Mint korábban írtuk, Soros György nem hagyja szó nélkül a kormány támadásait, és tájékoztatni kívánja saját álláspontjáról a magyar lakosságot.

Válaszolt a Fidesz Soros ellenkampány-terveire
Fotó: Youtube

A Fidesz közleményében azt írja, Soros György már az egész ország ellen hadjáratot indított.

Soros György ellenkampányt indít Magyarország és a Nemzeti Konzultáció ellen, mert magyarázni akarja a Soros-tervet. Fenyeget, vádaskodik és letagadja a saját korábbi javaslatait, miszerint évi egymillió migránst kell betelepíteni Európába és kötelező kvótákkal szét kell osztani őket. Soros György immár nyíltan frontális támadást indított hazánk ellen, csak azért, mert mi nem akarunk bevándorló országgá válni. Mindent megér neki, hogy megpróbálja elhallgattatni a magyar embereket, eltakarítsa a Soros-terv útjából a magyar Nemzeti Konzultációt és a bevándorlás ellenes Orbán-kormányt. Ehhez ellenkampányt is indít, amelyhez beveti majd a Soros-hálózat összes szereplőjét. Magyarországra uszítja az általa pénzelt médiumokat, szervezeteket, a brüsszeli szövetségeseit és a hazai ellenzéket. A hírek szerint magyarországi ügyvédjeit is már magához rendelte, hogy a Magyarország elleni támadás lépéseit megtervezzék

- olvasható a kormánypárt közleményében.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
ennyire futotta??? ne de FIUK ettől ti sokkal agresszívebbek vagytok, valami kínvallatás, vagy egy kis kerékbetörés sokkal hatásosabb lenne! =))
RonaGyuri
ennyire futotta??? ne de FIUK ettől ti sokkal agresszívebbek vagytok, valami kínvallatás, vagy egy kis kerékbetörés sokkal hatásosabb lenne! =))
Hellcat
Ez lófasz, nem közlemény...ez csak a saját hazugságaik további mondogatása...
tudode
Ezek "követelnek" maguknak tisztelet!
.
Még az un. "házelnök" "kiharcolta", fel kell állnia a SS tisztelet jeléül az ülésszakon mindenkinek,amikor RENDSZERESEN KÉSVE érkezik elnök-ölni!!!
-
A tiszteletet ki kell érdemelni! Ez a hajó elment T. FideSS, még a róluk szóló dal szerint "is"!!!
.
Ilyen dal egyetlen egy KÖZJOGI MÉLTÓSÁGRÓL sem készült!
-
www.youtube.com/watch?v=Ye_kpRgldv0
.
Szégyeljék magukat, hogy cicóznak azzal, aki anno százezreket fordított erre a siserehadra!!!
.
kisrigó
Gondolom, hogy a tartalékosokat behívják izibe, riadóláncot képeznek belölük! Ha nem lesz elég ember, akkor az utca emberét is beállítják, kit jutalomból, kit büntetésből! Elvégre segíteni kell a kormány békeharcát! A szomszéd fideszes bácsi már feni a rozsdás kaszát! Szóval, megáll az eszem!
cs.n.
Van ez a Fidesz nevű veszett kutya, ami habzó szájjal ugatja Sorost. Soros meg odadob egy fogkrémet, amitől még jobban habzik a szája. Jó a műsor. :)
RonaGyuri
Úgy tűnik meghallgattak, mert rátettek még egy lapáttal, a derék origo.hu szerint:

Nem kérdés: Soros György beavatkozik a magyar választásokba
A bevándorláspárti tőzsdespekuláns nekilát megmagyarázni a saját tervét és tájékoztató kampányt indít magáról.

Ami lássuk be; külön körberöhögést is kiérdemel; Igen a derék portál arról értekezik, hogy: „A rendszerváltás utáni Magyarországon először fordul elő, hogy nyíltan próbálnak külföldről beavatkozni a magyar választásokba.”. S nem csinál belőle titkot, hogy miből gondolják: „az országokat bedöntő üzletember neki lát megmagyarázni tervét, és pénzt nem kímélve, tájékoztató kampányt indít saját magáról”.
S be kell látni van benne valami, hogy jön ahhoz ez a mocskos zsidó, hogy kikérje magának a róla terjesztett rágalmazásokat, ahogy az is tény, hogy ezzel praktíce meghazudtolja kormány választási propagandáját.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.