesti Rendőr-főkapitányság V. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a személyleírás, vagy a képeken látható ruhaneműk alapján a férfi azonosításában segíteni tud, tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán vagy a 107, 112 központi segélyhívó számok valamelyikén.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Na erre jók a tetkók. Egy életre megbélyegezve.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.