Gyurcsány Ferenc Esztergomban úgy beszélt, mintha egy megnyert választáson lenne túl. Úgy beszélt, mintha fikarcnyi esélye lenne akár neki, akár bármelyik ellenzéki pártnak a választások megnyerésére. A tudósításokból úgy tűnik, úgy belemelegedett, hogy már úgy beszélt, mintha Magyarországnak új kormánya lenne. Gyurcsány már egy új kormány nevében beszélt, mintha új kormány lenne, miközben most sétál bele Magyarország a legsötétebb csapdába. Most hatalmazzák fel Orbánt arra, hogy a nyílt diktatúrához vezető útra lépjen. Civileket, újságírókat üldözzenek, igazságszolgáltatás függetlenségét felszámolják, koncepciós pereket indítsanak, és Gyurcsány ehhez kéri saját választói támogatását. Mert aki részt vesz Orbán választási cirkuszában, az mind Orbánra szavaz, függetlenül attól, hogy kire voksol. Ha nem lesz igazam, soha többet nem írok le egy sort sem. De 2014 előtt is ugyanezt mondtam, ugyanígy hülyéztek, és igazam lett. A DK elnöke ugyanazt a hazudozást folytatja, amit a...

Forrás: nepszava.us
Feltöltő: peterkelemen
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
@peterkelemen: Egyszerű a dolog a választások idejére kérni kell
EU megfigyelőket. Ezt az ellenzéki pártoknak kell megtenni.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
peterkelemen
Sajnos sok igazság van benne. Főleg ez a rész elgondolkodtató: "Most hatalmazzák fel Orbánt arra, hogy a nyílt diktatúrához vezető útra lépjen. Civileket, újságírókat üldözzenek, igazságszolgáltatás függetlenségét felszámolják, koncepciós pereket indítsanak, és Gyurcsány ehhez kéri saját választói támogatását. Mert aki részt vesz Orbán választási cirkuszában, az mind Orbánra szavaz, függetlenül attól, hogy kire voksol. Ha nem lesz igazam, soha többet nem írok le egy sort sem."
szaboria1
@peterkelemen: Egyszerű a dolog a választások idejére kérni kell
EU megfigyelőket. Ezt az ellenzéki pártoknak kell megtenni.
Yoda69
@peterkelemen: Ki hatalmazza fel orbant? Csakis az aki ra szavaz.
bencemacska
@peterkelemen: ma,10:02
Nem értek egyet kb 25 éve Bartussal, azaz mióta Amerikából hirdeti az igét!
Ilyen távolságból én is kijelentem, hogy kire nem fogok szavazni!
Haraszti Miklóssal is nagyon sokszor nem értettem egyet, de amit ma elmondott a Klub rádióban annak minden szavát igaznak és KÉTSÉGBEEJTŐNEK tartok.
Hallgattad?
bencemacska
@r2d2: ma, 10:06
Meg ez is:
„Horváth Imre kilépésével az MSZP azon kevés politikusának egyikét vesztette el, aki egyéniben is képes volt megverni a Fideszt. Az LMP felkészült arra, hogy akár Újpesten, akár az országban senki ne maradjon képviselet nélkül, aki hisz a társadalmi igazságosságban, és elfogadhatatlannak tartja a Fidesz csak és kizárólag a gazdagokat támogató politikáját. Az LMP ezért továbbra is mindent megtesz azért, hogy minden egyéni körzetben a legjobb jelöltet találjuk meg, és azt javasoljuk a többi ellenzéki pártnak, hogy ők is ezt tegyék.”
peterkelemen
@szaboria1: EU megfigyelők? Választási megfigyelők? Ugyan már. Lefizethetőek mintahogy 2014-ben is megállapítottak egy halom csalást történt, de csak jóval a választások után hozták le a jelentéseiket amikor már senkit nem érdekelt.
peterkelemen
Egy biztos ide egy bátor, tettre kész nép kellene. Lehet az 1 milliós is, aki hajlandó nekik menni. Csak a népnek van joga nekik menni és eltaposni, mint egy férget utána meg helyre állítani a demokráciát és a jogállamot. Ezt így kellene, de még egyelőre úgy látszik bíznak egy újabb választásokban. Ám legyen, de szerintem előbb vagy utóbb a néperejével kell helyre hozni a dolgokat. Az meg, hogy sokan félnek szarni rá hisz a félelem és nemtörődömség idevezet a totális nyomorba és totális összeomlás felé.
Béla333
Na Bartus megint belecsapott a lecsóba, de szerintem jól látja a dolgokat.
Csak ahhoz, hogy a szükséges radikális lépéseket meg lehessen tenni, ahhoz olyan támogatottságú és legfőképpen hiteles pártokra/politikusokra lenne szükség, akiket egyenlőre nem látni.
Az egyiknél a támogatottság hiányzik, a másiknál a hitelesség és van, ahol mindkettő.
Az biztos, hogy Gyurcsány nem először vezeti elő a vízióját, miszerint nem kell olyan nagyon erőlködni az elszámoltatással, a magyar választók nem akarnak (szerinte) radikális változást, új rendszerváltást, szerinte csak apróbb kiigazításokra van szükség, stb, stb.
Bartus már 4 éve megmondta, hogy Gyurcsányéknak semmi más nem fontos, mint hogy az ellenzéki oldalt letarolva, Orbánnal egymást kormányon váltogatva a langyos pocsolyában a hobbijának, a politikának élhessen.
Az ország nem érdekli ezeket!
Jozefina
Kedves péterkelemen (a cikk írója?)! Nem tudni ki vagy, de kicsit fogjad magad vissza a fröcskölős dumáddal!!! Gyurcsány és a többiek meg tegyék a dolgukat (ki jobban, ki rosszabbul) majd a szavazók eldöntik, hogy kire voksolnak. Szerintem messze nem a pártokra fognak voksolni, hanem arra, akiben látják a jövőt, ami rosszabb nem lehet, csak jobb!!! Minden esetre a megváltó egy nem politikus, hiteles, NŐ lehetne!!!
Béla333
"Gyomorforgató, ahogy Gyurcsány arról beszél, hogy ő nem “bosszúálló”, mintha hatalma lenne bosszúra vagy nem bosszúra. Mintha a bűnszervezet törvényes felelősségre vonása az ő hatásköre lenne, és eldönthetné az igazságszolgáltatás helyett, ha kormányra kerülhetne. Hogy képzeli ezt?
Ezek nem demokraták, és ki az az eszeveszett ember, aki olyanokra akar szavazni, akik már most ígérik, hogy nem tartják be a jogállami normákat, nem az igazságszolgáltatás döntésére bízzák Orbán bűnszervezetének sorsát, hanem azt gondolják, hogy királynak választják őket, akik kegyet gyakorolnak. Gyurcsány már most azt üzeni a jogállamot megpuccsoló Orbánnak, hogy futni hagyja őket, miközben erre sem joga, sem lehetősége."

Hát ha elfelejtjük, hogy volt egy Keller nevű elszámoltatási biztos akinek a "munkáját" Gyurcsányék nem segítették, inkább gáncsolták!
Mitől tenne most másképpen?
Béla333
"Úgy tartoznak Orbánhoz, mint a fényhez az árnyék. Most inkább semmit nem mondanék a diktatúra közepén ahhoz a bevonuláshoz, ami a DK kongresszusán történt. Megnéztem volna a Horthy-rendszer antifasisztáit, Ságvári Endrét, ahogy ilyen bevonulást rendez. Ez a párt nem kemény munkára készül, hanem kollaborációra, a diktatúra pénzén való életre, a képmutató semmittevésre. Az elnökük nem szolga, hanem császár. A szemétdombon."

Gyerünk DK-sok! Védjétek a védhetetlent!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.