Magyarország egyik legnépszerűbb és legbefolyásosabb színész-rendezőjével a rászorulókat támogató civil szervezetek szerepéről, a politika és a közélet állapotáról, a színház és a képzőművészet társadalmi szerepéről és más izgalmas dolgokról beszélgettünk. Alföldi Róbert ma ötvenéves.

Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Alfoldi mindig hiteles marad szamomra, - barmennyit is vegzaltak, alaztak ot a massaga miatt, meg ez a sok mocskolodo sem talalt rajta fogast.

Bar tobben lennenek ilyenek, mint o.
(Bar tudom, vannak meg, Kocsis Zoltan sajnos mar csak volt, de a SZETA - Szegenyeket Tamogatok egyerulete - az o nevehez fuzodik, es Marta Pista is rengeteget jotekonykodik, ugyanigy Balazs Feco is,...Buszke vagyok ra, hogy mindegyikuket szemelyesen ismerhettem, a munkassagukkal egyutt...:o))) Ugyanabban az iskolaban, ugyanazoktol a tanaroktol kaptuk a jo utmutatast mar a Kadar rendszerben is...Mert a szegenysegrol akkor is eleg necces volt beszelni.)
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@Horizont: Persze hogy annak, sok az időm...
Ami meg a megállapításokat illeti azt mindig a cikk adja...szóval soha nem írogatok egy Alföldi cikknél pl Hitlerről vagy hasonló...a véleményem meg a sajátom, amihez sem neked sem senkinek semmi köze. ...ja és nem magamból indulok ki hanem letöbbször azokból akik nem tudnak leszakadni egyes kifejezéseimről és érvként lerománoznak vagy lebunkóznak...ugye tudod kiről beszélek ?
Csizmás Kond
@Horizont: ...meghatódtál ?...na neee...:)
A terelés a Te, Ti szemszögetekből az, hogy nem azt a választ adom amire számítasz...pedig mindig arra válaszolok csak az nem ízlik nektek.
.
Csizmás Kond
@Horizont: Alföldiről is megírtam a véleményemet rólad is, még miről szeretnéd hogy írjak ?
...és ha már társalgunk, miért ne tudod elfogadni amiket írok...vagy hogy másképp is kifejezzem miért vagyok szálka a szemedben ?
Csizmás Kond
@Horizont: nekem az nem fő hogy ki buzi vagy ki nem...ezt csak a helyzet hozta ...adva volt és így reagáltam le, mert nagyon undorítónak tartom hogy egy nemzeti színház szexorientáltá váljon.
...szerintem mindennek meg van a maga helye és nem illik semmilyen körülmények között másoknak botrányt okozó dolgokat művelni...a nemzeti az legyen nemzeti a drámai az drámai és így tovább...
A másik oldala, a dolognak, hogy amit előre írtam azt nem neked írtam, az a cikkhez szólt azt véleményeztem és te arra reagáltál úgy hogy bevédted Alföldit...szóval ha egyáltalán nem reagáltál volna akkor sem történik semmi ...vagyis ez is alkalmi vita volt.
...és nem kell elfogadj semmit...sőt reagálni kell mindenre ha már nincs egyéb dolgunk...
...ja és nem mérgelődj...már mondtam...:)
Sámannus
Még elfogadhatatlanabb, amit a lakhatás területén művelnek. Az unióban még a migránsoknak is emberibb élet jut, mint a nálunk rettegésben tartott magyarok, aki ezeket a ganyéjokat meg is választják. Orbánia az emberiességtől megfosztott zsiványok diktatúrája.
Borsodi
@Sámannus: Hogy nem látják ezt mások is. Agyhalott ország lettünk,egy diktátorral az élen! Alföldinek igaza van,nincs hazánknak szüksége rá!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.