A devizakárosultakkal és Czeglédy Csabával is foglalkozott a nagyot fórumozó exkormányfő. KORÁBBAN A TÉMÁBAN: Gyurcsány Ferenc bármikor felhívhatja önt Az MTI összekeverte az Örömódát az Internacionáléval Gyurcsány: A kormány által meghurcolt embereket kárpótolni kell Erkölcsi és anyagi értelemben kárpótolni kell ennek a rendszernek a meghurcoltjait, akiket koncepciós eljárásokban tettek tönkre – mondta Gyurcsány Ferenc szerdán Esztergomban tartott lakossági fórumán. Nem tudjuk visszaadni nekik az elveszett éveket, de legalább megmutathatja Magyarország új kormánya, hogy nem lép át ezeken az igazságtalanságokon – tette hozzá a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke 250 érdeklődő előtt. A politikus a károsultak közé sorolta a devizahiteleseket, a Quaestor-ügy kárvallottjait, az állami földekről kiszorított gazdákat és a korábbi rendszer szerinte politikai okokból elítélt embereit. Gyurcsány szerint a devizahitelben ragadt adósok pénzéről a bank már lemondott, az összeget...

Forrás: 24.hu
Feltöltő: karma1
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

karma1
Talan meg nem keso a devizahiteleseknek, a vorosiszap karosultaknak, a Quaestor karosultaknak sem a segitseg: amit szijjartoek eltozsdeztek, meg kuszaszem lerabolt a svajci frank-forint valtasbol adodo kulonbsegen, - talan azt me'g meg lehet menteni.
Remelem, hogy a tervezett 30 ezer kilakoltatasra nem lesz eleg ember, jon a tel, sok ember nem kerulhet az utcara egy ilyen aljas rendelkezesert.
Gyurcsany utananezett a banki kondicioknak, es ott nem talalt mast, mint amit ilyen esetben lehet: a bankot effektiv veszteseg nem erte azzal, hogy leirta a kamatvesztesbol szarmazo veszteseget, csak az uzsorakamatjat veszitette el. Nana', hogy errol kussolnak a bankok, es nem mondjak meg a devizasoknak, hogy van lehetoseguk meg, tobb is a menekulesre, hiszen az allam most hozta meg a torvenyt - vagy akarja meghozni -, hogy a meguresedett lakasokat barkinek jo penzert eladhassa.
Szuksege van ugyanis ennek a kormanyzatnak ujabb tokere, es ezt maskepp nem tudjak megszerezni: jovore el kell kezdeniuk visszafizetni az elso 430 letelepedesi kotvenyesnek a 300 ezer euro + kamat + hozam konstrukciot, es nem lesz honnan. Ezert az allam majd ezt az athidalo megoldast alkalmazza: foglalasok es kilakoltatasok altal lefoglalt lakasokat ertekesiteni - esetleg ezzel fizetni a kotvenyeseknek, ha ezek azt elfogadjak.
Sokkal sotetebb es sokkal agyafurtabb gonoszsagban orbanek maffia group-ja, mint ahogy azt az atlagember elkepzeli...
Golyoerettek mar,...:o(((
szaboria1
Az a meglátása amíre rávilágitott a devizásokkal kapcsolatban igaz a bankok már rég vissza kapták a pénzüket. A kérdésem miért kell egy banknak behajtó cégnek fele árért eladni és az a cég még ráadásul úzsora kamattal is megterheli. A napokban olvastam egy ismerős bírósági papírjait. A bíró többször felszólitotta a behjató céget pontosan vezesse le miből áll a tarmérdek kamata.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.